Jump to content

NikiG

Фен
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 Neutral

About NikiG

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/26/1975

Contact Methods

 • Skype
  None
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Кара
  N22A1,1SZ-FE, YD22DDT
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

5515 profile views
 1. Здравей Чавдаре, бих искал да поръчам : Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-hjc-protect-fl22-concentrate.html Вид и количество: RAVENOL HJC- Protect FL22 Concentrate 1x5L Стойност на поръчката: 19.95*0,95*1,9675 = 37,30 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер* Благодаря.
 2. Преди няколко години сложих комплект дискове и накладки ЕВС Ultimax серията. Вече са на почти 100 000 км, като изхабих 2 комплекта накладки за това време и километри. В момента дисковете още са на колата и са в учудващо добро състояние, износването е в рамките - около 1мм ръб. Не знам как е при другите Седмици, но при мен износването на дисковете и накладките е равномерно и еднакво отпред и отзад. Миналия месец в сервиз смазаха и почистиха апаратите, смених течността и най-накрая монтираха новите спирачни маркучи Хел (близо година отлежаваха, докато се наканя да ги сменя). Определено общия ефект от спирането след това се подобри. Тия дни пристигнаха и новия комплект, естествено пак ЕВС. Приятно съм изненадан, че вече дори и базовата серия е с антикорозионно покритие по цялата повърхност. Малко съм озадачен, какво ще стане с покритието на диска, там където лягат накладките, ама като ги монтират ще си покаже. Поздрави и успехи на всички.
 3. Здравей Чавдаре, бих искал да поръчам : Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-longlife-ii-wiv-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL WIV SAE 0W-30 1x5L + 1х1L Стойност на поръчката: (29 + 6,8)*0,95*1,9675 = 67,2 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер* (ще изпратя данни на ЛС в близките дни) Благодаря.
 4. Закрепването на акумулатора направо кърти - много иновативно е реализирано. Дано не е използван същия метод и при "пейката"
 5. Привет. Проверих данък МПС в мойто интернет банкиране и излезе следното. Акорд 2.2, 2004 г. 103 кв по талон. Намам вписана категория в него - 118,40 лв. Не зная дали е отчетена 5% отстъпка ( 124,32 лв иначе). По калкулатора ми излезе 117,83лв като съм дал възраст 11-15г, и Евро 4 категория. Ако избера без категория - 162,02 лв. Излиза, че в община Столична, район Люлин смятат с Евро 4 за колата. Така, че по-добре изчакайте със смяна на талони и сертификати. Поздрави и успехи на всички!
 6. Привет. Ако охлювите на турбината са наред, защо не смениш само "сърцето"? https://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Accord-Civic-2-2-i-DTEC-150HP-110KW-782217-Turbocharger-Cartridge-CHRA/332926809545?hash=item4d83fbf5c9:g:xTkAAOSwiJZcB5Kx:rk:13:pf:0 Чисто ново - Гарет. По-добре от рециклирано. Успех!
 7. Привет на всички. Тази дивотия с екологичната компонента е "пълен те$ти$". Какво значение има количество вредни емисии с Евро нормите при положение че ги измерват на изминат километър? Който изминава повече км, замърсява повече без значение от Евро стандарта, нали? Тогава как трябва? 1. Добавка към горивото, като постоянна компонента - караш повече, зареждаш повече, замърсяваш повече, плащаш повече. 2. "Тол такса" за всички МПС-та. Не е логично да плащаш 97 лв винетка за 15 магистрални пътувания и за 250 такива, годишно. Това в момента е чист популизъм в изборна година, съмнявам се че ще има някакъв екологичен резултат. Лично мнение, без да засягам никой. Поздрави и успех на всички.
 8. https://cartax.uslugi.io/#София/СТОЛИЧНА За сега работи само в София. Поздрави и успех!
 9. Денят стана малък, шофираме предимно на фарове. Аз лично си признавам - всичките тези модифицирани светлини (ксенон, лед, и тн.) които са сложени понеже собственика го кефи как се е получило, ми пречат. Някак си ми се губи виждането на ситуацията. Не искам да обиждам някой, обръщам ви внимание, не сте сами на пътя. Поздрави и успех на всички в зимните месеци.
 10. Той да е единственият, ще го преживеем. Такива случаи са си направо за Бонус-Малус системата (ако я приемат) Уважаеми колеги, не сте само вие на пътя. Поздрави и успех на всички.
 11. Здрасти. Така описано ми прилича на изгърмяла турбина. Дано не съм прав, но аз бих почнал от турбо и т.н по веригата. Успех.
 12. IMS = Instant Mobility System Демек - има компресор и лепило, вместо резервна гума.
 13. Поръчката е направена, тези дни пристига. Има допълнителни. Който има интерес, може да ми пише или звънне - 0899912473. Поздрави и успех.
×
×
 • Create New...