Jump to content

kyna

Фен
 • Мнения

  21
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно kyna

 • Ранг
  Начинаещ

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.linkedin.com/in/kaloyan-kanev-29a94868
 • Skype
  kynata

Profile Information

 • Кара
  CR-V III 2.0i 2009 A/T R20A22
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София
 • Интереси
  Електроника, компютри и Автоматизация

Последни посетители

102 профилни разглеждания
 1. AT скоростна кутия

  не аз а колегата Krasi-mir. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 2. AT скоростна кутия

  И как се паркира? Първо ръчна и после P ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 3. Вероятно в сензора за горно положение. Това че се връща е защита - ако например ти стисне ръката по невнимание да я осводоби. Като се засече сензора мисли че "стиска" нещо и авто се връща.
 4. Как да свържа телефона

  В инструкциите /книжката/ на колата е описано. Ще трябва да и "поговориш" малко на колата всичко става с гласови команди. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 5. Сега се замислям, че на краче 1 се подава постоянен "+" , на 4 "-" а на 7 "+" през задна скорост. Т.е. ще трябва и ти да направиш така и трябва да тръгне.
 6. Ами незнам на твойта навигация на кое краче трябва да подадеш "+". На мойта беше 7 както и "-" мисля че трябва да подадеш. Виж по твойте схеми.
 7. Да, така ми изглежда, че ще стане. Остава да си намериш и другия конектор за сигнала от задната.
 8. Такъв конектор от автоморга или питай в Бултрако. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
 9. Това е на мойта кола. По тези схеми слагах китайската навигация и всичко си работи. С червено съм ти макирал кои сигнали трябва да закачиш към навигацията си. Ако погледнеш твойта навигация отзад, горе в дясно черна ли е буксата? Ако е черна там трябва да подадеш + от задната скорост, за да може да смени екрана(картината от камерата). Но нещо не мога да разбера къде трябва да подадеш видео сигнала !?!? Конектор D на твойта нави, изглежда един и същ с Конектор K като на мойта, който е за камерата.
 10. Е би трябвало. Само имай в предвид, че ако захранваш камерата от навигацията, навигацията подава 7V. Но интересно да има оригинална нави пък да няма камера. Също така може би ще трябва да подадеш сигнал към навигацията като включваш на задна, че да включва картината от камерата. Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
 11. Белия кабел е за друго у-во - взимам + от там. За предпазителите - аз преди да сложа тези предпазители проверих дали гнездата добре ги стискат. При вкарване и изкарване на нов предпазител (от тези тези на снимките), по крачетата се виждат белези от гнездата, което значе че добре се захващат. Желателно е като се запоява на крачето, да не се калайдисва цялото краче, че в последсвие да стане лош контакт при калая или да се маже с флюс.
 12. Като им гледам цената за бр. - 6 Еуро - нещо ми минава мерака да поръчам от там. Бих изчакал в aliexpress да ги пуснат.
 13. Разликата съм я маркирал в червено на прикачената снимка. Имаш допълнително диоди и реле. Нека те да ти обеснят дали може да не ги връзваш. Аз преди да го купя ги питах за модела 5S, за да разбера логиката, но за другите не съм ги питал. Може да ги питаш - Дали е нужно да връзваш и слагаш релето? Ако не го сложиш съответно и диодите не ти трябват. Но ако няма да слагаш релето, за какво ти е този модул тогава ? :). Едва ли някой ден пак ще тръгнеш да го разбутваш и да връзваш доп. екстри.
 14. Модула, който си си поръчал - ще имаш повече за връзване. Няма да е само за предпазителите за се закачиш.
 15. Незнам, но при мойта се управляват по "+", при замерване същото ми показа - "+" се прекъсва, както и по схема е така.
×