Jump to content

emonai

Фен
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About emonai

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Cr v lll 2.0 150к R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, съжалявам за решението Ви и дано се намери някой, коректен като вас да наследи деиността! ю А ето и поръчката ми: Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1-0-946-l.html Вид и количество: Honda ATF DW-1 4х0.946 L https://www.ato24.de/en/ravenol-fo-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FO SAE 5W30 1х5L Стойност на поръчката:(29,95+4*12,99)*1,9675=161.20лв Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: Лично в кв. Драгалевци.
 2. Да, явно моят "хълм" не става! Снощи пробвах на две други места кове, но явно при нас много повдигнаха Ломско шосе и наклона май е над 30 градуса и се връща, но не мисля да си бракувам колата заради това!
 3. Да, автоматик 2008 год бензин. От улицата за вкъщи за да се кача на главния път имам наклон не по малък от 20 градуса, където изчаквам на знак N1. Преди там усещах, че колата блокира колелата, сега колата се връща и трябва да държа спирачката. Та не знам дали е екстра или функция, но иначе от АТ оплакване нямам. Ще я пробвам и на по голям наклон. Сега пък си мисля: Дали не блокираше там предишната ми кола? Пък аз да се бъркам.
 4. Здравейте, от известно време забелязвам, че като спра на баир и колата се връща на зад докато потегля. Преди заковаваше, та се питам каква може да е причината. Не че не мога без нея, но си е удобство.
 5. Аз бих почистил платката с четка за зъби и коресалин, в съмнителните участъци, след това тънък слой флюс, след това станция за горещ въздъх. Обезателно и крачетата на прозесора. Ако е спойка ще реагира на почукване и огъване. И след интервенцията след като сме се убедили, че е добре облепваме куплунзите и нанасяме лак за коса. Поне така правя с платките от телевизорите. Но колегата е пратил таблото на ремонт, така че дано всичко приключи успешно. И все пак "евала" за куража, при положение, че нямаше и поялник. Не мисля, че е окъсил пинве в очертания участък, там е доста голямо разстоянието м/у крачетата. По скоро я е поразкършил и проблема се е задълбочил. Ако е спойка или лош контакт.
 6. Грам не тропа, но като се върти волана се мести аксиално
 7. И в Бултрако са с поръчка, а цената им е 207,80. Но доста съм закъснял , десният е скъсан и мърда яко. Взех едни с японско име и полски произход YAMATO, пък ще видим, дано се държи добре предницата, пък колкото изкарат толкова.
 8. Настоящите са много зле, за това ще взема някакви за по 60 лв, пък ще поръчам от общите поръчки оригинални. Че все пак окачването не е шега работа. Не, че цената е без значение, но и доста се бавят кашоните при тия вируси и карантини. В Бултрко не съм проверявал, но при положение, че в общите са по 208лв там сигурно са по 300, ако ги има.
 9. Гледам ги, на различните марки различен вътрешен диаметър. Варират 19mm, 24.8mm. Специално премерих шестограма на носача/ тая част дето влиза в гуменометалната втулка/ 22mm е при мене?
 10. Благодаря Ти, ще поръчам и после ще споделя! Бъдете Здрави!!!
 11. Хубаво, че паза тубите, иначе забравям! Motul 8100 X-cess SAE5W40: Mobil Super 3000 FormulaFE 5W30
 12. Здравейте, някой сменял ли е задните тампони на предните носачи? Става въпрос CRV-3. От каква марка сте доволни и коя да избягвам? Цените варират от 25 до 210 лв за бройка. Говоря за целият, не само втулката. Мойте доста са напукани единият направо скъсан, а ми предстой смяна на шарнири и накрайници /само да пристигне общата поръчка/, та да подменя и задните тампони, като я вкарам в бокса.
 13. Здравейте, пак наближава смяна на маслото и вече трета година започна, имам чувството, че не съм уцелил вярното масло. Като купих колата, дилъра ме предупреди или от Бултрако, или Тотал 5W30. Той продавал само хонди и тнт. Колата беше на 135хкм реални проверено. Сложих Тотал, карах няма 3хкм и ме хванаха съмнения, смених го с Бардал5w30- такъв боклук няма!!! колата тресеше и на звук не го харесваше. Изкарах с него 7ккм, после сложих Мотул- колата се успокой, след него вече не знам по чий съвет сложих Mobil super 3000 5w30. То е най-евтиното, което съм взимал за тая кола. А да работя в голям завод и всички масла греси ги доставят от Mobil, говорих с човека, който ги доставя взе данните на колата и ми донесе споменатото масло 4л. за 40лв. с Сменям го на 6хкм, като карането ми е крайградско😁. Колата го харесва, но го харесва и за папане за тия 6ккм сигурно 0.8 па и 1л доливам. Скъпата вече е 180ккм. Гледам в общите поръчки колегите поръчат Ravenol, Castrol professional, по начинаещите, honda full sintetik 0w20 .Та се чудя 0w20 дали е късно вече за моя мотор, примерно ако сложа оргиналното от хонда колко мога да карам с него, че 120-130 лв ще ми дойде солено за 6хкм. Е тия работи си мисля докато" бачкам" нощна смяна? Тая нощ мислех да поръчам нещо на Елена и Чавдар и пак не се ориентирах, чудя се, като някой "хонда-джия " ми каже-не знам карам я на маслар маййй 5w30. Аз като сваля пробката и филтъра поне три часа се оцежда на канала преди да налея новото масло. Колата е от подписа ми, карам я на пропанбутан-газ.
 14. Явно става въпрос за едно и също! То май е доста трудоемко да се смени, но ме дразни, като знам, че има теч макар и малък още повече че от АТ. Ако намериш някакво решение обаждай! Приятна вечер!
 15. Благодаря ти за отговора, но аз съм те подвел, че веднъж говоря за диференциала, но там става въпрос за тампона. Сълзенето е при излаза на ПРЕДНА дясна пулоска от АТ. Преди две год. като купих колата попитах в сервиза, където я проверяваха /при Слави в Овча купел/ казаха ми малко е ще го следиме. Но капка по капка вир. Та затова искам да си поръчам там семеринг ли е, което уплътнява. Та снимката е от скоростната кутия към дългата дясна полуоска.
×
×
 • Create New...