Jump to content

А. Д.

Фен
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Neutral

About А. Д.

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/12/1974

Profile Information

 • Кара
  Хонда Civic 2006 г. 8 ген ; Хонда Джаз 2003 г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не се стърпях да попитам, слеед като е за градско и имаш Джаз кое толкова налага смяната и? Ти взимаш малко по голяма кола със същия мотор и изникващи проблеми на стара кола, която при твоята вече си отстранил. Въпреки това най- искрено ти пожелавам успех с търсенето.
 2. Колега Ръдо, хубаво е че искаш и да се научиш . Нищо лично към теб ама правописа в постовете ти е неприемлив. Една тема ще е полезна ако е добре изложена и правилно написана. Поздрави.
 3. Ванка, не е необходимо да доказваш нещо! Който те познава и на който си помагал знае че си точен и коректен човек. Повече няма какво да кажа.
 4. Супер, дано е водна помпа и проблема да се реши. Може да споделиш дали се оправила с подмяната и.
 5. Гарнитура на глава. Няма да върне антифриза обратно в системата, защото има въздух в системата и надува в казанчето. Имах същия проблем на ЦРВ 1 ген -същите симптоми. Проверка за газове в антифриза или отваряне на двигател. Дупница ти е напът, Фена може да го погледне и ще ти каже. Координати има във форума, можеш и да му пишеш.
 6. Джазката ми е от Австрия, след година каране избиха веждите с ръжда, а като погледна и задния мост лошо ми става. С колите от Германия предполагам е същото положение. Гледай внимателно. Макар жена и кола е на късмет, така че успех с избора. И един съвет ако позволиш. Недей прави компромис с конете заради данъка. Колегата Динко 833 е прав. 1,4 мотора не за това купе и 100 коня са след 3000 оборота, но е все пак твой избор. Късмет.
 7. За тези цени, не очаквай кола без проблеми. Първите две обяви, въобще няма да ги погледна. Особено втората. Колата е като изкарана от блато. Харесах третата, макар и с козметични проблеми. Ако са само те, е ок. За последната немога да кажа нищо. Успех с избора.
 8. Неможеш да го омекотиш повече от това което си направил. Колегите са прави или продаваш или свикваш. Колата е със спортни характеристики и няма нищо общо с другите Хонди.
 9. Колегата ceco_accord преди месец- два продаде неговия Акорд комби. Можеше да се сдобиеш с много гледана и поддържана кола. За съвет може да се обърнеш към него, като притежател ще те насочи какво да гледаш.
 10. Лукойл и Петрол, но не на всяка бензиностанция е еднакво качеството. За Пловдив си знам една две на които си държат на качеството и почти винаги е добре. За останалите важи изписаното до момента.
 11. Колега, ще усетиш осезаема разлика. Аз лично го направих с 16 цолови джанти със зимни гуми. Разлика огромна. Особенно с меките зимни.
 12. Имам сензор, защото лятото работеха перфектно на ауто, при по слаб дъжд намаляха, при силен се увеличаваха, при спиране н дъжда и те спираха. Случката е при сняг, когато валеше и сега при мъгливо време. Предполагам че нещо лъже сензора.
×
×
 • Create New...