Jump to content

Todorov1914

Фен
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Todorov1914

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Хонда сивик
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Велико Търново

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Професори навсякъде, а на живо МИШКИ
 2. Не съм казал абсолютно нищо за диагностиката, то е ясно, че ще я закача, но работата беше, че питах как са си решили хората проблема ако са имали такъв или подобен, а не всеки 2ри коментар да е да ходя на майстор, а ти защо си в тоя форум при положение, че има майстори и можеш да си ходиш на диагностика , а не да пишеш заядливи коментари?
 3. Добре от днес нататък няма да питам във форума, а ще ходя само по майстори да ми закачат колата, тя грешки няма вмомента, но щом във форума постоянния отговор на повечето е отиди на майстор значи това не е форум и по-добре не го пишете това , защото всеки го знае това за закачането да разбера грешката, но то я няма вмомента
 4. Напълно подкрепям! Майстори има ама все за немски коли, за японци много хора се слагат ама накрая...нищо! Имах една рав 4 преди сивика и ми хвърли турбина и обиколох 3ма майстори, сложихме нова турбина и никой не я пробва тая рав 4 дали върви и аз като я подкарах после цялото масло излезе през ауспуха, те просто бяха сложили турбината и до там и после ме изкараха мен виновен едва ли не, ето това са търновските майстори.
 5. Благодаря, но ще си платя няма безплатни работи хаха, ти си си правил на твоята кола ли?
 6. Разбирам ви момчета, но аз пиша тук защото това е форум и просто ако някой имаше същите проблеми да ми помогне, а това за майстора си го знам и аз, но за жалост в Търново никой не разбира от хонди, знам го този от Габрово и ще го посетя някой ден.
 7. Добре приятел, тук във форума като напишеш нещо и се казва отиди до сервиз, нали работата е там, че да го избегна тоя майстор и затова пиша тук за да попитам хора, които имат същите коли как са решили проблема си... Прав си за темите , но аз като чета няма някакво решение или са много стари темите, отделно преди да си купя колата съм изчел доста, но ти ми казваш сега все едно да не пиша нови теми понеже ги имало? Аз ако бях от София щях да посетя сервиз много пъти и нямаше да пиша във форума постоянно, но работата е там, че където аз живея няма наблизо сервизи на Хонда.Явно твоята цел е леко заяждане с мойте питания, но и ти не си прав, защото това е форум и е за да се пита относно проблема, а не да ми казваш отиди на майстор, то това е лесно, но дали ще го оправи е друг въпрос.
 8. Преди 5 месеца си купих хондата и просто беше с този акумулатор 35Ah, но мисля да я сменям понеже има много неща по тая кола и не и стига и затова е дала тези грешки, понеже и днес не са ми светили лампичките. Какво мислите вие?
 9. А има ли нещо общо акумулатора с тия грешки понеже е 35Ah и освен с него нещо да е станало или от динамото, защото сега не ми свети таблото, но ще видя утре сутринта за работа как ще е..
 10. Къде се намират тези датчици както викаш заден десен?
 11. Колеги днес на връщане от път Велико Търново - София както всичко беше наред ми светна на екрана CHECK SYSTEN, ABS и VSA. Това се случи като минавах през хубавата магистрала, колата е сивик 1.8 бензин, не е загубила вървеж, добре работи, но аз изключих VSA системата за да не ми писука постоянно, моля помогнете каква може да е тази грешка и какво трябва да направя? Ако искате мога да прикача и снимка.
 12. Така колеги, да кажа днес ми смениха маслото и не са ми сменили дихтунгите понеже били добре и са оригинални, каквото са казали майсторите така ще е, няма да задълбочаваме, а относно това дали ще се усети някаква промяна или едва ли? По принцип ми бяха добре скоростите, но някой път на 1ва или задна имаше лек зор сутринта но нищо особено, а вие усетихте ли промяна като сменихте вашето масло?
 13. Благодаря, ще видим дали изобщо е бутано отдолу но според мен не е сменяно маслото на скоростите, понеже много малко хора го правят, но дано греша.
 14. Колега много ще ми помогнеш ако кажеш тези дифтунги откъде мога да ги купя и също така болтове те сменят ли се с нови или не? Дали тия дифтунги ги има навсякъде в магазините за автлчасти, ще я карам хондата в събота на майстора и да знам дали да ги купя направо.
×
×
 • Create New...