Jump to content

Миро 01

Фен
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Миро 01 last won the day on May 10 2019

Миро 01 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Миро 01

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 10/30/1979

Profile Information

 • Кара
  Хонда CR-V 2007г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте. Как решихте проблема с изорелите уплътнения на външните лайстни на стъклата. Майте са изгорели и падат. От Бултрако искат много пари за тях. Лошото е че не се продават само уплътнението ами върви с лайсната. Които са 2 от лявата страна и 2 от дясно. Моля за съвет ако някое е подменял тези лайстни. Благодаря.
 2. Здравейте. Миля да ме посъветвате какво да правя. Става дума за двете биалетки за фаровете за Хонда CR-V трета генерация. Блокирали са и двете и отзат на кантара и отпред на сензора. Проверих в Бултрако и от там ми отговориха че цената на задната която се продава заедно с кантара е 250 лв., а на предната която се продава заедно със сензора е над 300 лв. Проверих и по моргите но положението там също не е добре. Навсякъде са със скъсани уплътнения и блокирали. Моля посъветвайте ме какво да правя. Лек ден.
 3. Да не е към SDI. Те не оказват никакво съдействие при щета.
 4. Някой познава ли добър застрахователен брокер за коли в Пловдив. И някои сблъсквал ли се е с ЗК Дженерали.
 5. Уника като ЗК добри ли са? Коректни ли са? Такава малка сума от 1200 не може да бъде.
 6. Проверих в Алианс 1420 лв. за 18000лв с доверен сервиз без поставяне на допълнителна защита. Лев Инс 1100 лв. за 20000лв с доверен сервиз с поставяне на допълнителна защита. Дженерали 1100лв. за 18000лв с доверен сервиз без поставяне на допълнителна защита. За 500 - 600лв не знам може би ако го направиш на вноски и това да ти е първата вноска. И аз така съм чувал че дизелите много се кръдът . Но за съжаление нямам никои познат брокер в Пловдив които може да ми покаже за какво да внимавам като правя каско. А според мен е по добре със брокер. Мисля че така се пести време и ядове със ЗК.
 7. Здравейте. Искам да ви попитам, трябва да си направя Автокаско на колата става дума за Хонда цр-в 2007г. Молбата ми е препоръчайте ми къде да го направя в коя Застрахователна Компания. И дали трябва да използвам брокер или директно да отида в ЗК. Аз съм от Пловдив. И ще съм ви много благодарен ако ми препоръчате добър брокер за Пловдив. И последно какво ви е мнението за ЗК Дженерали. Благодаря ви предварително.Лек ден.
 8. Здравейте. Искам да споделя за възникнал при мен един проблем. Става дума за Хонда ЦР-В 3 генерация. Проблема е следният. При поставяне на ключа и подаване на контакт се включва моторчето на лявото страничното огледало( само на лявото) като индикира че е затворено а то дефакто е отворено и тръгва да го отваря. И след 3 секунди се чува цък и спира явно индикира че го е отворено. Това не го прави постоянно, а може би на 10 пъти 2 пъти. Дразнещо е. Попитах и в Бултрако но ми казаха че за първи път им се случва такъв проблем. И дори да им е закарам за диагностика няма да могат да ми помогнат, щом не го прави постоянно. Моля ви да споделите според вас къде да търся проблема. Благодаря предварително.
 9. Колега, това е до настройките. Може този които ти е сложил газта да е само поставач а не майстор. В България взе всеки да поставя газови уредби. Според мен отиди при някои които разбира и мобе да ти направи настроиката на тази компютър Тамона. Накараи го да ти е направи и по Мап сензор. Окачете е на компютура и в движение по Мап да ти е настрой първо да види как е на бензин да направи контролни точки и след това за газ. Не само да вдига и сваля скалата. Виж има си таблица колко трябва да ти е отвора на щуцерите на дюзите мисля че на 150 кс трябва да е 2,5мм. Има си таблица. Лек ден и весело посрещане на коледните и новогодишни празници. А за сервиз не мога да ти помогна за София, защото сам от Пловдив. Но според мен обадисе на Илиян от Ловеч това е един от най-добрите маистори по газта и мо обесни за проблема си, каква уредба си сложил какви инжектори и така на татък. Тои е много добър и ще те насочи къде да търсиш проблема. Питаи го за някои негов колега в София. Телефона на Илиян е 0887921294.
 10. Здравейте. Аз карам с масло Ениос 5w40 - 86 лв. за 4 л. И не сам доволен, защото двигателя не го хареса. На 5000км долях 900 мл. Да оточня нямам проблеми със сегментите като цяло с двигателя. Просто двигателя не го хареса. Найстина на ботилката пише че е номер 1 в Япония. Не се лъжи по това, наливат го в Турция. Иначе си го купих от представителството на Ениос за България за Пловдив. Намира се срещу хотел Родопи отсреща в търговийте. Препоръчаха ми да си закупя, масло Мотул само че от някаква фирма Проспиид , само там било оригинално. Намирало се срещо детска градина Каменица до Военна болница в Пловдив.Моито мнение е пробваи с мотул. Там продават и масло майче се казваше Бардон. За мотула мисля че струва 4л-75лв. А Баддон 4л - 68лв. Става дума за 5w40. ЛЕК ДЕН И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.
 11. Честито със здраве да си я караш. И без проблемно.
 12. Здравейте колеги, потърсих, но не успях да намеря нищо писано по тази тема. С какво третирате вашите салони на автомобилите, с какво ги почиствате и последствие с какво го намазвате за омекване на кожата и запазването и през годините. Как третирате салона където кожата е нацепена Всякакви мнения ще са ми от полза. Става дума за салона на Хонда CR-V - III генерация. Кожата е черна. Благодаря ря ви предварително. Лек ден.
 13. Здравейте колеги. Ако може и мен да ме посъветвате. Както бях споменал Април месец си закупих Хонда ЦР-В, и сега ми предстои закупуването на нови зимни гуми. Размера които ми препоръчват да сложа е 225/60/18. Само че в този размер избора е много малък. Проверих на калкулатора за размер 235/60/18 дали са съвместими и ми показа че са съвместими. Та моя въпрос е проблем ли е според вас ако сложа по големият размер а не този които се препоръчва. Има ли минуси освен по големият разход на гориво. И ако може препоръчайте ми някои гуми които вие сте ги пробвали и сте доволни от тях или сте чували че са добри. Аз съм се насочил към няколко вида моля споделете си мнението с мен за тях. А те са. http://diana-ltd.com/tire?5379 http://diana-ltd.com/tire?460 http://diana-ltd.com/tire?5158 Благодаря за мненията ви предварително. Ако имате други предложения моля споделете ги с мен. Лек ден.
×
×
 • Create New...