Jump to content

EMFIE

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно EMFIE

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V 3 2007 EX
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Козлодуй

Contact Methods

  • Skype
    emfie_82

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Оказа се, че е от газовата уредба, на бензин всичко си работи. Да си призная тази година пропуснах профилактиката на газовата...
  2. Здравейте, днес както си карах градско, колата спря. Светна лампата за акумулатор и маслото едновременно. И да натискам педала за газта нищо не ставаше. Загасих я, не искаше да запали след това. След минута запали, минах 150м едвам, едвам и пак същото, така 2-3 пъти докато стигна пред нас. Като спре колата не иска да запали 30сек-1мин, после пали ама пак едва върви( даже леко тресе). Колата е CRV 2008 Автомат на Газ. Чакам човек да дойде да я види и ми каза нищо да не правя ( понеже не разбирам ),масло и антифриз има. Някакви идеи? Благодаря предварително!
  3. Здравейте отново. От една година ползвам моята с огормен кеф!! Ползва се за Youtube, Soundcloud и Spotify, както и за онлайн радиа. Извънградско и в чужбина, винаги използвам WAZE навигацията и много ми помага, особено за куките и камерите!!! Имам дори Shortcut икона на групата във Facebook, която споделя местоположението на КАТ в района в който живея. Има достатъчно настройки на звука. Мачове съм гледал, когато са ме возили. Екстрите и приложенията са много и по нищо не се различава от един андроид телефон. На предната страница го има модела, не е от евтините но си струва. Дори видях, че вече има още по - нови и хубави модели. Единствения недостатък, за който се сетих е, че при няколкочасово шофиране ( може би само зимата, на парното, но не съм сигурен, одавна беше ) при слушане на музика от Youtube и използване на WAZE, отворени и други приложения усетих лек лаг и дисплея беше по - топъл! С пускане на mp3-ки вместо Youtube всичко се оправи веднага. Китаеца рекламираше,че е с подобрено охлаждане, което било проблем при повечето китайски навигации, особено обемните, но явно има още каде да го подобри. Все пак е с най - мощния хардуеар за времето си, но и говорим за 2 или 3 подобни случая за 1 година и то при максимално натоварване от моя страна ( Дисплей в дисплея с клип и WAZE, която и на телефона да я пусна го заргява само тя)! Горещо препоръчвам!
  4. Паснаха иделно ( регулира се ширината ). Изглеждат солидни. Като прекарам тента и велосипед до морето ще кажа дали са здрави
  5. Дойде с DHL и мина без проблем митницата ( 15$ писахме на пакета )! Има слот за СИМ карта и мисля да го използвам за интернета, ако някой е минал по този път, нека сподели каква карта е най-удачно? Да знаете, някой от северозапада да монтира подобни неща?
  6. Поръчах вече ей това https://www.aliexpress.com/item/JOYING-Android-8-1-9-IPS-HD-Screen-Car-DVD-Radio-GPS-Multimedia-Player-for-Honda/32911189458.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.564c4c4dARzrLI А и с новия процесор намирам само универсални 2 DIN. Я кажете задна камера, каква да взема? Оригиналната на Joying е 20$, но е универсална и не знам, как ще се монтира ( не ми се иска да пробивам ). Намирам някакви евтини ( предполагам по-скапани или поне от снимките са с по-малко светлодиоди ), но пък са точно за CRV3.
  7. С кеф бих си купил от тук, но само стари или по-евтини модели видях. Няма 4 GB RAM, няма IPS, до процесорите не стигнах да гледам... Поправете ме, ако греша.
  8. Ами на някои пише Кортекс А9, който май е по слаб от А53, но цената е по висока като цяло. На други липсва инфо за процесора. Като цяло съм се насочил към JOYING-a, но исках малко повече инфо преди да поръчам.
  9. Разбира се, но предполагам са същите като на kaloian311 по горе.
  10. Вчера ги поръчах. От Алито бяха 133$ с доставката!!! От UK почти не се намираха и пак бяха бая пари, в OLX 300лв.
  11. Здравейте колеги! Нов съм във форума и имам нужда от малко помощ. Искам да си взема китайче от Алито. Търся 4GB RAM и IPS екран. Това е което намирам е: https://www.aliexpress.com/af/honda-crv-android-4gb-ips-2008.html?SearchText=honda+crv+android+4gb+ips+2008&d=y&initiative_id=SB_20190423220937&origin=n&catId=0&isViewCP=y&jump=afs Въпроса ми е, кой процесор е за предпочитане, ако някой има инфо коя със какъв е. Съвети, мнения и впечатления, всякакви приемам, особено ако някой има нещо подобно. Кажете и за допълнитлните модули, какви ползате и как са? Някаде бях чел, че е важно охлаждането и гледам модела без бутони е доста по компактен, дали има значение това? И последен въпрос, ако реша по натам да слагам буфер, какво сте ми е нужно? Благодаря предварително!
  12. Здравейте колеги! Нов съм във форума и го намирам за много полезен, за това реших и аз да се включа. Трябваха ми напречни греди и поразгледах тук, там и по евтини не намерих. От американския Ebay са, 135лв. до Gabco UK, или 170лв до Козлодуй. Търсех точно такива, да не стърчат в двата края. https://www.ebay.co.uk/itm/302343278187
×
×
  • Създай нов...