Jump to content

LordVetinari

Фен
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LordVetinari

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 02/29/1980

Profile Information

 • Кара
  N22A, HM crf230
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  варна

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Подарявам предна маска Сивик 6-та Англичанка - фейслифт. Само лично предаване в гр.Варна 0885548385
 2. LordVetinari

  Honda Super Cub

  И аз ги бях позагледал, но ако се вярва на информацията трябва да се поизчака : https://motorcycles.honda.bg/proizvodstvoto-na-honda-super-cub-c125-startira-ot-septemvri/
 3. Тези съм ги пробвал за UK: www.autotrader.co.uk/ www.parkers.co.uk/cars/ http://www.driving.co.uk/search/car/
 4. Черната кутия е за въздушния филтър.За антифриза е .Казанчето за хидравличното масло има мин и макс със сигурност.Като доливаш каквото и да е трябва да провериш къде е течността на топъл и студен двигател.По добре е да не оставяш лампата за маслото да ти засвети .
 5. LordVetinari

  Пушачи и непушачи!

  Пуша пасивно по 4-5 кутии на ден . Твърдо против !
 6. LordVetinari

  "1984" = 2010 - това е проблемът

  Аз не виждам за какво трябва да се притесняваме, този закон дори да го приемат дупедатите е противоконституционен така, че Конститунционния Съд ще го отмени ако не обжавлване в Европа до дупка и :D
 7. LordVetinari

  Махат таралясниците!

  Дано да почнат и във Варна!
 8. Най-къс е спирачния път като насочиш автомобила към солиден и неподвижен обект - бетонна стена, скала, дърво(не винаги се получава) и други подобни. Ако няма такива в близост, челния удар със движещ се насреща автомобил също е добро решение.
 9. Ако е там където си мисля малко след Слънчево пътя има няколко неравности и въпреки ,че е прав е доста опасен.Kаквото и да си говорим обаче момчето си е отишло. Дано да е последния за тази година. Съболезнования за всички близки!
 10. LordVetinari

  Яко сайтче за "сървис манюали"!

  Благодаря!
 11. LordVetinari

  хванаха ме с алкохол

  Зависи, кога и какво си пил. Някой видове алкохол се разграждат по-бързо други по-бавно. ако ти покаже и на кръвната пак толкова обикновенно пишат на границата 0.5, така, че имаш всички шансове. Иначе ако искаш да убиеш себе си или някой друг на пътя, алкохолът , въпреки, че е много често използван, не е най-бързия и удачен вариант. Успех.
 12. +1ще пратя на всички познати!
×