Jump to content

А. Д.

Фен
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Neutral

About А. Д.

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/12/1974

Profile Information

 • Кара
  Хонда Civic 2006 г. 8 ген ; Хонда Джаз 2003 г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте, Изчетох ръководството за смяна на кука за фаровете за мъгла , но не успях. Има отвори в предната брня под фаровете и не ми стигна удължението на гедорето. Някой подменял ли е ? Някакви насоки. Халогена на единия фар е изгорял видимо. Другия изглежда наред, но несветят и двата. Сивик 8 бензин 1.8 Предварително благодаря. П.С Проверен бушон( изправен е )
 2. Здравей колега Теодоси, Имах Джаз, смесно на бензин ми даваше разход 5-6 на 100. Помисли за какво е да си на газ или метан. Аз при този разход не бих инвестирал в скъп инжекцион. Но това е мое мнение. Успех при избора.
 3. Варианти има -ако махнеш страничните пластмаси. И като си подменях моя акумулатор си купих с по голям стартов ток. Успех с избора и весели празници.
 4. Честита Коледа ! Бъдете живи и здрави! Хубави празници !
 5. Здравейте, Потвърждавам казаното от колегите. Закупих от там ЦРВ, много коректно отношение, изрядни документи на колата и наистина подбрани коли. Следя му обявите, хубава кола повече от два дена не се задържа.
 6. Уважаеми колега съформец Владо, Вие с какво помогнахте на колегите които си търсят Хонда Джаз. С това че публикувахте две снимки на волан и всички да се взират дали е претапициран. Уви за твое нещастие се оказва че волана е гумен. Тука вече "издишаш с компетенцията ти". Това, че си сменил масло на една кола не те прави специалист. Във форума всички имаме поне по една кола от марката Хонда. И споделяме впечаления и мнения от колите си. Има професионални сервизи с хора които работят в тях и знаят какво правят. И да заяждам се и те иронизирам, защото Вие колега не знаете кога да пишете и кога да не! ( Справка тема за Хонда Риджлайн. Може и на този модел да си сменял маслото и да си специалист по модела) За съжаление няма правило което да разграничи или ограничи некомпетентни мнения. Без уважение А.Д.
 7. Владо, Владо- момче младо. Не можеш да знаеш всичко. Бъди полезен в ЦРВ раздела. Като нямаш джаз недей дава съвети. Не си полезен. Приятелски съвет.
 8. Здравей, Трябва ли да е бяла джазката? Ако не погледни тази https://ihonda.mobile.bg/ Не правя реклама. От този салон си закупих ЦРВ то и видях джазката в натурал вид. Какато е дошла. Но избора си е само твой Успех.
 9. Честито и от мен. Миналата седмица в КАТ Пловдив се минаваше за два часа. Така че няма ядове.
 10. Здравей, Ето това не можах да разбера - "Компресора работи при подаване на + на бабината без проблеми. Пробвах с нов кабел от бушона до бабината на компресора, пак гори бушона" От скромния ми опит зная че за да изгори бушон дава товар, т.е. може и компресора да товари( да вдига ампераж). Не зная дали е мерен с уред( ампермер или "ДиЦи клещи" го наричат) . При елиминиран на предпазителя компресора работи ама само ти си знаеш как и колко време. П.С. Компресора товари и при запушена инсталация.
 11. Здравей, Най-добре е човек който се занимава с автоклиматици да направи диагностика. Иначе не си писал компресора работи ли, като пуснеш климатика колата товари ли се. Хубаво е малко по -подробно. П.С При утечка по кабели бушона няма да те чака 30 секунди. Ще изгори веднага.
 12. Колега dandilov прав сте. Неправилно се изразих. Точно така е, при не добра подръжка и не отсраняване на проблема белята става бързо.
 13. Сам си си отговорил. Като е хладно малкият кръг е достатъчен за охлаждане на антифриза, като се стопли трябва да отвори големият кръг. Ти го правиш с парното. Дано е термостат. Провери капачка на радиатор. И ако не се оправи- тест за газове в антифриза. Хондите имат лошия навик да прегряват. От опит ти го казвам. Успех с намирането на проблема.
 14. Здравей, От това което си написал, смятам че няма достатъчно фреон в системата. Вариантите са два-или не е дозареден или изпуска от някъде. От това което си сменил остава- винтили, тръби и радиатор вътре в купето( нарича се изпарител). Моят съвет е да се закачи на машина за диагностика и да се провери за пропуски по системата. Успех и пиши за резултата. П.С. Не зная в кой сервиз са сменяли частите за климатика ти, но все си мисля че трябва някаква гаранция. Ти си знаеш, аз бих искал да си проверят работата.
 15. Виж, да се помогне е хубаво малко повече информация- работи но не охлажда, въобще не включва и т.н. В сервиза гаранция не дадоха ли? Мнение на сервиза? Аз лично правих моя климатик в Горчев Клима и съм доволен. Ако желаеш ще ти дам координати на лично.
×
×
 • Create New...