Jump to content

itcebel

Фен
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About itcebel

 • Rank
  читател
 • Birthday 01/06/1958

Contact Methods

 • Skype
  hristo.beloperkin

Profile Information

 • Кара
  Honda cr-v 3 2.0 150 к.с. газ/бензин
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Момин проход

Recent Profile Visitors

374 profile views
 1. Имали човек или сервиз /без БУЛТРАКО/,които се занимава и ангажира с доставка на подложки, раздвижни щанги и монтажа им?
 2. itcebel

  Cruise Control - не работи

  А изгоряла лампа на таблото??
 3. Прав си и аз минах по този път.Прочети моите коментари.За буфера търси sttekata!
 4. Дали наистина сме закасняли и аз се интересувам?1?
 5. itcebel

  FM радио

  246 стр.от ръководството на HONDA !
 6. itcebel

  Свети чека

  Ползам темата -в движение свтна чека при диагностика грешка 0420 подгрнич ни стйности на каталитичната уредба-какво трябва да се направи ??
 7. Имах същия проблем-решението!?Колата на канал или крик от вътрешната страна на барабаните има гумени тапи като се свалят отвътре са ексцентрици за реглаж.При мен стана!
 8. Ако не е за тук ,да я изтрият-не намерих инфо.\търсачката не ме заведе\.По какъв начин става подмяната на пиропатроните не еърбеците??
 9. За сега ще поотлежи в кашона ,ако в последствие ми дойде музата ще се възползвам от препоръките на maccoy и Радо82/за което благодаря/!!!
 10. Oтносно антената всичко е на букси така че няма как да не е свързана добре. За флашките /само музика/смених няколко без резултат,видеото е супер!За Slavko някъде в предните постове съм качвал снимки
 11. Беше голям мерак да имам вградена нави/млтимедия!И до там пълно разочарование/коментара за катеричките е актуален/ премахнах я !Не ми хареса радиото при слаб сигнал го няма,флашката с музиката "забива",дисплея е ярък и дразни-пътувам всеки ден в тъмната част на денонощието.Най готиното е телефона изкаран дисплея!!!
 12. Благодаря!!Аз съм се ориентирал към едни на osram с 5 диода но са малко соленички и не ми е ясно дали в комплекта има блок за управление!?
 13. Какви са дневните?Дай линк! Може и на лични.
 14. Би трябало да работи!? При настройките се използват бутоните от волана за птвърждение и тъчскриина.Може би се допуска грешка някъде?
 15. Това може и да не е за тук ,но не се ориентирах?!Купувал ли е някои плафон за осветление на заден номер от български сайт или магазин и от къде?
×