Jump to content

Dvstoyanov89

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Dvstoyanov89

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик 8 ген
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Ъпдейт по темата.. единият сервиз в Бургас - не можа да види от къде е проблема, но в последствие се оказа, че те въобще не са разглобили нищо а са обикаляли от тука от там... Чрез връзки и познати се допитахме до Апостолов - Хонда гр. Бургас и се подкрепи мнението на колегата goga Като мнението на експерта беше да намеря втора употреба от Хонда ЦРВ ! Във вторник влиза в друг сервиз именно с надежда да разберем аджеба дали наистина е това.. Силно се надявам друг колега с подобен проблем да му се е случвало и да е отстранил този проблем та да сподели мнение . Поздрави ! Лек ден !!
  2. Да, ще я вкарам в сервиз да огледат тези неща, но се приготвям психически
  3. Колега, това пък от къде ? Ето ти дата на първа регистрация (16.05.2007) ето ти и снимка на колата ?! Ориентировъчно за какви суми говорим за смяна на НОВ такъв
  4. Здравейте, от една седмица съм в една главоблъсканица с моята Хонда 2.2 8 ген. 2007 година дизелак.. Вс започна от там, че когато пусна парното и пълни купето с миризми на изгорели газове. Когато затворя цикъла да върти само въздуха в купето - вунята я няма! ДПФ е премахнат, НО тези неща ги имаше и преди той да бъде отстранен. След консултации със сервизи и сервизиЩА ме насочиха към гърнета и аусписи - категорично казаха, че гърнетата са ОК! Та, търся причини за това нещо, имам дете на 3 г. и не мога да го подлагам на това да диша тези миризми! Един от сервизите ме вика утре да я "разглобят" и да видят от къде аджеба може да изпуска димища ! Някой ако има предложения, моля да пише! Благодаря Ви!
  5. И при мен се оправи с промивка, не знам как трябва да духа оригинално (никога не е духало добре), но сега определено има разлика!
  6. Благодаря, ще направя промивката ! Термостата е сменен лятото 2023 година. Относо загряването и парното колата само на Hi духа леко хладък въздух.. намаля ли на 27 28 градуса направо си духа студено - тук говоря при напълно загрял автомобил (без значение яко градско или от София до Бс магистрала, колата не топли). Така не се ли включва компресора за охлаждане
  7. Здравейте отново. Пиша с надеждата и други да са имали моят проблем и да са го разрешили някак си. Колата като цяло има много слабо парно и на Hi климатроника едва едва духа хладък въздух (Honda Civic 8 gen 2.2 i-CTDi), . Навсякъде ми казваха по сервизите, че дизелите имали "кофти" парно.. Онзи ден при Горан в Бургас и ме съветва да пробваме да изчистим системата с машина (циркулация на препарат), но е песимист в това, защото клетките на радиаторчето на Хондата били много тесни и не дава гаранция за успех. Тоест съмнява се за задръстен радиатор - а нов такъв каза, че само оригинален и струвал около 900 лв........ Според него парното на Хонда трябвало да "гори"
  8. Аз намерих от къде се включва Rev индикатора, но дори когато е на ON, той не работи. Не свети нищо.. вярно не съм влизал в червените обороти, но не светва нито една лампичка..
  9. Още утре ще пробвам ! Хиляди благодарности, аз пък хич не се сетих да търся в youtube Моята е без навигация, но е май някакъв facelift ли не знам, отпред е с решетка не със стъкла и е с червена емблема.. джантите ми са оригинални на Хонда 17 ''.. След като е чипосана оборотите няма да свети Rev-а актуално ли ??
  10. Здравейте на всички ! Нов съм и не знам дали е редно да пускам чак тема за това нещо, но от скоро съм собственик на Хонда Сивик 8 ген, 2007 год. дизел 140 к.с (с премахнат ДПФ, затапени ЕГР и чипосана + 45 к.с :)) и имам един проблем, който по-скоро ме дразни от естетическа гледна точка .. лампичките на Eco си работят без никакъв проблем, но от ляво лампичките на Rev не светят... и това ме дразни! Казаха ми, че могат да се включват от някъде, но вс е на немски. Упътването е много голямо търсих, но не намерих конкретно за това.. Ако някой знае лесен начин за активация на това.. МОЛЯ БЛАГОДАРЯ !!
×
×
  • Създай нов...