Jump to content

А. Д.

Фен
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52 Neutral

About А. Д.

Profile Information

 • Кара
  Хонда Civic 2006 г. 8 ген ; Хонда Джаз 2003 г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега dandilov прав сте. Неправилно се изразих. Точно така е, при не добра подръжка и не отсраняване на проблема белята става бързо.
 2. Сам си си отговорил. Като е хладно малкият кръг е достатъчен за охлаждане на антифриза, като се стопли трябва да отвори големият кръг. Ти го правиш с парното. Дано е термостат. Провери капачка на радиатор. И ако не се оправи- тест за газове в антифриза. Хондите имат лошия навик да прегряват. От опит ти го казвам. Успех с намирането на проблема.
 3. Здравей, От това което си написал, смятам че няма достатъчно фреон в системата. Вариантите са два-или не е дозареден или изпуска от някъде. От това което си сменил остава- винтили, тръби и радиатор вътре в купето( нарича се изпарител). Моят съвет е да се закачи на машина за диагностика и да се провери за пропуски по системата. Успех и пиши за резултата. П.С. Не зная в кой сервиз са сменяли частите за климатика ти, но все си мисля че трябва някаква гаранция. Ти си знаеш, аз бих искал да си проверят работата.
 4. Виж, да се помогне е хубаво малко повече информация- работи но не охлажда, въобще не включва и т.н. В сервиза гаранция не дадоха ли? Мнение на сервиза? Аз лично правих моя климатик в Горчев Клима и съм доволен. Ако желаеш ще ти дам координати на лично.
 5. Здравей, Модел, година на колата. В сервиз или сам. Такива неща... иначе на врачка.
 6. Много ме е яд че пропуснах тази година, до мен е Калояново, но следващата си обещавам. Ванка поздравления братле. Винаги на висота.
 7. Странна работа . Доливаш масло и отваряш капачката на резервоара и се оправя. Е такова нещо не бях чувал и виждал( без грам ирония го пиша). В крайна сметка дано се е оправила колата.
 8. Здравей, Смятам че проблема е в това което ти е писал колегата aleksandur в преден пост. Колата е в авариен режим и няма да вдигне повече обороти или да върви повече. Трябва сервиз и комп за грешките които са довели до включването на авариен режим. Успех .
 9. Омаслено е, но не е толкова страшно. След празниците ще си го оправиш. Ако нещо има при завой разбитите карета тракат и ще си го чул, така че ще изкараш тия дни. Хайде весели празници и бъдете здрави И безавариино
 10. Прилича ми на случайно навит се сам сезал( ако незнаеш- въже което връзват асми и лозя) 😉😉 по време на движение . По скоро е това и може би е наранило маншона и от там омасляването. Интересна ми е развръзката. Така че сподели. Успех.
 11. Към колегата stivenj (без лоши чувства разбира се 😃) - аз казах ли ти като търсеше Сивик да си оставиш Джазката, ти не, та не. Аз ги имам и двете, та питай патило, не старило. 😉 Хайде успех в търсенето на хубав Джаз .
 12. Доста се въздържам да пиша, ама като чета горните постове -колеги да ме прощавате. Във форума врачки и баячки няма. Има технически грамотни хора. И като кажат че трябва диагностика с компютър значи трябва. Като няма във вашия град или си намирате начин или тази кола не е за Вас. Поздрави.
 13. Не се заяждам и съм далеч от тази мисъл, но има неща които сам неможеш да направиш или нямаш съответната компетенция. Затова ти предложихме диагностика. По добре ли ще е да ти кажа -от акумулатора е , иди си купи нов при мен се оправи с това. Ако при теб това не стане , добър съвет ли ще е? П.С. В Габрово мисля че има добър майстор.
 14. Колега Todorov1914, Пуснал си тема за акумулатор преди време. Сега драмата е -може ли да е от акумулатора. Почва се едно гадаене. Иди да я закачат на комп и сагата свършва. И още един въпрос към теб -ти като се спря на модел и марка не се позаинтерсува за нея-слаби страни фабрични дефекти, цени на части. Последно -посети сервиз който се занимават с хонда и да направят пълна диагностика на състоянието на колата. Иначе теми като веригата ми е хлабава, радиото неработи, налягане на гумите- стават излишни. Вече има такива. Само трябва четене.
 15. Здравей колега Честито за Сивика, много безаварийни километри. Купи го все пак.😉 Скоро сменях филтъра и е точно като на клипчето, само при мен застъпваше една пластмасова кора, та филтъра го огънах малко докато влезе. Успех с обслужването.
×
×
 • Create New...