Jump to content

N_Nikolov

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно N_Nikolov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V 2013г.
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, Искам да поръчам 4л масло за автоматична скоростна кутия за Honda CRV 2013г. Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-z1-4-l.html Вид и количество: Honda ATF - Z1 1х4L Стойност на поръчката: 55.96*2,15 = 120,31 лв Начин на плащане: - Чрез наложен платеж Начин на получаване: - Доставка чрез куриерска фирма Клубни поставки: Не
  2. Давам обратна връзка по темата, тъй като проблемът вече е решен. Причината беше, че бяха сложили неподходящи ксенонови крушки. По спецификация трябва да са D4S, а бяха сложили D2S (така купих колата). Понеже D2S работят на по-ниско напрежение от D4S, управляващия блок го отчита като грешка и ги изгася (в последно време беше почнал да гаси и двете крушки и реално нямах фарове). Благодарение на сервиза на Бултрако в София беше отстранен проблема - те ми казаха да сложа D4S крушки (както си е посочено и в книжката на колата) и вече имам светещи фарове.
  3. Здравейте,

    Казвам се Николай Николов, прочетох добри думи за Вас във форума и реших да Ви попитам за съвет относно следният проблем с преден десен фар на HONDA CR-V 2013г.
    При включване на светлините, фарът светва и работи около 1 минута и изгасва. Ако  изключа и включа отново светлините, фарът отново светва и след 1 минута пак изгасва.

    От сервиз във Велико Търново ми казаха, че проблемът е в блока, който управлява всички консуматори и този блок изключва фара. Преди няколко години са имали подобен проблем със същия модел автомобил HONDA CR-V 2013г и проблемът е отстранен след ъпдейт на софтуера на автомобила. В сервиза са разменили ляв с десен фар и отново изключва десният, т.е. според тях не е проблемът в крушката или баласта.

    От Бултрако ми отговориха, че няма такъв ъпдейт и може да направят диагностика, след която евентуално да дадат по-точен отговор.

    Възможно ли е след ъпдейт да се отстрани този проблем и къде най-близо може да се направи?

    Благодаря предварително!

    С уважение

    Николай Николов

    тел. 0888820113

  4. Размяната на крушките е направена - левият фар, който работи е сложен вдясно и също изгасва след минута. Т.е. не е проблемът в крушката или баласта.
  5. Не разбирам каква шина има предвид. Ксеноновата крушка е поставена в куплунг или т.н. "запалка", а след нея е баласта. По запалката няма видими следи от нагар или стапяне.
  6. Здравейте, колата е CR-V 2013г., 2.2 дизел, автоматик с фабричен ксенон. При включване на светлините от лоста, късите светлини светват, но след около минута десният фар угасва. Ако изключа и включа отново светлините, фарът отново светва и след 1 минута пак изгасва. В местен сервиз ми казаха, че проблемът е в блока, който управлява всички консуматори и този блок изключва фара. Преди няколко години са имали подобен проблем със същия модел автомобил HONDA CR-V 2013г и проблемът е отстранен след ъпдейт на софтуера на автомобила. Направих запитване в Бултрако за този проблем, но все още не съм получил отговор. Има ли някой с такъв проблем и как е бил отстранен?
×
×
  • Създай нов...