Jump to content

krasimir_01

Фен
 • Мнения

  808
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

37 Neutral

Относно krasimir_01

 • Ранг
  Карач на Хонда :)
 • Рожден ден 16.05.1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  d13d2 с двоен карб
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  СОФИЯ-РАДОМИР

Последни посетители

5452 профилни разглеждания
 1. krasimir_01

  Тема за обсъждане на CR-V от обяви

  малко тъпо се изказваш а аз ти обяснявам защо съм пуснал запитването ама подробно и с картинки не мога да ти го обясним гледай си кефа и не се занимавай с мене. Айде със здраве.
 2. krasimir_01

  Тема за обсъждане на CR-V от обяви

  Колега, не четеш не се чудя а не мога да се свържа с продавача. Звънях на телефона докато не ми се включи немска гласова. Писах и съобщение никой не ми отговори. Та затова питам дали някой не се е свързвал. А колегата @Markony какво да го занимавам като не съм се свързал първо с продавача.
 3. krasimir_01

  Тема за обсъждане на CR-V от обяви

  2005 е първата регистрация това не ме притеснява. Интересно ми беше дали някой се пробвал да се свърже с колежката(продавач). Защото наистина това е една от малкото коли продавани в България, която не е опоскана и очукана на пръв поглед а и цената е супер. Стига да не е счупено нещо по ходовата част или двигателя поне аз бих я взел.
 4. krasimir_01

  Тема за обсъждане на CR-V от обяви

  https://www.cars.bg/offer/c2748781 тази е русенка но колежката не ми вдигна и не отговори на мейла ми. Някаква информация за тази кола ?
 5. krasimir_01

  PV покрив

  С DHL митницата ти е сигурна на 80-90% . Китайците вече имат складове в Европа та може и да се спазарите с продавача но за 4кг на мен ми взеха към 7 долара доставка.
 6. krasimir_01

  Проблем с паленето Honda Civic V gen 1995

  Може и да е от бензиновата помпа. Щом сте проверили токовете сега търсете проблема в горивото.
 7. krasimir_01

  Капачка за газта

  Пичуе гледкайте датите на постовете чат пат. Колегата за това време може да е сменил и колата
 8. krasimir_01

  JDM фарове за мъгла

  Колега малко е рисковано комбинация от 20 А предпазител и 0.75кв.мм кабелче да не говорим за 0.35кв.мм. Подобни кабелчета ще изгорят преди предпазетеля. Да не говорим че медтта в проводниците е процент някакъв не 100 процента. На 20А аз бих сложил около 2.5кв.мм многожичен. Аз си мисля че 10А предпазител е достатъчен стига крушките да не са по 100W.
 9. krasimir_01

  Течна фаза мнения

  Human IN аз ще ти кажа какъв ти е на тебе проблема а именно не четеш какво другите пишат. Прочети внимателно какво е написал колегата и тогава помисли и след това се изливай. Никой не отрича течната фаза на газта и нейното приложение в автомобилите просто е въпрос на икономичнеска изгода и лесното и прилагане в България. Знаем 90% от "майсторите" на газ как се справят с обикновените, с инжекциона и как ще се справят с уредба която е една шапка пари. Нали не искаш само хвалебствени слова за тази уникална придобивка на човечеството а обективни мнения на хора които са се сблъсквали с тези уредби.
 10. krasimir_01

  Проблем с палене

  За мен проблема е или релето или релетата на алармата, имобилайзера и там където е прекъснат кабела на запалването от клемореда на ключа до делкото .
 11. Поредния Чобанин си е оставил ръчичките при монтажа сега търсиш читав майстор и си готов И как е изпарителя горещ ли е или студен, хладък?
 12. krasimir_01

  Хонда Сивик 1.3

  Тъй като не можах да си редактирам поста. Провери уплътненията на карба не знам за друго.
 13. krasimir_01

  Хонда Сивик 1.3

  Аз все още си държа на течове или преливане на карба друго не знам да може да докара тоя разход.
 14. krasimir_01

  Мистериозна повреда

  А колко харчи ? Проблема кога настъпи преди или след смяна на дистрибутирната капачка и палеца? Как са свещите след проверката на коко хиляди са доста постна информация ни даваш за да получиш точен отговор?
 15. krasimir_01

  Хонда Сивик 1.3

  Нека не коментираме неща които не са ни ясни и доказани, визирам мнението за изпарителя, какво е смукател(смукач, всмукателен колектор или цялата всмукателна система) и накрая това е един от най-дурако-устойчивите мотори на Хонда
×