Jump to content

itcebel

Фен
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About itcebel

 • Rank
  читател
 • Birthday 01/06/1958

Profile Information

 • Кара
  Honda cr-v 3 2.0 150 к.с. газ/бензин
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Момин проход

Contact Methods

 • Skype
  hristo.beloperkin

Recent Profile Visitors

954 profile views
 1. Благодаря Emich,това го прочетох още щом светна,но не ми е ясно защо случи на делфито не отчита никакви грешки!?
 2. А възможно ли е да има нещо общо с вода, влага,намокряне?!?
 3. Днес както си карах светна иконката с воланчето и знак! светне изгасне и пак така .Какви са процедурите и опасно ли е?? Благодаря!!!
 4. Не съм сигурен че проблема ми е за тук ,ако не е да се изтрие или премести където и е мястото!? При заключване от бутоните на дистанционното или с ключа колата се заключва обаче мигачите премигват само един път и пафоните светват за около 10 сек.При отклюване изобщо не светват!!!
 5. Пукането е като пукаш този найлон с мехурчетата само че от метал.Чува се в момента преди да съм спрял напълно или в момента на тръгването когато колелата са в неравност но не винаги .Това е първата японка вече започвам четвърта година с нея но не знаех че японските се карат по различен начин от останалитеПроблема е от около 2 месеца!!
 6. И така вече след 1000 км мога да кажа/пиша че проблема за които беше сервиз не е решен!В първите 60 км докато се прибирах в къщи волана определено е стегнат и си мислех да поискам извинение и модераторите да изтрият коментарите ми ,но пукането си остана въпреки убеждаването че тампоните са наред!?! И въпреки всичко заявих маншони на шарнирите които били за смяна да ги сменят.
 7. Пробега е около 285 К.Задните колела не влизат в норма при реглаж.А отидох при тях защото при акцията с въздушните възглавници бяха перфектни!!
 8. Това е хронологията !Цената беше коментирана малко "около"в момента със сложния проблем и липсата на части но вече няма мърдане .
 9. Имаше обаждане което беше "мислим че чукането е от рейката ще я свалим и изпратим някъде за проверка и т.н.,проблема е много сложен няма части и сюрприз 8дни без кола до сега още не съм я взел .Рейката била пристигнала чака се монтаж и реглаж,ще си платя колкото кажат само да си взема колата че ми трябва всеки ден да се ходи на работа.А относно тампоните ще бъда благодарен на всеки който може да каже от къде да ги поръчам и евентуално сервиз за смяна София Пазарджик Пловдив.
 10. В момента е в Бултрако- София обади ми се приемчика и каза ,че рейката е рециклирана утре ще я монтират-цена 1000+.А само исках смяна на тампоните отзад!От къде я измисли тази рейка незнам?Тампоните остават не сменени и ще влизам в приключение !
 11. Извинение!!!Пиша на лични защото не можах да побликувам в темата за тампоните това което ме интересува,ако можете помогнете!?!? Имам стържене ,чукане пукане някъде отдолу явно имам проблем тампони и тапончета. Армотисорите са Каиоба.Някаква насока за някой които може да подмени всичко което има нужда.Последната алтернатива е Бултрако!!! Багодаря!

×
×
 • Create New...