Jump to content

zograffa

Фен
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About zograffa

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CR-V III
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Дизела си е чиста хидравлика.
 2. zograffa

  Cruise Control - не работи

  Той човека скорости сменя,вий ся ще му разправяте.
 3. Ясно,а на място може ли да се види се види от кой вид е,дали подобрения нов вид или оригиналния за вграждане.
 4. Моя охлажда перфектно и също работи на интервали,начина му на работа е такъв.В началото и аз се зачудих ама така си е,не се вкарвайте в излишни филми,ако иска допълване е друг въпрос,но интервалите си ги има и,като нов.Някой има ли наблюдение прословутия съединител на компресора на какви километри сдава багажа или е когато си иска.Моята е на 180 000 и работи без грешка не знам дали е сменян или съм късметлия ама се надявам така да си откара.
 5. Сега остава да кажеш къде в Бургас да не ходим и къде да отидем ако" не дай си боже" се наложи.
 6. Преди време на бензиново Ауди имах същия проблем,оказа се датчика на коляновия вал.Всички майстори ми казваха да си взема втора употреба от морга,така и направих и го продадох с него след 5 години каране без проблеми.Дори в магазините ми казваха,че освен оригинала друго няма да работи,като хората.
 7. Първо почти съм сигурен,че не си карал с Кастрол,просто това е маслото с най-много ментета и да намериш оригинално е почти невъзможно.Второ с 10w40 карах първата си кола,която беше модел от 1985г. ако си направиш труда да почетеш малко ще разбереш какво е маслото за колата ти.Съвета ми е да минеш поне на 5w30,за маслата специално едва ли има друг форум,който да обръща толкова внимание на тях, почети темите и си избери марка и вискозитет.Ако пък някой майстор ти е давал съвет да слагаш по-гъстичко масло понеже колата вече е на километри,спокойно може да го извъртиш с крика по главата и да го отървеш от мъките и без това от него майстор не става.
 8. Да видях извинявай за тъпия въпрос.Относно свиренето с уста,пробвай да намалиш докрай вентилатора в купето и виж дали ще остане.При мен имаше подобен шум оказа се от него,свалих го и го почистих и сега спи.
 9. Какво масло и сипахте?
 10. Провери бушон именуван back up.На трета генерация е в кутията при двигателя 7,5А.
 11. Слушай колегата,разбира ги работите нищо,че не е сядал в дизелово црв.Изчакай година за да станат по 2000лв.щото нали цената падала с 10 000 годишно.Сега сериозно,втората изглежда доста добре,относно смачкания борд на седалката,като се качиш и слезеш ще разбереш защо се мачка.Цялата тежест на тялото в този момент се поема от него.Кожения салон на тези коли не им е силна страна,половината е изкуствена кожа,която дори на 60-70 000 дава фира.Изкуствен е дори маншона на скоростния лост,подозирам,че на втората е сменян.Колата иначе е чудесна,ако случиш на поддържана ще и се кефиш много.
 12. niksi,благодаря приятелю оказа се,че не свети единствено VSA-то,просто са били намалени докрай,явно и затова са издържали досега.
 13. Благодаря,а откъде се усилва подсветката.
 14. Ясно ще се подменят,не че съм се убил да я карам вечер ама по-шукарно да си светят.
×