Jump to content

Nikito82

Фен
 • Content Count

  534
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Neutral

About Nikito82

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/28/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.4 i-Vtec 2004 седан
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

1174 profile views
 1. За про версията, трябва от профила на колата, който си създал, да от отидеш в настройки и да зададеш устройатвото(обд 2) с което да работи програмата.
 2. А тая частта от първия клип има ли я за нашите хонди да се продава отделно? И как точно се нарича? Понеже още като започнаха драмите с тресенето и сменяхме тампони на носачи, бяхме махнали полуоската от там и при монтажа тогава механика нещо не му хареса луфта на междинния вал на полуоската към кутията.
 3. Аз предлагам, ако може да се направи, колонка за цената на труда и ако може да се смята и отделно дадената сума за газ и за бензин и накрая да се събират общо.
 4. И нататък какво се натиска за пълен ресет, понеже така влизаш в сервизно меню, където не виждам никъде ресет!
 5. Да опитвал съм го, но въпроса е както казах по горе, сменя само на навигацията часа, но не и на малкия дисплей.
 6. Ами аз затова записах диск да пробвам, но пък не ми се получи, навигацията не го чете. Някой ако знае как точно трябва да се запише и с коя програма...?
 7. Аз с също го правих това и не стана. Даже записвах диск с по-нова версия, но не успях явно да запиша диска както трябва и не го чете.
 8. То така и аз го правя, обаче защо не иска да се актуализира. До сега нямах проблем. А за сверяването ако ползваш 24ч формат, трябва да я за качиш в 1 сутринта.
 9. Няма, лесно се свалят, аз при покупка на автомобила още ги свалих и сменях!
 10. Уредбата е Романо Антонио ОБД. Цената е 1350лв. Предстои и ми регистрация на уредбата 50лв. Уредбата е поставена от Стоил в гр. Елхово.
 11. Здравейте, изтеглих 2.06 версията за префейс. В инструкцията пише да се запише с програмата Ultra iso. Обаче как трябва да се запише? Копи диск ли, просто двд диск ли? Единствено е указано да е на скорост 2.4 и да се ползва Verbatim диск. Ако някой е записвал моля да сподели.
 12. Някой има ли тази версия на навигацията honda dvd navigation apn2 2.11?
 13. Ами не, досега когато съм вадил акумулатора и го сложа пак до 10мин, дори и в гаража се актуализира. А сега дори като сверявам на големия дисплей часовника, на малкия не се променя!
 14. Ей не иска и не иска, какво ли не опитах. На ново заредих навигацията от диагностични то меню и пак не става. Диагностиката показва, че всичко е свързано намира сателити, до нас 4, 5 на друго място всичко 8, но не не иска да актуализира малкия часовник. В менюто на навигацията, където е часовника го показва точно, обаче....
×
×
 • Create New...