Jump to content

inspektora

Фен
  • Мнения

    726
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    8

inspektora last won the day on Април 22 2023

inspektora had the most liked content!

Обществена Репутация

391 Good

Относно inspektora

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    HONDA C-RV 2.2 i-ctdi 2009
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

3039 профилни разглеждания
  1. Това само с резервния ключ ли го прави?
  2. Акцията е доста на запад, т.е. касае Америка. Европейските CR-V-та от това поколение са произведени във Великобританиям, а американските предполагам някъде в Америка. Винаги има някои разлики в различните заводи, още повече за различни пазари.
  3. По принцип, при работещ климатик, температурата на охл. течност се поддържа по-ниска, отколкото при изключен климатик. Това е при равни други условия и всичко изправно. Дължи се на постоянно работещия вентилатор на радиатора. Така е на теория и на практика съм го изпробвал - потвърждава се.
  4. Току що регистриран потребител с първа тема "Мнения за Маслата Инса" и линк към интернет магазина им. Това да ви прилича на реклама?
  5. Супер, остава да избереш пролетно и есенно
  6. 5W30 с клас А5/В5 или С2 са на долния край на вискозитета 30 и са точно "една идея по-голям гъстак".
  7. Много е просто - когато нямаш застраховка, сам си поемаш риска. Това си е съвсем свободно и легитимно решение на всеки човек (стига да не касае задължителна застраховка като ГО). Ноо, както @MilenG е писал, свободата върви с лична отговорност и като стане беля не трябва да търсиш вината в държавата или международното положение ....
  8. Това го забрави. Ако намериш кола на около 200К реални ще е супер попадение. Аз не виждам причина да избягваш италианките, просто трябва да си отваряш очите на четири. Колегата @DAN_DAN да каже как "най-лесно се научават реалните километри".
  9. Дане би да се притиска при затваряне някое от копчетата и да е постоянно задействано?
  10. Логично е да се пазариш за автомобила след като си го огледал. Ако го направиш преди това, може да се окаже, че не струва тези пари, които си договорил и трябва да почваш отначало Така е и по-сериозно, след огледа имаш аргументи и си на място при продавача, т.е. имаш сериозни намерения. Представи си на продавача колко хора се обаждат ей така, за проба, без да ходят на оглед. По отношение на напразното разкарване - няма друг начин, няма кой да свърши тази работа вместо теб, освен ако имаш човек на място да я погледне. Гледаш внимателно обявите, снимките и филтрираш предварително. В крайна сметка, цените се определят от "невидимата ръка на пазара", както пише в учебниците. Нормално е продавачът да търси максималната цена, която смята, че може да вземе. Ако някой е готов да я даде, значи всичко е точно. Ако не - колата си е негова, той си прецЕНЯ.
  11. @NOVIQ Ще ти кажа какво бих направил аз при такъв отговорен ремонт: Бих избрал един доверен сервиз и оставил на тях да решат (или предложат) какво да се смени и каква марка да бъде. Сервиз, където работят с Хонди и имат необходимия емпиричен опит. Така ще имаш някаква гаранция и ако има проблем, ще има къде да го адресираш.
  12. Аз пък съм чувал, че оригиналните са LUK
  13. Колега, на какъв предполагаем общ пробег е колата?
  14. Колега, защо се налага отново да ги сменяш?
×
×
  • Създай нов...