Jump to content

desko

Фен
 • Мнения

  15
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно desko

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  акорд,сивик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Plovdiv

Последни посетители

1721 профилни разглеждания
 1. Да аз също имам инфоборд, и до скоро перките включваха на 96.1'С, но отскоро започнаха да включват на 98-100'С! А термо ключа е може би този, който е над термостата? Благодаря на отзовалите се колеги.
 2. Благодаря, значи е нормално да включват двата едновременно. Ще трябва явно да търся проблема в датчика, който ги включва когато колата загрее.
 3. Здравейте, имам нужда от помощ. Колата е Акорд 1.8/136; F18b2. Да уточня, че колата е с климатроник. Някой знае ли дали вентилаторите за охлаждане имат степени. При включване на климатроника включват и двата. При изключен климатроник, когато колата загрее отново включват двата вентилатора едновременно. Дали това е нормално. Основния проблем, е че напоследък включването на вентилаторите започна да става доста по късно и при по-висока температура от преди, и съответно колата започна да загрява. Та затова питам дали при включване на климатроника не трябва да включи единия, а при достигане на определена температура тогава да включва и втория?
 4. Не става и с ключа, тя алармата се деактивира обаче самата врата е заключена.И не може да се отвори нито отвътре нито отвън.Не знам дали съм обяснил правилно.Това двойно заключване блокира и ръчното отваряне на вратите с копчето за заключване и отключване.То си се движи свободно нагоре и надолу без да щрака и не може да я отключи.
 5. Здравейте колеги, нуждая се от помощ. Автомобила е Хонда Акорд 1999 седан, F18b2.Проблема е следния: Активирах без да искам функцията на заводската аларма- двойното заключване. Сега колкото пъти да я отключвам и заключвам предна дясна врата не мога да я отворя. Лостчето на вратата за заключване се движи свободно нагоре надолу и не мога да я отворя нито отвътре нито отвън. Помагайте ако можете!
 6. Само с навиване брат, скоро я правих и аз тази манипулация.На самото бутало в двата му края има канали хващаш с по отварящи се и тънки клещи,или с подходящ ключ и навиваш и трябва да се прибере.Аз така го направих.
×