Jump to content

zlobar4e

Фен
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Neutral

About zlobar4e

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 12/09/1989

Profile Information

 • Кара
  англичанка набор 97 D14a8
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  В голямото село Варна
 • Интереси
  лазерно рязане и де що има двигател и гуми

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ........ ииии пращаш/те за рециклиране. Аз го играх тоя филм с англичанката. Пратих ги на един пич в Плевен, върна ми ги след седмица, сложих Philips extreme vision 130%......... и прогледнах 😉😉
 2. Браво за желанието! А относно "несвирещите" тонколони в задните кори, аз имах същия "проблем" със старата ми кола (двуврато Сузуки балено). Свалих му задните кори и до където можах да бръкна сложих вата (такава каквато се ползва за топло изолация), но по-тънка. Ефекта беше 😊😊😉
 3. По-точно на коляновия вал, от към маховика,ама и делкото не е за пропускане 😉.
 4. Бегай при Ванката и няма да иамш ядове.
 5. zlobar4e

  Рефлектори

  Има, в Плевен си пращах моите да ги правят.Ако искаш телефона ще ти го пратя на лс.
 6. zlobar4e

  Рефлектори

  Пластмасови.Предполагам щом си от Плевен ще ги пратиш на Ивайло да ти ги прави?
 7. zlobar4e

  Как да сменя часовника на таблото

  Точно! Под ръчната в "гнездото" има капаче,махаш го там също има два болта.
 8. zlobar4e

  Как да сменя часовника на таблото

  http://roverclub-bg.com/forum/viewtopic.php?t=72 Обяснение с картинки от колегите във Ровър форума,все пак двете коли са с еднакъв интериор.Тъй,че чети и действай смело!
 9. zlobar4e

  Как да сменя часовника на таблото

  А случайно така да ни "открехнеш" какво точно караш!?
 10. zlobar4e

  Какво е това ?

  Със сигурност е по-лесния начин да налееш през пробката, въпреки че имам приятел който много дълго време си доливаше масло през щеката преди да му обясня от къде е по-лесно 😉.
 11. Изцепка на вечерта😜😁😁
 12. Нарича се интерференция.Интерференцията е феномен, при който две или повече вълни се наслагват, за да образуват резултатна вълна с по-висока или по-ниска амплитуда. Интерференция обикновено се отнася до взаимодействието на вълни, които са взаимно свързани или кохерентни(тоест вълние на светлините и музиката се преплитат/припокриват) помежду си или защото идват от един и същ източник, или защото имат еднаква или почти еднаква честота. Интерференция може да се наблюдава при всички видове вълни, например светлинни, радио, звукови и др.Доста често срещан проблем при поставянето на НЕ заводско ЛЕД осветление по автомобила.
 13. Та даааа,вече си сигурен че не е 75 коньова.Може да спиш спокойно.
 14. https://www.vindecoder.pl/SHHMA87500U106829 въведи си данните от талона в посочения линк(vin декодер) и виж,какво ти излиза .А за по сигурно си сравни талоните с номера на рамата някой да не проспал нещо някъде при регистрацията.
 15. Ами при положение, че мотора ти е 90 коня, ти пак питаш какво ще стане ако сложиш гарнитура от 90 к. с. Казано разбираемо ще си сложиш нова гарнитура на дросела, същата като старата. И понеже темата много се измести от въпросните джанти 15-ки, да можеш да си сложиш, аз карам през лятото с 195/15,разлика няма. Подозирам следващия ти въпрос ще с разхода на гориво, пренебрежително малък е, трети вероятен въпрос - да една идея по-стабилна е колата . Накратко слагай 15-ки свиркай си и се радвай на лятото!
×