Jump to content

Nikito82

Фен
 • Content Count

  662
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nikito82 last won the day on November 17 2019

Nikito82 had the most liked content!

Community Reputation

43 Neutral

About Nikito82

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/28/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.4 i-Vtec 2004 седан
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

1564 profile views
 1. И не отидох тогава да сменя талона, щот преди 5 месеца сменях заради Евро норма, която нали пак българина е тарикат, и понеже ми взеха данък за без Евро норма държа да съм с този талон, да ми върнат парите. И хайде стига все българина да е тарикат. То другите са все цвете. То в Германия не си хвърлят фасовете, щот има глоба. Ма германеца тука като дойде е жива утрепка, щот няма глоба...
 2. И кое точно е ясно? Агу имам от 2011 до ден днешен минавам преглед за нея. Никой не казва нищо. Мин година сложих и на Хондата , питах разпитват, не са на ясно, питах и в ГТП , казаха ми ако искаш да ти пише в талона, че си на газ, смени го. Едва ли 20лв, ще съборят българина , че да чака да го натиснат! Това че всичко в държава е тинтири минтири, не сме виновни ние.
 3. Е в случая даже тряя до края на годината да е срока. Сега казваш всеки ще си трае ама при тая епидемия е... Алл съм ти и талоните. Пак недодмислици. Никой няма да тръгне сега да сменя талони. Магазините празни, хората в паника ся за газовото ши мислим. Като е от 2014 г закона, що нии газаджиите са наясно, ни в контролните пунктове. Български работа. Всичко тинтириминтири. Като има закон на прегледа те връщат , че не можеш да минеш без вписване в талона и толкова. Не да ми се сещат след 6г щото трябва ли им пари. И на мене ми трябват ама ко да напрая.
 4. Да всичко е вписано, всяка година си минават ТП и за газовото
 5. И понеже на другата кола мисля до лятото да я махам и не знам сега какво да направя.
 6. Аз на Хондата сега като слагах, газаджията ми каза до 1м трябва да я регистрирам. И отидох в пункта дадох протокола, направиха преглед, дадоха ми документ и това е. На другата кола не си спомням, имам паспорт и това е най, аз и на Хондата имам паспорт.
 7. И в крайна сметка, едната ми кола е сложено Агу преди 6м имам ли период от 3г за вписване в талона? Другата е сложена 2011г там как стоят нещата?
 8. Е не е, ама те се уливат. Не може да издават всеки ден разчични закони и да няма контрол на тия които монтират уредите и веднага да се подават сигнали и да се вписват в талона, като толкова искат. Но аз все още не разбирам смисъла, освен финансовия. Колата всяка година си минава преглед, вкл и на Агу, кво значение има талона?
 9. Никой не е казал, че е на сила. Връзка с данък има точно толкова, колкото и връзката с вписването в талона. И друга връзка има, щом от миналата година свързват данъка на колите с Евро норми, значи на газ трябва да има облекчения! Щото и това с Евро нормите си пеше цирк, за пари...
 10. И последното ми мнение по темата. С вписването на Агу в талона няма да има контрол върху уредбите. Всичко е за пари. Как така като е от 2014г е приет закона, няма една акция няма една глоба, ами аджеба сега? Това нормална страна, седяща за изпълнението на законите били го допуснала? Една страна издала такъв закон, нямаше ли да наложи на всички, които поставят уредби, на всички пунктове, които издават, регистрират газови уредби, да издават документи и да налагат в някакъв срок да се сменят талони те, та ако не се направи да не се минава технически преглед на газовата уредба. Ми сега имаш газ сменяй талона. И какво тя уредбата 29г, не изправена, ама ти смени талона и всичко е оки...
 11. И никъде не съм казал, че искам да минавам тънко, ама да не ти вписват Евро нормата, после да я искат заради данък, да не знаят газаджиите и пунктовете дали е задължително да си вписваш уредбата в талона, това е смешно и единствено за пари направено. Щото като я в пиша какво, какво точно се променя? Надзора ли? Нали и плащам преглед всяка година на газовата уредба? Аз не съм бил наясно... Горивото ти колко е в чужбина, газ едно Евро или 50 евроцента?
 12. Ами прегледа в бг е... Плащаш му, той кво точно прави, в най-добрия случай увисва на накрайниците и чака да мине времето за преглед. И аз искам да е преглед като хората, да ми каже какво има какво няма за смяна. Ама как да каже, хвана ли и сложи ли бай Ганьо там на заплата и толкова. Хабер си нямат какво работят. Миналата година, когато регистрирах Агу, повече време обърна на колата, от колкото при нормалния технически преглед.
 13. Регулация да, само дето, ако отидеш на 10г бутилка за заверка, няма да я надуят ми ше попълнят документи и си готов? Е къде е регулацията? Регулацията да ти го впише в талона ли? А регулацията на дизела къде е? Че ти и цялото ти семейство диша тая отрова? Че над 70% нямат катализатори и доф филтри, щото струват повече от колата им? Ама на тях как да им вземат пари, ся на газово който има да му ги вземем, а на другите със супер вредни емисии е... И мааму!
 14. Е до колкото познавам закона в тоя случай имам 3г период за вписване на Агу в талона.
×
×
 • Create New...