Jump to content

Todor Ivanov

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Todor Ivanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V III R20A2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Панагюрище

Последни посетители

253 профилни разглеждания
  1. Това ми е известно, благодаря за забележката. Имам бегла представа. Взех го точно за каквото е предназначено. За асфалт с опция да кривна малко от пътя без да имам проблеми. Не съм офроуд маниак. Там където затънах съм ходил с баничарка Рено Канго по същото време на годината, в сняг, и никога не се е налагало да ме вадят от никъде. Колкото и малко вероятно да е, проблем със сигурност има. Не е възможно една баничарка, при това автоматик, да е по високо проходима от Хонда ЦР-В.
  2. Благодаря за бързия отговор. Явно е имало тема, но ми е убягнала. Изчетох нея и всички други теми към които имаше препратки. Вече съм доста по-информиран по въпроса. Ще се вслушам съвета Ви и ще си запиша час в някой от тези сервизи. Чудя се дали в Бултрако - Пловдив качеството на обслужване ще е същото като в София? Пробегът е към 190 000км. Така и не проверих историята на автомобила по VIN преди да я взема, а след това ми се стори излишно да плащам за информация която не мога да променя. Ако е удряна е доста добре замаскирана.
  3. Здравейте! Прерових форума за подобна тема, но не можах да открия, затова отварям нова. Наскоро закупих Honda CR-v III 2.0 i-VTEC (150 кс) 2007г. внос от Швейцария, много запазена визуално, поддържана по сервизна книжка и с всичко функциониращо с изключение на 3 от говорителите на вратите, но това не ми пречи. Оборудвах я с чисто нови зимни гуми и реших да я тествам как се справя офроуд. Беше навалял сняг там накъдето тръгнах и на първата по-голяма пряспа така затънах, че се наложи да ме вадят. Тъй като не бях сам, имах удоволствието да разбера, че задното задвижване въобще не реагира, въпреки че задните гуми бяха стъпили на земята а предните буксуваха. Напреед, назад, включена VSA, изключена... - нищо. От такава ситуация автомобил с 4х4 задвижване би изязъл без никакъв проблем. След като ме извадиха минах през кален участък с наклон и установих, че поведението на автомобила по нищо не се различава от поведението на автомобил с предно предаване. На следващия ден отидох в сервиз при мой познат където има валове за технически преглед, качихме предните гуми на валовете и положението беше същото като и в снега. Той я погледна отдолу и каза че визуално всичко е наред, но тъй като не знае какво е, ми препоръча да ида някъде да и направят диагностика. Отидох в сервиз на AUTO 1 където и направиха диагностика, но не показа никакви грешки. Качихме я на подемник да я тестваме и установихме, че задните колела се завъртат само като нямат съпротивление , но дори при наполовина дръпната ръчна спирачка нищо не се случва. Диагнозата на механиците беше, че проблем - има, ноо... тъй като не са запознати, трябвало да разучат и щели да ми се обадят. Още тогава ми стана ясно че няма да ми се обадят. Така и стана. И ето ме тук Та, някой има ли идея на какво може да се дължи този проблем? Да е минал през същите приключения? П.С. Сетих се да добавя, че по сервизна книжка маслото на диференциала е сменяно навреме с оригинално. Аз също го смених с такова, веднага след като я взех. Много ще съм благодарен ако някой успее да ми помогне или да ме насочи към често срещан такъв проблем. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...