Jump to content

Hristo2

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Hristo2

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 7.10.1993

Profile Information

  • Кара
    Honda
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Goce Delchev

Contact Methods

  • Skype
    invader931007

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Благодаря колега! Интересува ме конкректно, дали от 1.8 ще стане на 1.6 чисто механически.
  2. Здравейте колеги, има ли разлика в скоростните кутии на акорда 1.6 116кс. 1.8 136к.с. и 2.0?
  3. Bosch-FR 7 LCX+ Brisk-DR15YP-1, 1620 Иридиева Denso-KJ20CR-L11, IK20L Иридиева NGK-ZRF6F-11 CHAMPION-OE089/T10 Аз съм най-доволен от Бош и NGK, но и трябва да си най- внимателен с тях, защото има на пазара доста ментета. Някаде бях чувал че хубавите NGK , каталожния номер , който е на порцелана трябва да е в черно не в синьо (колко е истина нз).
  4. Колеги, някакво развите по проблема? От скоро съм собственик на Хонда Акорд с двигател D16B6 и имам сащия проблем!
  5. Другото,което ми направи впечатление е при газта на празен ход инжекторите си работят последователно, а като подадеш малко газ, в парвия момент изтракват все едно заработват всички на веднаж и бута оборотите,след което пак се синхринизират и вдига оборотите, това става за много кратко време. На бензин го прави сащото самоче по слабо се усеща и инжекторите не тракат. Като го направи това и се отразява на светлините парното,ако е включено и т.н.
  6. Искам да съм сигурен в сервиза,пък най близкия на хонда е в София или в Пловдив. Няква насока от каде идва проблема освен хлабината.....
  7. Решено е в понеделник заминавам в BOSCH SERVICE Благоевград, ако някой има мнение за него моля да сподели.
  8. Точно с това да почна ме е страх в Гоце Делчев всякой е маистор и най много да я збъркат още толкова. Възможно ли е да е някои ремък или нещо сварзано с тока. Забелязах, че като не работи равномерно хидравликата издава едно много пискливо свирене, също така като и подам гас на място бута малко оборотите за част от секундата и тогава ги вдига и с бутането на оборотите пресветва всяка една светлина на колата било то фарове, вътрешно осветление и т.н.. Замерих зареждането и беше някаде около 14.30-14.70 волта.
  9. Здравейте, от скоро съм собственик на Honda Accord 2000г. 1.6, 115 к.с.. Когато я пазарих колата беше с италиянски газ и бензин, колата беше пушка, на следващия ден сипах БГ газ и бензин и колата почна да прекъсва и губи мощност в ниските обороти, предръпва се едно се дави. Проблема го има и на гас и на бензин разликата е че на гас повече се усеща . Смених филтъра и свещите парите заминаха, проблема остана. И ако може някой да сподели каде и е букста за диагностика.
×
×
  • Създай нов...