Jump to content

Nikito82

Фен
 • Content Count

  750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nikito82 last won the day on November 17 2019

Nikito82 had the most liked content!

Community Reputation

53 Neutral

About Nikito82

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/28/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.4 i-Vtec 2004 седан
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

1936 profile views
 1. Избрах най-скъпият, не помня 530лв ли беше 550лв ли и отделно модула 140лв. Не знам като навигация как се справя, мисля ще е ок. Само я пробвах. Аз си инсталирах Waze и я направих по подразбиране. Igo, което беше инсталирано така и не тръгна. Колата е на съпругата ми и аз рядко я карам. Музиката стана по-добре от оригиналната. Панела не пасва идеално на таблото, но не болка за умиране. Обаче искай, ако я купуваш да ти разменят пиновете на захранването, ако не можеш ти. Аз си ги размених сам. Понеже като изгаси колата и после дадеш пак на контакт нищо не остава запаметено и навито се стартира от начало и иска време. Това се получава така, понеже, малко по спомен, на червения кабел трябва да има 12в ток при контакт, а на жълтия постоянно 12в, за да си пази настройките. Има си опция до мисля 2ч, може и повече, навито да стои активно, т.е. гасиш ходиш някъде, качваш се палиш и веднага тръгва. Поискай да ти запоят адаптера на антената към модула инъче ти трябва да си го правиш, за да може да ти работи радиото. Аз не разбирам много, комуникирах с тях, понеже не бяха пратили схема и нещата се получиха, ама... Третото нещо, което трябва да знаеш, е че с тоя модул ти работи дисплея на часовника, обаче когато е активен не работи мулти волана. И ме караха да пробвам да свържа единия кабел от захранващ ата букса към модула, за да му подам сигнал, но не става. Или работи дисплея или бутоните на волана. И реших с едно ключе, което монтирах долу до педала на газта да превключвам когато искам да си настройвам дата и час. През останалото време си стои активно за волана. Камерата е оки, вижда се нормално, върши си работата. Монтажа ми стана добре, не се забелязва къде е, трябва да се за гледаш доста. Но да знаеш, тя най - трудно да се прекарва. Особено да вкараш буксата и през гофрето на багажника. Нервите ми скъса.
 2. Какъв е оптималният размер акумулатор който може да се поеме к24ка3 седан. Заглеждам се по една Yuassa 50Ah. Дали ще стане без махане на чаркове и някой знае ли, дали тоя модел е с нормални клеми?
 3. За качих го на зарядното, като преди това направих следният тест: след 4ч престой показва 12.7в напрежение. При запалване става 10в напрежението. Алтврнаторът си зарежда. Показва 14.4волта. Представям си сутринта на колко ще пада напрежението. Зарядното е акутоник. Измерих силата на тока с която зарежда, показва 5. 4 А
 4. Ами преди 2 3 седмици го зареждах. Отделно 2 пъти пътувах за София отиване и връщане са 600км. Сега пак ще го сложа да се зарежда, но едва ли ще е оки. Всяка седмица не може да му правя заряд. Сивика. И стои отвън на по ниска температура пали чакмак...
 5. Здравейте, подлежи ли на ремонт стартера на този двигател? Дойде зимата и почнаха да ми съветват абс и вса на таблото при първо палене, а навън е не чак толкова студено. Имали ремонтни комплекти? Преди 3 г смених стария аку, който беше на 1 г, така купих колата с нов аку. Но стария продадох и до ден днешен го ползват. Бях го сложил на другия си автомобил, който не е от марката и иска стартов ток над 500А и въртвшв без проблем. Та си мисля ч е стартера е за ремонт. Отделно не вернъж съм чувал едно стържвнв след като запали. А 5 6 пъти съм го чувал при завъртане на ключа. Има и сивик 8 1. 8 и при него се чува стържвнв след запалване, предполагам бендикса задържа, но пък Сивика пали от четвърт.
 6. А захващанети на чистачките тип кука ли е?
 7. Да за волана да работи е модула, както и да тръгне и дисплея над радиото на сивик 8. Не съм го пробвал още, не ми остана време, но без него не тръгва дисплея, поне това пробвах.
 8. Вече поръчах навито, което споделих по - горе с андроид. Утре ще дойдеющ. Повече търся функционалност от колкото звук, но по-натам може и колоните да сменя. Имам един въпрос, камерата е универсална, как става свързването й? Трябва да взема + от кабела за задна светлина, точно преди самата фасунка, а другия кабел да го свържа на някоя гайка, най-близка за мене към купето за маса.? Някакъв предпазител или релв необходимо ли е?
 9. Ами нз още какво точно, прави. За сивик 8 ми казаха че без него няма да работи дисплея на климатроник и сега съм го поръчал, заедно с навито и може би до ден два ще е при мене. А вече кога ще имам време да монтирам всичко не зная. Сега ще ти пратя линк към него, но си пише че е за сивик 8. https://www.avitel-bg.com/connect-2-ctsho002--honda-stalk
 10. Колеги няма ли никой с мултимедия на Сивика, да сподели впечатления, от къде я е купил, цена, доволен ли е?
 11. Купих вече, ще ги видим какви ще излязат.
 12. За сивик 8 продават някакви модоли по 140лв да работи дисплея над радиото. Не знам от къде ги купуват, може би от авител, та може да провериш.
 13. FIRESTONE WINTERHAWK4 225/45R17 91H От автогуми ми предлагат този модел, като най-добра в средния клас, някакви мнения?
×
×
 • Create New...