Jump to content

А. Д.

Фен
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

72 Neutral

About А. Д.

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/12/1974

Profile Information

 • Кара
  Хонда Civic 2006 г. 8 ген ; Хонда CRV 2006 benzin
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.temu.com/bg/interior-accessories-o3-581.html?opt_level=2&title=Интериорни принадлежности&show_search_type=3&_x_sessn_id=na9uclfjn6&refer_page_name=goods&refer_page_id=10032_1704562911189_crlqqfzjfz&refer_page_sn=10032
 2. Здравей колега, Надявам се че се е оправил проблема със загряването. Но винаги има едно но.... Разхода на масло според мен е малко неглижиран проблем от теб , но е показателен. Загряването при товар е симптом на проблем в двигателя. Гарнитура на глава, сегменти и т.н. Термостат или работи или не. Дано не съм лош пророк. Казвам го от опит с едно ЦРВ 1 ва генерация със същите симптоми. Късмет и дано да няма ядове.
 3. Може да е от датчик на колянов вал, но гадаем. Както каза колегата иди на диагностика и ще си каже.
 4. То хубаво помощ, но отива работата на гледане на боб. Може от това, може от онова и кое е полезното. Както се вижда няма решение и не е отстранен проблема. Най-логичното е сервиз. Другото са локуми.
 5. Може би е хубаво и на сервиз да я закараш. Явно не можеш да установиш проблема. Успех.
 6. Да пусна и клипче по темата https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=смяна+на+крушка+на+хонда+джаз#fpstate=ive&vld=cid:497288e2,vid:h2i0bX6S9Oc Сменял съм крушки от подкалника, но това е по -лесно. Изпробвано лично от мен.
 7. Здравейте, В нашето семейство сме малко по- скромни с автомобилите: Собствени: 1. Почнахме с Голф 2 1990 г -бензин 2. Хонда ЦРВ-1 ген 1998 г.-бензин/газ 3. Хонда Джаз -2004 г-бензин 4. Хонда Сивик -2006 г.-бензин 5. Хонда ЦРВ -3-2006 г- бензин Служебни: 1Форд ескорт Пикап дизел -1990 2 Форд ескорт пикап дизел 1998 г- дизел нов 3. Фиат Панда бензин 4. Сеат Марбея 5. Дайхацо 6. Шкода Фабия дизел-нов 7. Форд Фиеста нов дизел и бензин-около 6 бр 8. Форд С-макс дизел нов 9. Фиат сайченто -най смешната кола 10. Волво дизел нов -С60 11. Рено Клиео и Меган Дизел-нов 12. Опел Корса дизел и бензин-нов Ми засега това са карал съм и други на роднини -на баща ми Москвич 12 и Алеко, Вартбург Лада 2107 и др които непомня Бъдете здрави и карайте внимателно.
 8. Здравейте, Според мен всеки решава на какъв вариант ще се спре при избора на гума в зависимост и региона където живее. В Пловдив където живея сняг зимата се вижда за един ден. Всесезонни ме устройват идеално. При колегите в северна България е друго. Без зимна гума не става. Всеки решава. Споровете са излишни. Другото са възможности , най-вече финансови. Останете си със здраве.
 9. Здравей, В Асеновград има един майстор, който се занимава с електрониката на коли и поправя и друга техника (Телевизори , видеа и др.) До рибната църква е сервиза. Нямам му телфона обаче. Оправи ми на Джаза радиото. Дано да свърши работа.
 10. Здравей, Както при колите, така и при уредите старите модели са исински( с опция за ремонт), а новите хвърляш и нов. При избора на сушилня бих избрал с нагревател а не с термопомпа. Термопомпата в електроуред е един малък хладилник или климатик който обръща цикъла и съответно духа топло или студено. При термопомпите има агент в тръбите, съответно дехидратиращ филтър , вентилатор за обдухване на радиаторче( нарича се кондензатор). Агента в тръбите е херметически затворен. При пропуск изтича и нямаш сушилня. Цикъла на сушене при помпите е по дълъг. Това за избора на сушилня. Бих избрал отделни уреди, като колегите са изтъкнали предимствата. Моите са марка Миеле. Нооо избора е твой. Успех.
 11. В Бултрако срещу определена сума могат да ти го намерят.
 12. Здравей колега, Двата модела нямат нищо общо. Имам Сивик 8 и Джаз 1 ва ген, а на балдъзара взехме втора. Сивика е със спортни характеристики-вози твърдо, набира бързо позицията на шофьора е по- ниско , а при джаза возията е по мека вървенето е плавно. Различна концепция са. Пробвай и двата модела и реши какво ти е необходимо за теб. Успех.
 13. Има и сме там
 14. Виж си изпускателната система, тръби гърнета. Писал че си на газ, знаеш какъв конденз отделят, респективно ръжда и парчета в гърнетата. Лично аз като го слушам двигателя( поне от звука във видеото) не мисля че е от него. Успех с намирането на проблема и можеш да споделиш като го откриеш и отсраниш.
×
×
 • Create New...