Jump to content

NikiG

Фен
 • Content Count

  400
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

NikiG last won the day on August 14 2020

NikiG had the most liked content!

Community Reputation

132 Good

About NikiG

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/26/1975

Profile Information

 • Кара
  L13Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  None

Recent Profile Visitors

6424 profile views
 1. Привет. Подарявам 2 бр. оригинални втулки за захващане на рейката за купето. Хонда Акорд 7ген 2003-2008 всички модификации. Може да стават и за други Хонди. 53865 - SDA - A01. Снимката е примерна. За контакт - тук или ЛС.
 2. Привет. От личен опит споделям - свещите за L13 са само и единствено оригинални NGK IZFR6K13. Поздрави и успех.
 3. Благодаря, полезна информация. Успех.
 4. Привет. Моля споделете цената на интервенцията. Иначе няма никакъв смисъл от темата. Поздрави и успехи.
 5. Не смятам, че снимката е истинска. Никога не съм виждал такава разлика в цената м/у бензин и дизел в Германия.
 6. Привет. Еднакви са датчиците. Разликата в парт-номерата идва от 8-те вида цвят на боята. Поздрави и успех.
 7. Някой да е ползвал следните продукти за салона и да има отзиви? Смятам да ги пробвам следващия път като свърши Лексол-а. Надявам се да са добри поне колкото отзивите в нета. Иначе поръчвам от Англия през ГГБГ на цена 5лв/кг., която включва всякакви такси, мита и т.н. до София.
 8. Привет. Малко да съживя темата. В момента ползвам препарата на Лексол, по препоръка на приятел. Много съм доволен и горещо го препоръчвам. Първо почиствам с мека четка, като търкам съвсем леко най-вече по местата, където най-много се замърсява. Забърсвам с микрофибърна кърпа и оставям да изсъхне към 30-40 мин. После минавам с "кондиционера" с гъбата-апликатор. Кожата не става мазна, на допир е приятно мека и седи матова. Тубичките са към 240 мл и ще стигнат поне за 4-5 третирания. Поздрави и успех!
 9. Не съм написал, че се спестява от тези марки антифриз. Напротив, цената им наближава и надвишава цената на предлагания от Хонда. Качеството им също. Поздрави и бъдете здрави.
 10. Здравей, пробвайте следното (взето от чужд форум): 1. Включете на контакт и отворете задната врата ръчно. 2. Изключете от контакт и разкачете минусовата клема на акумулатора за една минута. 3. Закачете клемата на акумулатора, включете на контакт и пуснете аварийните светлини. 4. Затворете задната врата, изключете от контакт и спрете аварийните светлини. Това е алгоритъм за "ресетване" на модула, управляващ електрическата задна врата. Ако няма ефект, то ще трябва да се проверят 4-те датчика, които следят за препятствия при отварянето и затварянето на вратата. Поздрави и успех!
 11. Не мога да се стърпя вече, съжалявам за офтопика. Стойности се измерват. Замерват се домати, камъни, яйца и др. Толкова ли е трудно да се пише граматически правилно? Поздрави и бъдете здрави!
 12. Рено и Нисан. Става също и на Хонда, Тойота, Сузуки, Дачия Поздрави и успех.
 13. Стига вече с тази мантра "Само оригинален и никой друг"! Може да използваш всеки един произведен на база етилен-гликол, без фосфати, силикати и амини, покриващ Honda OL999-9011. Например аз съм използвал тези: RAVENOL HTC Protect MB325.0 RAVENOL HJC Protect FL22 MOTUL INUGEL EXPERT Fuchs Maintain Fricofin DP Поздрави и успех!
×
×
 • Create New...