Jump to content

reizo

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно reizo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    honda civic
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Враца

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, отскоро съм собственик на HR-V 1.5 CVT и постоянно ми излизат въпроси на които търся отговори Може ли да ми кажете как се включва режим S на скоростите, по точно въпроса е може ли това да става в движение докато съм на D и да включа S без да спирам? След това когато съм на S задължително ли е да превключвам с перата на волана или е по желание. Благодаря предварително.
  2. Благодаря за отговорите, вече се чувствам по-спокоен по отношение на CVT кутията. Сега ще пробвам да ме повозят в някоя такава да видим какви са усещанията.
  3. Здравейте, отскоро се интересувам сериозно от HR-V втора генерация, бензин 1.5 със автоматични скорости CVT. Насочил съм се към този вариант, тъй като ми се иска колата да е автоматик и също така ги дават по-икономични в сравнение с варианта с ръчна скоростна кутия. Приятели ме съветват да бягам далеч от CVT автоматик по принцип. Какво ще кажете за конкретното CVT при този модел, има ли вече някакви проблеми, които се проявяват и биха уплашили потенциален купувач на втора употреба кола. Единият от проблемите бил, че колата се движела като тролей - това мисля, че за мен няма да бъде проблем, тъй като не съм чак такъв автомобилист, който да има някакви супер изисквания и мисля, че лесно ще свикна с това усещане. Другият проблем бил, че се чупели по-лесно и трудно ще изкарат 150 хил. километра - това така ли е, говорим примерно за кола, която е поддържана както трябва. Също така били шумни - вярно ли е това. С две думи може ли да се разчита на тази кутия, разбира се при редовна поддръжка както е предписано от производителя. Благодаря предварително.
  4. Здравейте, как да проверя историята на CRV 2013 от Швейцария по VIN. От официалния сервиз на Хонда ми отказаха - могат да правят справка само за техни коли, продадени и обслужвани от тях. Ако може някакви проверени сайтове или човек, то е ясно че ще е платено...въпроса е да е коректна информацията. Предварително благодаря.
  5. Последно след няколко огледа се насочих твърдо към 4та генерация с 5 степенен автоматик, ако ми стигнат силите и излезе подходящ модел може и фейслифта след 2015 г. Доста по-добре изглежда, а и годините разлика са доста.
  6. Здравейте, насочил съм се към закупуване на CRV 3-та или 4-та генерация. В момента имам опция за 2 коли : -3 та генерация 2.0 I-vtec 2007 г. автоматик 5 степенен - покупка от собственик в Германия - 4-та генерация 2.0 I-vtec 2014 г. 5 степенни ръчни скорости - покупка от собственик в България. Принципно си търся автоматик 4та генерация, но конкретните автомобили, които ми предлагат са посочените по-горе. Който и модел да избера ще бъде газифициран, доколкота разбрах този мотор няма проблем с това. Може ли да кажете нещо за 4та гетерация ръчна с 5 скорости, доколкото знам автоматика е железен, но за ръчните нищо не намерих да прочета. Също така видях и мнения, че с ръчна скоростна е малко по-икономичен и малко по-пъргав. Всички коментари и препоръки ще ми бъдат от полза и предварително благодаря
×
×
  • Създай нов...