Jump to content

desko

Фен
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About desko

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  акорд,сивик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  в мечтите си

Recent Profile Visitors

2380 profile views
 1. desko

  F1

  Айде малко да обогатим слуховете! https://sportal.bg/news-2022080311522010306
 2. Врачанка към певицата у механа: - Ай мола ти са, не тръскай тия бос*и край мажо ми, оти парите са у мене!!!
 3. За съжаление, не много приятни новини! https://money.bg/auto/honda-izteglya-blizo-1-8-miliona-koli-zaradi-defekti.html?utm_source=lifestyle.bg&utm_medium=article&utm_campaign=footer
 4. А оградената с червено крушка каква е, мисля че е H7. Дано да се вижда добре.
 5. Благодаря колега, а свързана ли работата на малкия дисплей с радиото и управлението на степените на духане на климатика, тоест ако той не работи и другите неща също не работят така ли?
 6. Здравейте колеги, нуждая се от помощ. Колата е Акорд 2.4, 2006, фейслифт с навигация. Проблема е следния: едновременно изгасна информационния дисплей за температура и радиостанциите, радиото спря, не мога да влезна в аудио менюто от копчетата отстрани на дисплея, а също така и не мога да влезна и в менюто за регулиране на степените за духане на климатика. Климатика работи, може да се регулира температурата, да се пуска и спира. С две думи не работят менютата за аудио, сд/aux, степените за духане на климатика и информационния дисплей, изглежда като, че ли им изчезна захранването!
 7. Да аз също имам инфоборд, и до скоро перките включваха на 96.1'С, но отскоро започнаха да включват на 98-100'С! А термо ключа е може би този, който е над термостата? Благодаря на отзовалите се колеги.
 8. Благодаря, значи е нормално да включват двата едновременно. Ще трябва явно да търся проблема в датчика, който ги включва когато колата загрее.
 9. Здравейте, имам нужда от помощ. Колата е Акорд 1.8/136; F18b2. Да уточня, че колата е с климатроник. Някой знае ли дали вентилаторите за охлаждане имат степени. При включване на климатроника включват и двата. При изключен климатроник, когато колата загрее отново включват двата вентилатора едновременно. Дали това е нормално. Основния проблем, е че напоследък включването на вентилаторите започна да става доста по късно и при по-висока температура от преди, и съответно колата започна да загрява. Та затова питам дали при включване на климатроника не трябва да включи единия, а при достигане на определена температура тогава да включва и втория?
 10. Не става и с ключа, тя алармата се деактивира обаче самата врата е заключена.И не може да се отвори нито отвътре нито отвън.Не знам дали съм обяснил правилно.Това двойно заключване блокира и ръчното отваряне на вратите с копчето за заключване и отключване.То си се движи свободно нагоре и надолу без да щрака и не може да я отключи.
 11. Здравейте колеги, нуждая се от помощ. Автомобила е Хонда Акорд 1999 седан, F18b2.Проблема е следния: Активирах без да искам функцията на заводската аларма- двойното заключване. Сега колкото пъти да я отключвам и заключвам предна дясна врата не мога да я отворя. Лостчето на вратата за заключване се движи свободно нагоре надолу и не мога да я отворя нито отвътре нито отвън. Помагайте ако можете!
 12. Само с навиване брат, скоро я правих и аз тази манипулация.На самото бутало в двата му края има канали хващаш с по отварящи се и тънки клещи,или с подходящ ключ и навиваш и трябва да се прибере.Аз така го направих.
 13. Колега,къде се намира бушона за часовника и ако е изгорял бушона то тогава няма ли изобщо да не работи часовника,а не само да му липсва подсветката.
 14. колеги благодаря ,че се отзовахте раздвоен съм много защото колата ми харесва но....разбира се ще направя това което каза колегата tipoman/мисля,че това е много ценен съвет за всички на които им предстои да си купуват кола/ и тогава ще решавам дали да я купя.още веднъж ви благодаря.
×
×
 • Create New...