Jump to content

zograffa

Фен
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zograffa last won the day on July 25

zograffa had the most liked content!

Community Reputation

14 Neutral

About zograffa

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V III
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ти се радвай,че не ти е електрическа рейката,че да не изпиташ лично какъв боклук са "напредналите системи".Не виждам с какво те дразни хидравликата,18-ките си ги върти перфектно без усилие,все пак гумите са си доста големи.Трябва да си доста слаботелесен за да виждаш зор с обикновената хидравлика или тя да не работи както трябва.Много разглезени станахме нещо сегашните шофьори,качи се за седмица да покараш някоя жигула(ако намериш),че да набереш тренинг и мускули,после хондата ще я въртиш с един пръст.Отделно електрическата рейка ти губи всякакво усещане за пътя,няма сериозен фен на колите,който да я харесва.
 2. Ако питаш за CR V 3ген. маркуча се намира точно по средата,пада се някъде под педала за газта.Черен маркуч с външен диаметър около 15мм. на око,сочи право надолу,има две чупки и е хубаво на вкараш сламката на спрея по-навътре. Салициловия спирт е да си мажат пуберите пъпките с него,като изсъхне на мястото остава гаден бял прах,който вентилатора набива после в купето.Ако целта ти е да минеш най-тънко,горе има описани методи,иначе скоро си купих спрей на цена 6,50лв.за климатиците в къщи и за колата,по-евтино от това не знам.
 3. Гумите са останали от продаден автомобил.Две са дот 2013 с грайфер 6мм.,другите две 2014 с грайфер 7мм.Съхранявани на тъмно в мазе в чували.Карани са основно,като зимни и на практика слънце почти не са виждали.Модела е даден,като летни гуми,но и зимата не съм имал проблеми с тях на 4х4 автомобил,имат индекс m+s,спокойно могат да се ползват,като всесезонни.Карал съм ги зимата понеже лятото съм с 18-ки. Намират се в Бургас.Тел:0885 41 39 03 Цена-150лв.
 4. Моята вече е на 190 000 и климатика си работи,рейката също е чук,смених и течноста разбира се.
 5. И по нагорнище да минаваш на 4-та.
 6. И аз залагам на вентилаторчето,сложи си ухото на малката решетка и ще разбереш дали е то.
 7. zograffa

  Парно въпрос

  Ами щом изпреварва значи има и огледало,значи трябва и да гледа в него,значи трябва да реши кога ще изпреварва така,че да не му присвятка никой.Колите в дясната лента колко са,какъв цвят и регистрация
 8. zograffa

  Парно въпрос

  И защо просто не си минаваш в дясно,както е правилно,а караш шофьора на 300 коньовото Ауди да ти се чуди на акъла за къде се силиш.Те затова хората по нашата махала,като видят номер с "У"им се изправя косата.
 9. Явно нямаш деца та затова иначе всички съвременни автомобили имат тази шашма.
 10. Виж и крика в стойката му,ако трябва го натегни малко за да стои плътно.
 11. Казва се защита за деца,когато палчето е към човечето(детето) то не може да отвори вратата от вътре със 140 на магистралата примерно.
 12. Така е м.мка им,вчера един за малко да ми изкърти камерата за обратно виждане докато се опитваше да отвори багажника.Добре,че го видях на време даже се опитваше да ме убеди,че това е копчето за отваряне.
 13. Така е,но угасне ли поне знаеш,че е той.Иначе се чудиш кой от двата е заминал.
 14. Ако гасне сама е от датчик на коляновия вал,ако пали когато иска е от разпределителния.Обикновено правят номера в топло време.
 15. Тези не са ли за 2 генерация?
×