Jump to content

Damasko

Фен
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Damasko

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 09/25/1991

Contact Methods

 • Skype
  damasko1

Profile Information

 • Кара
  Хонда Акорд 2.4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

2010 profile views
 1. Окей. Кажи после да не ги тегля
 2. Скоро ще боядисвам моите и ще ти кажа със точност.
 3. После запоихте ли го?
 4. Как става филма да не свети чека без катализатор? Аз пробвах с едни втулки ама няма ефект.
 5. Аз съм навит, но 3 въпроса не са ми ясни. 1.Акорда е 2.4 Type S комби фейс.Прочетох някъде че май не могат да се рефлашват, а другаде казват че няма значение. 2. Свети ми чека заради махнатия катализатор, самия рефлаш ли ще оправи работата или трябва допълнително да се бара нещо? 3. Какво се случва след това с газовата уредба? Тя е LandiRenzo OBD и ми казаха че може да съм имал проблеми. Някой запознат ако може да каже мнение ще съм благодарен.
 6. Ясно.Аз съм с фейс, без премиум и го нямам.
 7. Колега, къде се намира тази функция за автоматичното усилване?
 8. Здравейте.Имам Акорд фейс 2.4 Type S без нави. Прочетох темата и разбрах , че за да се сложи навигация трябва да намеря. 1.Централна конзола от фейс бензин (ако не е от бензин , може да се намери и преди фейса бензин , и да се разменят контролерите на климатроника) 2. ДВД рома 3.Екранчето над централната конзола 4.Усилвател 5.Жабката под централната конзола ( където се монтира ДВД) 6.Антена 7.Кабели Прав ли съм? И може ли някой да ми прати този файл с информацията,защото Ланка не работи? Ps: Ако някой предлага всички части + монтаж, моля да ми пише
 9. Здравейте.Откъде може да се вземе тази паста която действа? Благодаря
 10. Здравейте.След направена проверка в сайта UK ми излиза следното: VIN number: JHMCM27306C200501 There are currently no active recalls/updates on this vehicle. Според вас достатъчно достоверна ли е информацията?
 11. Здравейте.Къде може да си поръчам такива табелки ?
 12. Оригинален парктроник не съществува при този модел , от завода не се произвежда.
 13. Почистване на дросел , регулиране клапани и смяна на свещи.
 14. Здравейте. Да попитам пак някой дали знае със сигурност екуто на 2.4 face подлежи ли на рефлаш, защото в една тема четох че компютрите на фейсовите акорди са заключени? Говоря за рефлаша който е тука при Боби от украинеца.
×