Jump to content

jeksana

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно jeksana

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2.0 automat 2004
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Contact Methods

  • Skype
    Nikito95

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Мойта е на 320 реални.Карам я от 5 Хил км и за сега съм сменил само масло и опря на ролка.За кола на такива километри изглежда като нова без никакви забележки и работи отлично.
  2. Здравейте колеги искам да попитам на колко км са вашите Хонди. Мойта вече е на 320к реални и се чудя колко е животеца на този мотор.
  3. Мисля че е от помпата тъй като се чува при въртене на волана
  4. Здравейте колеги.Появи се един странен шум от хидравличната ми помпа.Наподобява чукане.Интересното е че когато е на паркинг в купето не се чува с когато е на директна и без въртене на волана се чува как чука.Да я рециклирам или да търся друга читава.
  5. Ритах я колега нищо не се чува.Клатих я на място пак нищо.Чува се в багажника и наподобява сякаш возя буркани вътре,дрънчи по неравности и дупки.Гледах всичко по багажника,пусках и седалките и нищо не мога да хвана от къде идва това.
  6. Колата е седан.и аз смятах че е нещо от вратата но всичко изглежда видимо добре и на място при клатене нищо не се чува
  7. Колеги помагайте.Гледахме цялата ходова част отзад сменихме биалетки,тампони на стабилизиращата щанга и тампони на амортисьори.Всичко по ходовата част е топ.Дразнещия шум от багажника продължава да ми пили нервите.Някой някаква идея от къде може да идва.
  8. Здравейте колеги.Наскоро на един приятел ми откраднаха катализатора и му резнаха и сондите та се чудя дали да не премахна и аз моя.Въпросът ми е дали след премахване има някакви проблеми и свети ли чека? Колата е аккорд 7 ген 2.0 бензин
  9. Аха ами ще ги проверя преди да сложа газ.Някой колега от Пловдив да препоръча сервиз от който е доволен.
  10. Какъв е проблема там едни приятели ми ги похвалиха били доволни.
  11. Скоро я взех да само съм я обслужвал масла и филтри до сега.Говорих тука в Пловдив със сервиза на Ланди Ренцо и мисля там да поставя газовия инжекцион.
  12. На мястото където поставят газта там ли ги регулират или трябва да потърся специализиран сервиз?
  13. Джантите за момента не мисля да ги махам тъй като са чисто нови и са с чисто нови гуми..относно друсането друса много тъй като е и със спортни пружини.Относно газта какво ще кажете за Ланди ренцо? Тези клапани какви са симптомите че искат реглаж?
×
×
  • Създай нов...