Jump to content

jeksana

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jeksana

  1. Мойта е на 320 реални.Карам я от 5 Хил км и за сега съм сменил само масло и опря на ролка.За кола на такива километри изглежда като нова без никакви забележки и работи отлично.
  2. Здравейте колеги искам да попитам на колко км са вашите Хонди. Мойта вече е на 320к реални и се чудя колко е животеца на този мотор.
  3. Мисля че е от помпата тъй като се чува при въртене на волана
  4. Здравейте колеги.Появи се един странен шум от хидравличната ми помпа.Наподобява чукане.Интересното е че когато е на паркинг в купето не се чува с когато е на директна и без въртене на волана се чува как чука.Да я рециклирам или да търся друга читава.
  5. Ритах я колега нищо не се чува.Клатих я на място пак нищо.Чува се в багажника и наподобява сякаш возя буркани вътре,дрънчи по неравности и дупки.Гледах всичко по багажника,пусках и седалките и нищо не мога да хвана от къде идва това.
  6. Колата е седан.и аз смятах че е нещо от вратата но всичко изглежда видимо добре и на място при клатене нищо не се чува
  7. Колеги помагайте.Гледахме цялата ходова част отзад сменихме биалетки,тампони на стабилизиращата щанга и тампони на амортисьори.Всичко по ходовата част е топ.Дразнещия шум от багажника продължава да ми пили нервите.Някой някаква идея от къде може да идва.
  8. Здравейте колеги.Наскоро на един приятел ми откраднаха катализатора и му резнаха и сондите та се чудя дали да не премахна и аз моя.Въпросът ми е дали след премахване има някакви проблеми и свети ли чека? Колата е аккорд 7 ген 2.0 бензин
  9. Аха ами ще ги проверя преди да сложа газ.Някой колега от Пловдив да препоръча сервиз от който е доволен.
  10. Какъв е проблема там едни приятели ми ги похвалиха били доволни.
  11. Скоро я взех да само съм я обслужвал масла и филтри до сега.Говорих тука в Пловдив със сервиза на Ланди Ренцо и мисля там да поставя газовия инжекцион.
  12. На мястото където поставят газта там ли ги регулират или трябва да потърся специализиран сервиз?
  13. Джантите за момента не мисля да ги махам тъй като са чисто нови и са с чисто нови гуми..относно друсането друса много тъй като е и със спортни пружини.Относно газта какво ще кажете за Ланди ренцо? Тези клапани какви са симптомите че искат реглаж?
  14. Здравейте колеги.От скоро карам Хонда акорд 2.0 155 кс автомат.Колата е супер върви що годе прилично,но и си хапва доста.В момента е на 18ки джанти и до колкото успях да я засека ми дава разход 11-12 в града Пловдив.Чудя се дали да не и сложа газ.Четох че след газифициране трябва да се регулират клапаните.Това като цяло ми е първата Хонда и като цяло първата бензинова кола.Моля за мнения от хора с такъв мотор на газ,как се държи колата някакви проблеми и какъв разход дава на газ.Благодаря предварително.
  15. Мисля че няма да е от тях чува се по скоро вътре в багажника.
  16. Здравейте колеги от няколко дни съм собственик на Honda Accort 2.0 155 кс.Колата е автоматик като цяло много запазена и много гледана.Имам един дразнещ шум в багажника при неравности почуква.Имам съмнения че е от някоя от корите.Някой дали е имал този проблем.Също така ако може и някой друго мнение за колата тъй като ми е първа хонда.Често срещани проблеми при този двигател и кутия.Благодаря приятна вечер.
×
×
  • Създай нов...