Jump to content

zograffa

Фен
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zograffa last won the day on July 25 2019

zograffa had the most liked content!

Community Reputation

54 Neutral

About zograffa

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  CR-V III от вървящите
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Бургас

Recent Profile Visitors

406 profile views
 1. В крайна сметка,какъв е извода от цялата тема,хондовската система си е добра.Няколкото описани случаи на заминали акумулатори подозрително приличат на избила клетка-всичко е нормално и изведнъж акумулатора мъртъв безкрайно.Нещо което се случва при всички марки коли.Не знам дали знаете,но горещината е много по-вредна за батерията от студа.Имам два случая на пробила клетка на ауди и фолксваген и двата през лятото.Иначе с градското каране с къси разстояния и често палене естествено,че ще трябва дозареждане в някакъв момент,но тук колата няма никаква вина.Ако знаете какъв филм е да смениш акумулатор на бмв от по-новите модели ще ги благославяте хондичките.
 2. Здравей,новия модел съединител ли сложи?И откъде го купи ако не е тайна,аз още нямам никакви проблеми,но хубаво е да се знае и смятам,че ще е полезна информация за всички.
 3. То пък на хондата една кожа едно чудо.Какво има да и поддържаш на тази изкуствена мушама,чакаш да се нацепи и претапицираш.Естествената кожа си иска грижите,аудито което имах беше цялото дебела естествена,мажех всеки месец с кожарско мазило(продава се на някои места)най-важната му съставка е ланолина.Беше 20 годишно на незнайни километри и салона беше,като нов,това си заслужава да се поддържа,на хондовските найлони каквото и да намажеш все му е тая.
 4. Вероятно е щракнал колана в другата закопчалка,а не в тази предназначена за мястото на,което е седял.
 5. Още първата тема в раздела е относно това.Тук никой няма да ти преразкаже всичко разисквано вече.
 6. Точно с такъв размер карах аудито навремето.С по-високата гума возеше осезаемо по-добре,а и винаги е от полза да ти е малко по-височка колата.
 7. А в километрите на колата сигурен ли си?
 8. По витките на пружината и надписите на самия амортисьор.
 9. При мен бяха завъртяли единия макферсон наобратно.Лесно може да се сбърка,започна да тропа и едната страна на задницата беше по-ниска.Пред гаража го свалих и завъртях и всичко се оправи.
 10. Тропането отзад след смяната на пружините ли се получи.Ако е така съм сигурен от какво е понеже и аз го играх тоя филм.
 11. (извънградско/градско)-5/95 Това взимаш ли го под внимание,при другата проба е точно обратното.
 12. Случайно да не е бил омаслен от някоя семеринга да кажем.
 13. Моята е отдолу,хваща си идеално.Малко тъпо ми се вижда да ти седи върху таблото.
 14. Вибрациите на свободна е по-вероятно да са от маховика.Тампона заместители не знам дали има.Този изглежда доста зле поне отвън,да не е пробвано да е лепен с нещо.
 15. https://www.henkel-adhesives.com/bg/bg/product/instant-adhesives/loctite_480.html
×
×
 • Create New...