Jump to content

Д.Методиев

Фен
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Д.Методиев

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 10/03/1993

Contact Methods

 • Skype
  faac.bg-deyan.metodiev

Profile Information

 • Кара
  Акорд F18B
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Тутракан

Recent Profile Visitors

830 profile views
 1. Колега виж моята https://www.olx.bg/ad/honda-akord-1-8vtec-accord-honda-CID360-ID7u8Zh.html можеш да я видиш в Тутракан.
 2. Здравейте както можете да видите аз имам 2 сонди а не съм с автомат. Резултатите по—долу : 1 скийн шот е в движение на 1ва без газ 2рия е от работата на двигателя на място.
 3. Здравейте имам проблем с акорда.Проблема се състой в това ,че оборотите на колата на празен ход са около 500 плюс това колата е много спъната и гори зверски бензин . Колата няма газ карана е само на бензин. Преди 2 месеца сменях свещи защото ми бяха продали студени свещо вместо топлите за моя деввигател. Направих обучение но след месец.Днес смъквах и почисвах дроселовата клапа (беше чиста) както и делкото (имаше окис) но осезаем ефект нямаше върху вървежа. Това го направих в сервиза на комшията , той бодна диагностиката и направих една обиколка имам и клип но е много голям качвам скрийн шот. До колкото рабрах от всичко изчетено моя двигател 1.8, ръчка има само 1 сонда , но както виждате от снимката диагностиката намира две и те отчитат. Предполагам че първата е ок но втората дава много постоянни стойности .надявам се на задръстен катализатор ,но не знам вече какво да мисля и аз... На идей и съвети ще бъда много благодарен.
 4. Д.Методиев

  Honda Accord 1.8 VTEC

  Нова цена 4000 лв колата си е все така изправна предстой и смяна на масло, филтри, накладки,хидравлична и спирачна течност.
 5. Имах същия проблем. Вкл перките късно на около 99 -102°. Проблема беше ,че маркучето което излиза от радиатора и влиза в разширителното казанче от страната на радиатора изпускаше вода и там където е датчика (в най горната част на радиатора) нямаше вода. Проблема се оправи с една скоба.
 6. Д.Методиев

  Голям разход на гориво.

  Виж свещите или кабелите как са.
 7. Д.Методиев

  Изолиране на EGR

  Не виждам какво кара колегата qwertyk.
 8. Д.Методиев

  Изолиране на EGR

  Здравейте, същото важи ли за 6-та генерация ?
 9. Д.Методиев

  SRS лентов кабел 1.8

  Здравейте колегата Duch ми помогна с резервната част. Ето и клипче как се случват нещата за чистенето на грешката на SRS -а.
 10. Здравейте колеги, Виждам,че няма тема относно лентовия кабел а акордите страдат от това. Преди около месец почна да ми прекъсва клаксона докато не спря да работи напълно. Преди няколко дена ми светна и SRS лампата на таблото. До колкото разбрах това е лентовия кабел който е в една черна кутия и се намира зад волана. Ако някой е имал подобен проблем би ли могъл да ми сподели от къде мога да си закупя на прилчна цена нов или втора ръка.
 11. Д.Методиев

  Хонда Акорд 1.8 в-тек

  Джантата . И аз исках да постигна такава визия , НО ми идва малка с бебешката количка и я продавам
 12. Здравей коелега провери от къде ти минават кабелите за помапата. Щом си махал седалките и тя работи е възможно някъде да окъсява като ги сложиш.
 13. Д.Методиев

  Хонда Акорд 1.8 в-тек

  Честито.... Някой глупак ме е закачил на паринга на работа...
 14. Д.Методиев

  Хонда Акорд 1.8 в-тек

 15. Извинявам се. След разглеждане на двете снимки ясно се вижда ,че фейслифтовата броня е права по хоризотала а преди фейса има два рога които държат решетката, а на фейса решетката е хваната за капака. Също така калниците на фейса свършват на нивото на фаровете , а преди фейса калниците са с 20-30мм по нагоре от края на фара.
×