Jump to content

NikiG

Фен
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

NikiG last won the day on July 13 2022

NikiG had the most liked content!

Community Reputation

152 Good

About NikiG

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 11/26/1975

Profile Information

 • Кара
  L13Z1
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Skype
  None

Recent Profile Visitors

6791 profile views
 1. Стига с алабализмите. Има Европейска регулация по въпроса: https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2010:120:0040:0048:EN:PDF "Regulation No 39 of the Economic Commission for Europe of the United Nations (UN/ECE) — Uniform provisions concerning the approval of vehicles with regard to the speedometer equipment including its installation", в която се определят като съответстващи спидометрите на колите от категория М (т.е. с 4 колела и за пътници), само ако отговарят на следната зависимост: 0 ≤ (V1– V2) ≤ 0,1 V2 + 4 km/h; където V1 е скоростта по табло, а V2 е реалната. Ако не отговаря - колата (или модела) не получава одобрение. Обърнете внимание, че V1 трябва да е винаги по-голяма от V2, за да се изпълни неравенството. т.е спидометъра винаги трябва да показва повече. Поздрави и успех с размера на гумите!
 2. Негатив. Вече не работи с части на клиента. Има сервиз за Хонда в района на Казичене. Поздрави и успех.
 3. https://www.coxmotorparts.co.uk/honda-shop/genuine-honda-jazz-spark-plug-set-iridium-2009-2015/ https://www.amayama.com/en/part/honda/12290rb0j01
 4. Привет. Напишете и цената, която сте платили. Благодаря и успехи!
 5. Привет. Малко ъпдейт на информацията, след лично посещение в сервиза. Вече на може да си запишете час като отидете на място, само след обаждане по телефона и "свързване с колежката". То май в Сорбоната се влиза по-лесно и бързо. Да го имате предвид ако решите да ползвате услугите им. Поздрави и успех!
 6. Аз пък си увеличих доходите. Не злорадствам. Просто констатирам, че по-добре си правя сметката от теб.
 7. Привет. Заповядай две теми за преглед: Приятно четене и успех!
 8. Проблема вероятно е в ниската грамотност на ползвателя на моторното превозно средство. Доколкото ми е известно винаги пребоксуват Кубрат Пулев и брат му. Успех!
 9. Привет. Съскането прилича на изпуснала дихтунга на някоя дюза. Ако има и лек мирис на изгорели газове е това. Сменят се само с оригинални от Бултрако, обкикновено ги имат на склад за скромната сума от 3лв/бр. Поздрави и услех!
 10. Злорадството е неуместно в този момент, а и ситуацията бързо може да се промени. Освен това е и явен признак на духовната и материална нищета на човешкото битие. За съжаление обаче, вече е дълбоко проникнало в обществото, чието съществуване се изчерпва с промоциите в Кауфлан-а и газта за 20 лева. Успех и бъдете здрави!
 11. Привет. Подарявам 2 бр. оригинални втулки за захващане на рейката за купето. Хонда Акорд 7ген 2003-2008 всички модификации. Може да стават и за други Хонди. 53865 - SDA - A01. Снимката е примерна. За контакт - тук или ЛС.
 12. Привет. От личен опит споделям - свещите за L13 са само и единствено оригинални NGK IZFR6K13. Поздрави и успех.
 13. Благодаря, полезна информация. Успех.
×
×
 • Create New...