Jump to content

emonai

Фен
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Neutral

About emonai

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Cr v lll 2.0 150к R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, при последният силен дъжд, пред конзолата с осветлението и жабката за очила пропусна вода. От горе гуменото уплътнение от към стъкления покрив се повдига спокойно и се вижда къде се събират двете стъкла. Някой дали е решил този проблем без да се сваля тавана и предният джам. Примерно със силикон или нещо такова? Става въпрос за CRV 3, 2008 год.
 2. Така си и мислех да направя, още повече, че ги имам. Вярно не са оригинални но поне ще си проличи дали е от тях. Благодаря ти. Весели празници на всички!!!
 3. Че луфт има, има, но тропането не е от задните полуоски. Нещо отпред е и ще трябва да слушам и да гледам на канала. Сякаш, като се разлюлее колата го има, а не в дупките. А за луфта след празниците на майстор!
 4. Здравейте, от няколко дни нещо потропва от долу. Мислех, че е по предницата, но до колкото разбирам биалетки, външни накрайници, шарнири въпреки напуканите маншони, луфт не открих. Но като хванах задните полуоски тропат и двете. Според мене е нормално да има луфт, но чак да тропа? То явно ще се ходи на майстор, но да споделя за да знам каво да очаквам. То тропа и от към колелото, но там в карето допускам, че е по-допустимо да е нормално? Снимах и клипче, за по нагледно, но не мога да го кача в поста.
 5. Ето и моята поръчка: линк:https://www.ato24.de/en/ravenol-fo-sae-5w-30.html Вид и кличество:: RAVENOL FO SAE 5W30 1х5L Стойност на поръчката:(1х29.95)*1.9675=58,92-20%=47.20лв Начин на плащане: -Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез куриер-същия адрес
 6. А бутоните от другата страна на дисплея дали работят? Ако да опитай да ресетнеш от сервизния режим: бутона back/ стъпка на зад/ и през един другите два от горе. Задържаш трите бутона едновременно излиза серв. режим и там имаше reset. Успех!
 7. Здравей, ето моята поръчка: Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1.html Вид и количество: Honda-ATF-DW-1 1 X 4L. Цена на поръчката: (1x54.56)*1.9675=107.35 Парите ще преведа по сметка.
 8. Скоро се "борихме" с този модул от новозакупената CRV3 на един приятел. При него модула беше изключен, а искахме да възстановим Bluetooth. Първо не можеше да се свърже с телефона, след като нагря процесора на специална машина за VGA корпус свързването се получи консумацията е 270mA, като извади ключа на колата пада на50mA, но щом отвори вратата, заработва отново и 270мА е още около 40 Мин. За повишена консумация някъде пишеха, че след като сменили електролитните кондензатори нещата се оправили!?
 9. Здравейте, писах в раздела "купува", но да споделя и тук. Ако някой е сменил оргиналната мултимедия и Bluetooth модула от старата му е излишен, да пусне оферта на лични. За един приятел питам😉. Коата е CRV 2007г 2.0 ,150кс. Модула се намира под навигацията, при управлението на климатроника.
 10. Здравейте, ето и моята поръчка: Линк:https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 4х0.946 L Линк: https://www.ato24.de/en/honda-dual-pump-fluid-ii-0-946-l.html Вид и количество: Honda dual-pump-floid 2*0.946 Стойност на поръчката: (4*12,99+2*13.95)*1,9675=157,20лв. Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване до офис на Еконт, ще пратя данни на лични.
 11. Тази, която аз получих, няма никакви надписи и номера. Ако някой е със свалена кора и иска да пробва мога да я предоставя. За да знаеме какво пращат от Германия. За канадска, за английска или за КИТАЙСКА honda! Сега, като разгледах неугледната опаковка, под един етикет с баркод има друг, на който пише:35750-SWA-F01
 12. Цената е от постове по форума, мисля, че бяха обявили 408лв. Ще снимам изделието, но то за снимка е нагласено. Като го пипнеш и други чувства те обземат. Бутона за шофьорското стъкло между А/М такова щракане се чува, като че трошиш орех.
 13. Не, само от Амазон получих, но в друга тема се обсъждаше това от алито и изглежда същото, като това дето получих аз за 50лв, а при китаеца 12 долара, не си спомням дали беше free. И щеше да е прекалено хубаво ако за 20 лева получаваме същото като в Бултрако за 400. Та ако е наложително да го смените и сте с ограничен бюжет, по добре от китаеца.
×
×
 • Create New...