Jump to content

А. Д.

Фен
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Neutral

About А. Д.

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/12/1974

Profile Information

 • Кара
  Хонда Civic 2006 г. 8 ген ; Хонда Джаз 2003 г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Мога да помогна с практически съвет. Имам джаз и сменях антифриза. Процедурата е следната: 1. Отваряш капачката на радиатора и на разширителния съд. 2. Отдолу на радиатора има кранче за източване на антифриза. 3. Трябва да изтече около 3 литра. Остава малко в блока, но не е болка. 4. Завърташ си кранчето като изтече всичко. Наливаш си антифриза в радиатора и палиш на отворена капачка. Като тръгне да надига течността, затваряш и двете капачки -на радиатор и разширителен съд. 5. Колата работи на място, докато се включат перките за охлаждане 2 пъти. Ако искаш може и да покараш- ще стане по бързо. 6. Оставаш да изстине и след това проверяваш, ако е необходимо доливаш. Надявам се че е разбираемо от не толкова технически грамотни хора.
 2. Колега ageorev 1, Не само в Германия, но и тук забелязах такова нещо. Жената смени ЦРВ с Джаз и познайте, всички са батки и Джаза не е кола. С ЦРВ то е нямала и свирване с клаксон, камо ли някой да си позволи нещо. Така че има я народопсихологията с каква кола си. Друга тема е че трябва да има и нещо в главата за да не реагираш или да си агресивен.
 3. Здравей, Мисля че майстора ти е прав, куче или котка е. И аз се бях филмирал с такива петна, че чак проверявах с ръка и го мирисах, а после видях куче да го припикава и то неведнъж. Щом в движение нямаш, няма проблем. Нещо като тръгне да тече не спира .😉
 4. Двете като дизайн са несравними. Пък и ти нямаш жена и две деца та да взимаш комби. 😄😄. Представи си как ще те погледне някое момиче с кола комби или със Сивик( пристрастен съм, ама е по гъзарски)😉 Успех с избора.
 5. От "реалните километри" ако ме разбираш правилно.
 6. И при мен е така. Изпробвано. Явно е нормално.
 7. Към колегата електрик28, моята е от Швейцария и отдолу е с някакво черно покритие, засега нямам ръжда, Джаза е от Германия и вече е наядена, така че е относително. На въпроса за електрониката, по принцип са безпроблемни. За снега има система VSA против приплъзване, но аз с Джазката и без тази система си я карам и няма проблем.
 8. Към колегата Димитър 888,това което видях е направен волана, пък за тази цена и акумулатор да няма, но това може да ти свали цената. Друго което не ми допада е че е от Дупница. Знае се за митът за коли от Враца и Дупница. Иначе всичко е късмет. Успех. Към колегата електрик28, моята е от Швейцария и отдолу е с някакво черно покритие, засега нямам ръжда, Джаза е от Германия и вече е наядена, така че е относително. На въпроса за електрониката, по принцип са безпроблемни. За снега има система VSA против приплъзване, но аз с Джазката и без тази система си я карам и няма проблем.
 9. Здравейте, Колата е със спортни характеристики и е по-различна за каране от други модели Хонди. Удобна е както за града така и извънградско. Всичко това го казвам от личен опит( имах ЦРВ 1 ва ген, Джаз, сега и Сивик 1.8 бензин) . Последната е "моята" кола отговаряща на стила и начина на каране, както и удобна седалка, подлакътник и волан. Най добре покарай някоя и тогава реши. Всяко мнение от други хора е субективно. Успех с избора.
 10. Точно това имах предвид. Благодаря Краси.
 11. Наистина темата се отклони. Впуснахме се да защитаваме един доказал се специалист. Не това бе въпроса. Имаше питане към даващите компетентни мнения. Не видях отговор. Или са много глупави или са мишоци. Знам или подозирам за кои хора става въпрос, даже видях че следят темата. Както написах няма включване, извинение или нещо такова. За съжаление рейтинг не се постига с безразборни мнения за всички модели на хонда. Всеки надявам се здравомислещ човек може да се опита да помогне с мнение за проблем който той е решил сам или с помоща на професионалист. Продължава ли се с тази практика, не казвам някой от модераторите да следи безумни мнения, то е въпрос на самосъзнание, няма да има един желаещ да споделя. Да не отварям и дума за правопис и т.н че отиваме другаде. Това е от мен за темата. Ванка бъди жив и здрав. Който те познава знае, който не, губи. Хубав ден! И наистина последно -някой запита ли се защо не пишат Емича, Слави CRV и други от старите колеги. Приключвам с темата.
 12. ""Там да е и раздела "помощ от спец" - където всеки може да пита Бранко, Ванката и т.н. за конкретен проблем - знаейки че ще получи "верен отговор"."" С това съм съгласен. Нека да е предложение и да се обмисли. Иначе спецовете ще са все по- малко, а съвети от хора компетентни по "всичко" ще преливат.
 13. Здравейте, Познавам Ванката, щом и на него му е писнало -смятайте. Наистина смятам, че има колеги от форума които прекаляват с мнения. Както се казва " на всяка манджа меродия". Те си знаят кои са- неведнъж са се излагали. Ванка не се ядосвай, който те познава знае какво, колко знаеш какво правиш и как го правиш и какъв човек си, така че ръцете и ума няма да ти вземат. Аз за себе си знам ако имам проблем на кого може да се доверя, За останалите който на когото.. Бъдете здрави.
 14. На мен повече на стартер ми се чува ама.. докато ръка не пипне. Сега видях, че Ванката(Фена) е реагирал на клипчето че е объркан. То аз какво да казвам.
 15. Странно. При толкова много загуба на течност, единственото е пробив от някъде.
×
×
 • Create New...