Jump to content

karchoto

Фен
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About karchoto

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 01/23/1900

Profile Information

 • Кара
  honda civic aerodeck 1.8 vti b18c4 honda accord 7 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  димитровград

Recent Profile Visitors

1464 profile views
 1. Колеги,вижте след като се чукне волана колко време минава докато се успокои. Аз съм с акорд 7 и няма такова нещо. Пипваш и пускаш и се връща плавно в пътя. Струва ми се, че това не е нормално. Ако това е типично за акорд 8 добре, но мисля че не е наред нещо.Дали рейка дали клапана или както каза по горе колегата амортисьори, но нещо не би трябвало да е така.Пробвайте с вашите коли да кажете дали така прави.Много се съмнявам
 2. Колега направи клип на (клатенето залюляването ) за да добием представа за какво иде реч.
 3. Здравей колега. Интересувам се от баластите на ксенона. Каква е цената ако все още са налични ?

 4. Господи, то ще ми изкара очите. Благодаря, че ми ги отвори. От там било смяната на папките. Аз мислех, че това е само за сд ченжера,
 5. Това означава ли, че няма от къде да се сменят папките?
 6. Как се справяте с надписа extension на навигацията на хонда акорд 2007 за тези които ползват wefa 606. Има ли друг начин за смяна на папките освен от дисплея?
 7. Здравейте колеги. Днес разбрах че фейслифтовите акорди (комби) имат копче в купето за отваряне на задната врата . Въпроса ми е ако имам копчето с всичките му кабели и букси ще мога ли да го сложа на преди фейса кола и дали ще трябва нещо да се преправя или мушкам буксите и тръгва? Благодаря на отзовалите се предварително.
 8. Казвам китайска защото пише на нея, че е направена в Китай.
 9. Здравейте колеги. Какво ви е мнението за тия китайските хонди. Обмислям вариант да купя такава за жената. Ето линк към това което съм се насочил https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11578955743597334&fbclid=IwAR3AV8rLNsWls0xahtmQVvr8YvF65HayxcMMmxUxeRFmdWSDE94WKN8pkuA
 10. Колега , в България няма кой да ти отремонтира кутията. Тия фирми дето се занимават с това сменят всичко и ти вземат 2-3 хиляди лева. Моя съвет е да си потърсиш читава кутия и да не даваш грешни пари за ремонти и диагностика . Минах по тоя път и затова говоря така.И аз купувах соленоид B сменях разменях места и никаква полза. Ходих в Бултрако и там не можаха да ми помогнат а бяха категорични, че е от тоя соленоид B. Така че търси си кутия втора употреба и я сменяй за да нямаш прекалено големи разходи за тая дейност. Сега ще дадеш сума си пари за диагностика за ремонти за соленоиди и компютри накрая пак ще търсиш кутия. Повярвай ми.
 11. Продавам автоматична скоростна кутия за хонда акорд 7 комби. Кутията е с малък (поне според мен ) проблем. 5 та скорост включва по-бавно от колкото другите скорости.Цената е съобразена с това и ако някой разбира ще си я направи на много по-ниска цена отколкото се предлагат здрави кутии. Цената е 350 лв и е без коментар. При интерес 0887896780.
 12. Имах подобен проблем наскоро. Оказа се маркучето дето взима масло за (уж) мазането на клапаните . Беше излезнало и понеже то влиза след дроселната клапа и бърка всичко тоя допълнителен въздух дето влиза.
 13. Радвам се, че съм помогнал. Нали за това е този форум.
 14. Благодаря много колега. Аз също обмислях вариант да вържа устройството на место където има + при подаване на контакт,но си мислех че това е повреда и ако мога да си я отстраня. Мисля да сваля напрежението което включва DRL на 12 волта и да намеря место където има + при подаване на контакт. Няма да е същото, но поне ксенона ще запазя.Поста беше много полезен ще се възползвам . Още веднъж благодаря !!!!
×
×
 • Create New...