Jump to content

krasimir_01

Фен
 • Content Count

  910
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

54 Neutral

About krasimir_01

Profile Information

 • Кара
  d13b2 с двоен карб и CR-V 3 N22A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  СОФИЯ-РАДОМИР

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

5936 profile views
 1. Аз па кое не ми харесва или го оправям или се примирявам от мрънканье нема смисъл. Идеално няма нищо. При покупка палиш ушите и купуваш аз 2години гледах 2-ра генерация и накрая се метнах на 3та за мен беше важно двигател работи, климатик работи а и всички други системи да са в изправност и да работят. Винаги ще има нещо да се прави, по млада жена и по стара кола требе да се шушнья са го казали хората.
 2. https://www.aliexpress.com/item/4000103854544.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.17f84c4dOYC6ap това е моята по-нагоре съм пуснал клип работа за 1 час конекторите си съвпадат едно към едно 403 лева от Полша и ми я доставиха за 1 седмица със спиди до в къщи. Но моята кола е със ЦД а не е с навигация, за навигацията питайте продавача той е много отзивчив и коректен.
 3. И аз ги сложих под кората даже си правих и ламаринена планка за джипиес антената стана като фабричната.
 4. Здравейте, вие къде сложихте антените за джипиеса и джиесема, под или над декоративанта кора над централните духалки? 19'46" в този видеоклип показват че на оригиналната навигация антената е под декоративния капак . Няма ли да отслабне сигнала така?
 5. И мойте са такива и пише Търки дали са оригинални честно казано не ме интересува важното е да са здрави и прави.
 6. Ще кажа аз какво съм чел и за какво го добавям. 1. Двигателя и турбината стават по-тихи. 2.колата върви една идея по-добре и поема веднага след като натисна педала на газта. 3. по малко пуши и мирише като се настъпи колата на макс даже въобще не пуши, без ДПФ съм заради джамбазите от Дупница. В един сайт за мерцедес четох в началото че евродизела е обеднен откъм сяра, което води до по-лошо смазване на компонентите на двигателя и турбината. И точно там препоръчваха до 300мл за един резервоар качествено синтетично двутактово масло. знаем и за двутактовите машини че им се добавя в бензина пак за смазка и понижаване на температурата. Също така съм чел че двутактовото масло подобрява и изгарянето на дизела и се отделят по малко твърди частици и вредни емисии. Това са моите съображения да слагам двутактово на ЩИЛ в дизела.
 7. Че не им дреме дали ще ти преебат колата а съвестните знаят и би трябвало да питат. Аз един път бях забравил ръчната в един сняг и преспи но след като потеглих предните гуми превъртяха и на таблото светнаха няколко лампи не помня кои бяха последва и звуков сигнал, колата ми напомни че имам проблем със задното предаване. Най-вероятно има защита ноо може и да се счупи нещо не знам не бих си правил експерименти. А това за спирачката е ясно че се изключва задното защото изчезва буксуването а от там и разликата в скоростта на въртене на гумите същото би се получило и при пускане по инерция. Гумите които са ти на колесар са в покой а тези на пътя са с някаква скорост оттам разлика в скоростите на въртене и се задейства двойното предаване което кара колелата на колесара да се опитват да наваксат а това може да доведе до слизането на колата от колесара,
 8. От скапаната нафта е според мен. И при мен го имаше но сложих добавка на бардал комънрейл клинър и доста намаля и след като спрях да зареждам на еко а от марешки изчезна напълно падна ми и разхода поне с 0.5л/100км. Сега слагам 30мл бардал БДС и около 100мл двутактово масло че ми подсвирваше турбинката сега не се чува и работи почти като бензин.
 9. Аз съм със смотаните бош но ги подобрих с течна чистачка на стъклото и сега си чистят перфектно и не скрибуцат.
 10. Най-вероятно се има в предвид колата да не работи спирачките се одървят на второто натискане личен опит. А с колесар е ясно включва се и задния мост и става таратор. Аз като минавам преглед валовете се въртят в противоположни посоки.
 11. Мисля че товара от крушките не е, защото при мен в огледалото не ми свети мигача, отпред съм с лед а отзад съм с нормални крушкии и нямам проблем. Остава лоша връзка или прецакано реле. Фасунгите са много смотани поне на мойта са такива огледайте ги добре да не окъсява някъде в стоповете имам предвид там има и доволно водичка.
 12. Здравейте, напоследък имам проблем с влизането във форума и по точно хромавия ме предупреждава че навлизам в опасни води и че сертификата е неразпознаваем и може да е обект на хакерска атака. Някакви идеи какво се случва?
 13. Ако не е напудрена изглежда като нова. А щом не са километрите значи е двигател или другите агрегати. Аз ако имах такава кола в този вид не бих я продал.
 14. Линк:https://www.ato24.de/en/honda-psf-0-354-l.html 1*0,345л =€5.99 Honda PSF 0,354 L Подсещам и тук видях че имат наличност.
 15. От колко време караш с тия гуми и какво значи не са лоши, за какво не са лоши за змини или за летни, защото са всесезонни?
×
×
 • Create New...