Jump to content

itcebel

Фен
 • Мнения

  22
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно itcebel

 • Ранг
  читател
 • Рожден ден 6.01.1958

Profile Information

 • Кара
  Honda cr-v 3 2.0 150 к.с. газ/бензин
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Момин проход
 1. километраж

  Грешка в клавиатурата??Това трябваше да е благодаря!!
 2. километраж

  Какво означават /ограничават / двете жълти черти между 30-50км?
 3. Раздрнъча се!?

  Не е умишлено,но беше си шокиращо!От скоро я карам и изведнъж......няма кои да погледне след маневрата в гаража.Още един път извинения и благодарности за опитите да помогнете
 4. Раздрнъча се!?

  Грубо,глупаво недоглеждане от моя страна !! Когато в гаража има оставен пакет на които не обръщаш внимание при допир с ауспуха се получава '"раздрънчаване" Моля за извинение !!
 5. Благодаря,ivan_m Получи се!!
 6. Не съм на ясно дали сечението на проводника І + Іе достатъчно да не се получи претоварване и оттам нагряване и последващи проблеми ? Относно свързването съм наясно.
 7. Възможно ли е да се вземе захранване от плафоните за осветлението при водача?
 8. Уплътнения на стъклата

  При мен проблема е същия,но при цена за 4-ри врати ме бие ток.Какво направих!!На мястото на тези уплътнения сложих безцветен санитарен силикон, добре изглежда почти не се забелязва,доколко е ефективно времето ще покаже..
 9. Раздрнъча се!?

  Непременно,но се случи съвсем скоро след смяната му.
 10. Раздрнъча се!?

  Упражнението с отвертката го направих! Нищо не чух,нали е с верига.Дрънченето,както се появи така и изчезна,но за мен е притеснително .Всеки раб. ден изминавам 170/180 км.,а перспективата платформи ,боли глава.Ще изчакам майстора от морето и ще пиша пак какво е станало?!
 11. Раздрнъча се!?

  Вярно Не го пишеше,за което се извинявам Днес я включих на диагностика/имам DELFI от PIKASSO -то/ няма записани грешки ,е ако могат да се запишат!
 12. Раздрнъча се!?

  Направих проба няколко пъти с пали/гаси -дрънка.Изкарах от гаража, напред -назад 5-6м.и изчезна.Съединителя струва ми се отделя добре /долу ниско/ Мнения и съвети от вас!
 13. Как се достига до него? Колко течност събира,възможно ли е да го препълвам?За 4-5 дни изкапват 1.5-2л.На измервателната лента при ''изкапано''/повече не капе/ показва повече от 2/3.Сега не е притеснително,но все пак ще дойде зимата и ии..!!
 14. Разход на масло

  На колко хил. е добре да се смени маслото Бардал 5w-40 ?На 165к ,не го гори.
 15. Не зная каква кола карам?

  Значи правилно съм се ориентирал,браво за мен и благодарности за dindin
×