Jump to content

zlobar4e

Фен
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zlobar4e last won the day on January 13 2020

zlobar4e had the most liked content!

Community Reputation

105 Good

About zlobar4e

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 12/09/1989

Profile Information

 • Кара
  полека баба англичанка
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  В голямото село Варна
 • Интереси
  Туй-онуй,едно друго

Recent Profile Visitors

2069 profile views
 1. Та проблема е следния. От както сложих летните гуми се появи едно доста неприятно тропане и вибриране във волана отпред в ляво . Усеща се най-вече в диапазона 45-65 км/ч, на 3 или 4 скорост,най вече на 4 с малко под 60. Тогава е най-осезаемо и се чува и усеща все едно джантата е квадратна. Когато я пусна по надолнище на скорост без газ няма проблем, в момента в който подам и микронче газ и почва да хлопа, пусна ли газта и спира. Същото е и на равното, засиля ли я и да я пусна без газ няма проблем, сложа ли си крака на газта дори и леко и почва да тропа. Въртях гуми и джанти, балансирах наново, менках предни със задни разлика няма. Залягах отдолу напъвах полуоски шарнири и прочие, нищо не мърда, има само известен луфт в дясната (пасажерска) полуоска. Къде да диря мизерника?
 2. @Executorи едно волтметърче в купето после...... 😉
 3. Ще знаем всички, дето караме такива бабички 😉.
 4. Имат. Моите също се оказа че внезапно изгоряха почти всички, и свети бутона само за подгрев на стъклото.
 5. Иди при кадърен тенекиджия и не се занимавай сам. Най-много следващия ти въпрос да е "насочете ме към тенекиджия".
 6. А обезвъздуши ли системата след като смени термостат и сложи нов антифриз? Често се получава ако не е добре обезвъздушена да вдига и качва температурата за секунди, буквално.
 7. Въпроса ми е по-скоро технически, отколкото коментиране на обява(извинявам се предварително на модераторите). Та Акорд 7 бензин , 2.0 и 2.4, ръчка - с какъв тип съединителни са? Обикновен или онези космическите (за мен лично от към цена) демпферни, двумасови или както ги водят там?
 8. Колегата @fenabgе описал всичко ясно, в съответната тема.
 9. @dragobблагодаря за желанието ти да удариш едно рамо, но както е отбелязал колегата @docevняма как компоненти програмирани за конкретен автомобил да тръгнат при мен. Освен ако не подменя всичко от-до.
 10. @Niko2Nikoда видим на моята баба англичанка кога ще и дойде реда.Сега разбрах предназначението на въпросната кутийка, винаги съм мислел че нещо за възглавниците. На първо време само ще зачистя буксите и пиновете и ще стискам палци да не ми прав номера за напред. Ако ли не с трепет в сърцето ще я отварям тази кутийка и ще и бая! Благодаря на всички които се включиха по темата! 🍻
 11. @s.s.d.d. По скоро клоня към имобилайзера, защото в един от случаите неможах да я запаля на скорост по инерция.
 12. Ето го и самия проблем във видеото. Не пали, дава си на контакт но не пали. В началото се съмнявах в нагорели пластини в клемореда, обаче забелязах, че като не иска да запали лампичката ма имобилайзера мига постоянно. Не го прави постоянно, и го прави и с двата ключа оригиналния и копието. Какво е решението на този проблем и къде да търся проблема? VID-20211112-WA0002.mp4
×
×
 • Create New...