Jump to content

Росен

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Росен

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда црв 2004г. Бензин
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пещера

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Марка няма,иначе отзад на медията пише 9 inch universal 8+128G 360 IPS + Carplay + QLED
  2. Благодаря,колега явно ще трябва да разколача всичко ,да замеря и видя какво ще стане.
  3. Здравейте,колеги.Монтирах си нова мултимедия андроид китайска,но радиото е под всякаква критика.Хваща единствено радио хоризонт,що годе добре,всички останали са пълен шрот.Та въпроса ми е,ако монтирам някакъв усилвател за антена допълнително или на мястото на оригиналния дали ще реша проблема.Моля,ако някой знае нещо да драсне два реда.
  4. Благодаря,колега,ще огледам всичко още веднъж по-обстойно и ще пиша.Поздрави.
  5. Съгласен съм,но не ми е ясно,затова ако може по-подробно.
  6. Извинявай колега,но нещо не ми се връзва,къде е задницата,къде са фаровете.
  7. Здравейте колеги,появи ми се някакъв странен шум в задната дясна част на колата ,нещо като шуп шуп при преминаване на неравности,например през спящ полицай.Видимо по окачването всичко е наред.Ако някой се е сблъскват с такъв проблем,моля да драснеш някой ред.Благодаря.
  8. Здравейте,колеги.Влезнах в една голяма дупка с120 км.и амортисьора предаде богу дух.Просто малко омасли,също така и опората почуква.Това означава два нови амортисьора и опори.Та въпроса ми е каква марка да търся,горе долу на сносна цена и качество.Ако някой е сменял ,моля да сподели.
  9. Здравейте,колеги изправен съм пред един проблем.Скоро смених съединител на хондака ,но педала си остана една идея по-твърд,мисля от обикновено.Съединителя ,който сложих е ашика ,ако това има значение.Та въпросът ми е,какво да направя.Да сменя спирачната течност или нещо друго не се сещам.Ако някой може да помага.
  10. Благодаря колеги за съветите и напътствията.В близките дни ще сменям прахоуловители на предни амортисьори и ще използвам момента да сервизирам пустия му стартер.Поздрави.
  11. Здравейте колеги.Напоследък като захладня се появи следният проблем.При палене изджагъртва бендикса та въпроса ми е ,възможно ли е да става въпрос само за леко смазване на оста или трябва да се смени с нов.Интересното е,че го прави не винаги и само когато колата е стояла цял ден на студено.Ако някой има идея,моля да помогне.Благодаря ви.Колата е ЦРВ 3 бензин.
  12. А стопа освен че е с тези две болчета залепен ли е че тогава става интересно в това студено време пластмасата е като стъкло
  13. здравейте колеги купих си камера за задно виждане безжична та въпроса ми е как да я свържа за задната светлина понеже не виждам прозорец за достъп до същата от към багажника там е цяла кора благодаря ви
  14. здравейте някой може ли да ми каже дали е нормално да гори 15на 100 газ при положение че съм с газов инжекцион предварително ви благодаря
×
×
  • Създай нов...