Jump to content

Todorov1914

Фен
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Todorov1914

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда сивик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Велико Търново

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз мога да ги дам на сервиз да ги махнат, но после с пясъкоструене мисля, че ще станат добре, а също така съм от Велико Търново
 2. Здравейте момчета, понеже моя сивик е дошъл от Швейцария и отзад спирачните дискове са доста ръждясали и искам да знам дали лесно се свалят всички неща за да ги боядисам прахово, ще приложа снимка за да видите.
 3. Stivenj, a защо го смени с Eneos като си бил доволен или просто ей така?
 4. Колеги, някой може ли да каже за сивик 8ма генерация 1.8 мотора бензин, каква спецификация точно дават да бъде маслото,за да знам точно какво трябва да търся, дайте мнения и за масло Yacco? Една смяна на масло правих с Амсоил, но мисля сега да сложа Yacco
 5. А кое точно можеш ли да покажеш? Дай линк, че на мен ми излизат доста видове
 6. Момчета, някой ползвал ли е двигателно масло Yacco за 1.8 бензин? И ако да, какви са отзивите за него. Аз досега една смяна съм правил с Амсоил и съм доволен и съм минал 7000км и много малко е мръднало, но искам да пробвам и с Yacco, понеже е малко по - евтино, но пък и го хвалят за японските коли.
 7. Благодаря, ще видим какво ще каже майстора.
 8. Мойте симптоми не са същите колега, аз нямам лопане или нещо такова, просто като въртя волана като обръщам примерно се чува леко скърцане, но не мисля, че ми е тръгнала.
 9. Здравейте колеги, имам питане относно волана за Хондата като го въртя наляво и надясно леко се чува едно свирене или все едно волана опира някъде, преди да ида на майстор според вас какво може да е, дали има нужда да се смени хидравличното масло или може да е от накрайника на кормилната рейка? Дайте съвети от какво може да е това, не го намирам за проблем просто като не съм пуснал музика примерно и се чува леко и ме дразни, вие на колко км сменяте хидравличното масло?
 10. Професори навсякъде, а на живо МИШКИ
 11. Не съм казал абсолютно нищо за диагностиката, то е ясно, че ще я закача, но работата беше, че питах как са си решили хората проблема ако са имали такъв или подобен, а не всеки 2ри коментар да е да ходя на майстор, а ти защо си в тоя форум при положение, че има майстори и можеш да си ходиш на диагностика , а не да пишеш заядливи коментари?
 12. Добре от днес нататък няма да питам във форума, а ще ходя само по майстори да ми закачат колата, тя грешки няма вмомента, но щом във форума постоянния отговор на повечето е отиди на майстор значи това не е форум и по-добре не го пишете това , защото всеки го знае това за закачането да разбера грешката, но то я няма вмомента
×
×
 • Create New...