Jump to content

karchoto

Фен
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About karchoto

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 01/23/1900

Profile Information

 • Кара
  honda civic aerodeck 1.8 vti b18c4 honda accord 7 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  димитровград

Recent Profile Visitors

1208 profile views
 1. Здравейте колеги. Днес разбрах че фейслифтовите акорди (комби) имат копче в купето за отваряне на задната врата . Въпроса ми е ако имам копчето с всичките му кабели и букси ще мога ли да го сложа на преди фейса кола и дали ще трябва нещо да се преправя или мушкам буксите и тръгва? Благодаря на отзовалите се предварително.
 2. Казвам китайска защото пише на нея, че е направена в Китай.
 3. Здравейте колеги. Какво ви е мнението за тия китайските хонди. Обмислям вариант да купя такава за жената. Ето линк към това което съм се насочил https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11578955743597334&fbclid=IwAR3AV8rLNsWls0xahtmQVvr8YvF65HayxcMMmxUxeRFmdWSDE94WKN8pkuA
 4. Колега , в България няма кой да ти отремонтира кутията. Тия фирми дето се занимават с това сменят всичко и ти вземат 2-3 хиляди лева. Моя съвет е да си потърсиш читава кутия и да не даваш грешни пари за ремонти и диагностика . Минах по тоя път и затова говоря така.И аз купувах соленоид B сменях разменях места и никаква полза. Ходих в Бултрако и там не можаха да ми помогнат а бяха категорични, че е от тоя соленоид B. Така че търси си кутия втора употреба и я сменяй за да нямаш прекалено големи разходи за тая дейност. Сега ще дадеш сума си пари за диагностика за ремонти за соленоиди и компютри накрая пак ще търсиш кутия. Повярвай ми.
 5. Продавам автоматична скоростна кутия за хонда акорд 7 комби. Кутията е с малък (поне според мен ) проблем. 5 та скорост включва по-бавно от колкото другите скорости.Цената е съобразена с това и ако някой разбира ще си я направи на много по-ниска цена отколкото се предлагат здрави кутии. Цената е 350 лв и е без коментар. При интерес 0887896780.
 6. Имах подобен проблем наскоро. Оказа се маркучето дето взима масло за (уж) мазането на клапаните . Беше излезнало и понеже то влиза след дроселната клапа и бърка всичко тоя допълнителен въздух дето влиза.
 7. Радвам се, че съм помогнал. Нали за това е този форум.
 8. Благодаря много колега. Аз също обмислях вариант да вържа устройството на место където има + при подаване на контакт,но си мислех че това е повреда и ако мога да си я отстраня. Мисля да сваля напрежението което включва DRL на 12 волта и да намеря место където има + при подаване на контакт. Няма да е същото, но поне ксенона ще запазя.Поста беше много полезен ще се възползвам . Още веднъж благодаря !!!!
 9. Здравейте колеги. Имам следния ДЯВОЛСКИ проблем. Имам Honda accord 7 tourer автомат 2004 г. Още когато я купих март месец миналата година и монтирах DRL устройство за палене на дългите светлини автоматично. Един ден ме спира полиция и ми вика не ти светят дневните светлини. Отиваме отпред с полицая и гледаме светят.. Размина ми се , но от тогава имам едно на ум и постоянно следя какво се случва.Закупих си волтметър за запалката за да следя какво се случва и забелязах следните неща. Когато запаля колата работи няколко минути на 14 волта и след това като потегля напрежението пада на 12,5 и дневните светлини гаснат защото са настроени да се включват на 13 волта. Ако оставя колата да работи на място напрежението не пада под 13.9 волта ако ще и 1 час да работи на място. Но когато потегля напрежението пада отново на 12 ,5 и DRL устройството спира да си върши работата. Смених 3 DRL устройства различни и винаги е така.Свалих алтернатора и го занесох на профилактика при изявен майстор .Каза нищо му няма работи перфектно.Напрежението пада само когато колата е в движение и си мисля,че така никой майстор не може да хване проблема.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем да ми подскаже къде да търся това чудо.
 10. Можеш ли да постнеш снимка от това което ти изписва на дисплея. Може да има за почистване окото на навигацията. При мен така беше .
 11. Колега до къде стигна ? Сподели какво си направил.
 12. Нямам идея как се казва,не съм чак толкова запознат . Просто споделям какво е било при мен. Изкарах голям късмет, че беше само това повредата а не някой чип.
 13. Става въпрос за таблото с бушони вътре в купето до краката на водача
×
×
 • Create New...