Jump to content

krasimir_01

Фен
  • Мнения

    994
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от krasimir_01

  1. Akord i CR-V не се различават много в теглото а във височината и челното съпротивление а от там и по-високия разход на CR-V. Аз в момента съм с дизелак и преди ремапа, изобщо не ме кефеше,
  2. Абе много глупости изчетох и реших и аз да се включа. На Хонда Стартера е с РЕДУКТОР и нищо не може да го забави или спре освен лоша връзка или ниско входно напрежение, ако е изправен. Пада на напрежение ти е много голям все едно е на товарна вилка и не е нормално. Аз на твое място бих извадил стартера и бих го занесъл на хора, които разбират и ще прегледат както за електрически така и за механични проблеми. Преди смяната как беше?
  3. Не съм много сигурен ама май се сваляше и и ииии подрамата и двигателя заедно със скоростите да има место ако някой ги сменя с гипс и боксьорки ръкавици евала на електричарчето. За първи път чувам за такава Хонда. Аз бих избягвал такъв "майстор на тока". А иначе в задната част на фара има едно капаче, отвива се при съответната светлина, откача се телта от ушичките-прорезите, освобождава се крушката и внимателно се издърпва назад.
  4. След подобно свирене открих стружки в картера . Така че вижте маслото.
  5. Връщаш релето на мястото му като не пускаш климатика да работи , и така 1-2 дена би трябвало да се махне грешката и да се оправи. По принцип тази грешка изскача ако някой се пробва да пусне климатика принудително докато колата работи на място.
  6. Kak ги обезвъздушаваш на самотек или помпаш на спирачката. Мисля си за разпределителя на спирачното усилие но може и от някоя боклучава част да ти е проблема или скапана течност. Ако се сетиш какво си правил преди да започнат проблемите ще знаеш и къде е проблема.
  7. Вътре каналите ако не са замазани и заоблени би трябвало да е добре и с твоята камбанка(чашка). Но сигурно ли е че това коеето си купил не е по-зле от твоя трипод с лагерите? При мен се получи точно това.
  8. От скапани свещи примерно или неправилно разстояние на електрода, ако някой капацитет е сложил газови свещи
  9. Колега n.dimov, от къде ги взе на тази цена и кога че сега цените са брутални в България. А супер страното беше че в понеделник като ги поръчах комплекта на HEPU беше 668лв след като ги поръчах след обяда цената се беше вдигнала на около 900лв в chastiteonline24, което е edno с AUTODOC.
  10. Честито. Значи у Бултракото не стига че са окъсили някъде нещо изгоряли са релето и предпазителя но и са се пробвали да ощавят клиента с нова лабда сонда е те на това аз му викам свинщина.
  11. Реални не знам майстора каза че са пренабивани ризи и може и половин милион да са километрите. За оригиналните вериги имам някакви съмнения дали ще са наистина по-добри от афтърмаркет, че тук във форума някои колеги се оплакваха след смаяна точно с оригиналните аз съм се спрял на HEPU че те ми изглеждат най-пълноценни и са почти колкото оригиналните на цена. За съединителя и маховика съм се спрял на LUK пак заради колеги от форума които са доволни. За останалите части не знам още за това и пуснах темата. Не ми е целта да спестявам а да е възможно най-доброто за да не ми се налага пак същото упражнение.
  12. Здравейте колеги, до тази тема се стигна след като се ослушвах за смяна на веригите и се скъса веригата на маслената помпа съответно са счупени пластмасовите водачи тип банан и коленовия вал има посиняване. Купих друг двигател но е гол и сега трябва всичко да се премести и съответно щом се вади двигателя и да се обслужи, смяна на веригите комплект и съединителя се чудя дали да не е и той комплект, + семеринг на коляновия вал, разпределителния и на него, гарнитури всмукателен колектор, изпускателен колектор, турбото, ЕГР и гарнитура на маслен охладител(има ли такова чудо че никъде не намерих). И въпроса ми е ако някой се е сблъсквал с моя проблем, какви марки да избера за частите?
  13. Поне при мен ако има нещо не затворено не само че не светят мигачите а и не се заключва колата. Та има вероятност и при теб да е така.
  14. По мои наблюдения колата затънала ли е в тежки условия задното се предава и си само на предно некаква идиотска защита на другарите японци. А иначе на нормален път стига да не е много натоварването си работи и на зад аз теглих един с л200 и го измъкнах от доста голяма преспа но аз бях на пътя и си буксуваха и 4-те колела. Общо взето нащо 2-но е доста паркетно нищо общо с другите системи 4х4, в дълбок сняг и кал е смях в залата.
  15. При подобно повдигане вече се измества цялата геометрия и трябва да се преправя и окачването едни руснаци съм ги гледал, в ютуб, как го правят ама на 1 генерация май беше.
  16. В тая война главните играчи не са Нито Байдън нито Путин а корпорациите и военната индустрия ама вие заслепени от омраза по Русия не виждате какво се случва. Земи енергийна борса, земи пандемийка, земи въглеродни емисии и накрая яж калая оти нема и ток и сметките са по 3 скоро всички ще караме велоколелета ама че има данък и за тях . Па ви е пак си мразете едни и се кланяйте на други. А и накрая Cyreon пусна темата и само ни гледа (чете) отстрани и се подсмихва те така и в глобален мащаб, едни се изтепват а други гледат отстрани и печелят ама яко.
  17. Войната я направиха уж демократичния и цивилизован западен свят със тяхната мания за контрол над света тероризираха цял свят е вече пак имат коректор и антагонист. Не руснаците нападнаха Сърбия и бомбардираха болници и училища, и да не забравяме кой бомбардира София. Кой пусна тоя ковид в Китай и се опита да ги изолира икономически. Еболата в Африка. И атомните бомби в Австралия и Япония.
  18. Според мен основния ти проблем е в гумите. Пишат ги супер универсални хем за кал и оффроуд, хем за всички сезони е те такова животно нема ;). Може и нещо окачването отзад да е за заминавало при мен на заден десен амортесьор прахоулавитела е протрит. Но и попринцип при 3-40км/ч и мойта помръдва, при по висока скорост не го прави на какво се дължи не знам но смяната на течността няма да ти реши проблема. На мойта е сменян 2-3 пъти на хартия дали са го сменили в мотобокса не знам.
  19. В качествените комплекти накладки си има всичко необходимо. Поне в мойте Ате имаше всичко освен смазката за пластините държачи на накладките.
  20. Ако не е това е последното което е пипано по токовете и е добавяно реленце.
  21. Моята е с уж климатроник и пак постоянно я ръчкам, ощо взето другаря англичанин и мексиканец и тем подобни където ги сглабят са го сложили да върши работа не е мислено много за удобство а и топлото идва след 10-ина километра а при по-студено време и повече. Общо взето всички сме с климатик ама имаме врътки с градуси, които тъпия софтуер не ги отчита за него има само под и над 18 градуса даже и тогава реакциите са му доста неадекватни.
  22. и нещо което ще дойде при нас след 10-ина години и има доставка от Полша https://www.aliexpress.com/item/1005002797324333.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3fec36cbXAo1x3&algo_pvid=3c12e441-d860-4639-b421-15a6291dbbed&algo_exp_id=3c12e441-d860-4639-b421-15a6291dbbed-42&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000022228504052"}
  23. A Един мамрмот увиваше македонска наденица у весник Труд. https://www.aliexpress.com/item/1005003110830923.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3fec36cbXAo1x3&algo_pvid=4b67c7b0-9c94-4adf-858e-e25254b79150&algo_exp_id=4b67c7b0-9c94-4adf-858e-e25254b79150-26&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000024164045441"} Te на с Рамка и камера за задно и хандроид само за 420лв. а и тая глупост с митницата малиии, само от DHL ги минават през митница и там е 50-50 но това е стара информация. Сега Директно при покупката ти начисляват данък евроГейски съюз и готово.
  24. При мен на сивика беше тъпата евросонда бобината на клапана прегряваше.
  25. Може би си си решил проблема но до колкото знам Д серията всичко е взаимозаменяемо.
×
×
  • Създай нов...