Jump to content

emonai

Фен
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About emonai

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Cr v lll 2.0 150к R20A2
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не това е захващането на всичките други четри датчика, но задните, който са на черната броня имат две пластинки, който са пружинни и застопоряват датчика. Като се напъне датчика те се свиват от отвора и датчика излиза напред, но с тези датчици има и кабелче накрая с букса. Е тая букса не излиза и сигурно ще се наложи да свалям бронята ако няма друг начин. Ето тук се вижда: https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?orderId=8002279977236793&productId=32654877025
 2. Със железна джанта и надута гума тежи между 26/27кг. Взех 17ки тасове, но сори, на тия железни джанти тасове не стават. Можеше да се поинтересувам преди да взема тасовете, но "науката изисква жертви"!
 3. Дойдоха задните датчици, като ги видях захващането на новите реших, че ще ги сменя само като издърпам старите. Да ама НЕ! датчика излезе, но не и куплунга. Да попитам, какъв е начина за сменяне на задните фронтални датчици?
 4. Сега ще премеря железните /заедно с гумата/ и ще кажа резултата, но алуминките, чак като се наложи да свалям от колата.
 5. Да, без да пробвам не мога да знам как ще се държи с железните джанти, но ще трябва да намеря и капачки за центъра на джантите, че така ще е супер недодялано. А иначе гумите са добри.
 6. Здравейте, зимата приближава и темата за гумите става все по актуална. Миналата зима карах с гумите, с който я купих. И щото реших, че им е последно използване лятото си карах с тях. CONTINENTAL са и колата се държи много добре с тях. За тая зима заглеждах за нови континенталки, когато ми попаднаха едни DOT 3517 с джанти за 380лв. Става въпрос за 225/65/17, но с железни оргинални джанти, който ми грознеят /въпреки, че ги тръкнах, пръснах и тнт.Вчера ги закарах на баланс понесоха по некой грам, но не много. И пак се питам, а и вашето мнение ме интересува. Дали да кача гумите с железните джанти или да се изръса още седем-осемдесет лева и да ги кача на алуминките ? За нагледност ще кача снимки, но сигурно по-късно днес или утре.
 7. Няма проблем, ще ти го дам, нали разбра, от алиекспрес е въпреки, че на него пише джапан. Тези, който са ми свободни не са боядисани - черни са.
 8. Благодаря ти, за линка. Не му знаех номера и затовя не съм го намерил. Нищо нека имам още два странични, знае ли човек, кога ще потрябват. А относно темата в руският форум за ремонта- видях я, но нов сензор не можах да намеря онлайн, още по малко по магазините за резервни части по електроника. Иначе платчицата на датчика си е здрава само сензорите са изядени от солта и химията по пътищата.
 9. Здравейте, като става въпрос за датчика и аз да попитам. Става ли страничен датчик да се постави за заден, знам, че обхвата им е различен, но фронтален никъде не намирам, а и аз поръчах от "алито", странични и нямам забележка, но заради задните парктроника ми не е пълноценен. Тогава поръчах още два с намерението да ги сложа отзад, но не знам дали ще стане?
 10. Благодатя, ти. Хванах го, като задържа бутона TA/RDS и ми излязоха доста неща за активиране. Тепърва ще ги пробвам кое за какво е, но вече rds имам! А днеска правя една година със CR V -то! По добре късно от колкото....по-късно!
 11. Здравейте, малко да изместят нещата към тунера : Тъкмо свикнах, че когато съм на радио на дисплея ми изписва само честотата на намерената станция. Разглеждам, обявите за CR V и гледам оригинална мултимедия и на дисплея пише "RADIO 1 " как се постига това?
 12. Хареса ми как е станало при колегата и аз си поръчах такива. Много добре се получи, но нещо ми се разминават бушоните вътре в купето от тези на описанието. И за това взех ток от 37 предпазител, който не е сложен, а в описанието е за дневни светлини. Сложих 5А предпазител, като крачето към дневните светлини съм го подвил да не влиза в гнездото /знам ли какво ще захраня/ ли за подвитият крак запоих кабела към белите светодиоди.
 13. И аз ги смених и двете, олекнах с 209 лева, но "ноща се превърна в ден" Абе чак 200 процента повече светлина не е но определено са по добри от старите, дано не товарят баласта и със здраве
×
×
 • Create New...