Jump to content

Nikito82

Фен
 • Content Count

  810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nikito82 last won the day on November 17 2019

Nikito82 had the most liked content!

Community Reputation

61 Neutral

About Nikito82

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/28/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.4 i-Vtec 2004 седан
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

3450 profile views
 1. А бе и тва е начин, ама въпроса е защо го няма апп? Мене ми бе много удобно с него, а и съм си го платил!
 2. Това и аз го открих, но те препраща 2 пъти и накрая към гугъл стор...
 3. Здравейте, преди седмица си преинсталирах телефона и сега не мога да намеря приложението motomoshi в Гугъл маркета. Някакви идеи от къде да си го дръпна пак?
 4. Линк: https://ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html Вид и количество: Honda Synthetic Blend 5W-30 0.946 L 11x0.946L Стойност на поръчката: (11*8.49)*2.15 =200.80 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез куриер
 5. А успяхте ли да я ремонтирате? Продават се нови на някаква Маркс Blick, но е знам дали са надежни и дали може да се прехвърли патрона?
 6. Втулките в магазините не са по-дебели от акумулатор със стандартни полюси. Даже новият ми Yuasa си идват с тънки полюси и втулки на тях, но минусувата е доста тънка и извадих от стария втулката, една идея е по дебела. Но проблема вече идва в износените клеми от престягане, та смених и клемите.
 7. Ами то хубаво, ама ква е цената, а и не съм от София.
 8. Ето как изглежда моята запалка, като исках да свия клемите пластмасата зад тях започва да се разпада.
 9. Как се проверява дали работи запалката, ако я търся втора употреба!
 10. След като изсъхнаха отвътре не остаха ли на капки? Сешуара през отвора на лупата ли го пускаш и на топло или студено да духа? Че имам проблем с единия ксенон и така или инъче ще свалям бронята. Вътре само с вода, без някакви парцалчета ли го изми? Да попитам и друго, по-добре ли е да занеса свалените фарове за полиране, че единият е леща или е по-добре да са на колата?
 11. Здравейте колеги, миналата седмица и при мен се появи този проблем, не запалваше едната крушка, свалих я сложих старата, запалия изгасих фаровете слес 10секунди пуснах ги и не я запали. Размених крушките с другия фар, рабори крушката. Почостих малко запалката, напръсках я със спрей и воаля светна. Гася цъкам свети си. Супер, но за 1 ден. Днес отново не запалва. Преди да попистя запалката и като светеше крушката се чуваше жужене, след попистването спираше да се пува слес 5-6 секунди. Та запалката или баласт да сменям? От къде мога да ги поръчам тия части?
 12. Никой ли не е сменял клемите? Взех аку yuassa ybx5053 ам минуса ходи направо, плюса ми и той зле. Бях слагал на плюса досега и аз видия и отделно имат лахтун и преходни втулки. Искам да си сменя клемите и тогава новия акумулатор да сложа. Даже ако някой каже от къде да си купя масите в купето да ги сменя, много ще съм му благодарен. Едната маса направо си идва с клемата.
 13. В крайна сметка взех днес Yuasa YBX5053 50Ah 450A с тънки клеми е и с фабрични втулки. Оставих го на зарядното и след час ще го монтирам. Ще видим във времето как ще се представи. Малко офтопик, някой сменял ли е плюсовата клема и ако да с каква? Лесно ли се сменя или трябва да се запоявя? Сменял ли е някой и масите на купето и от къде ги е закупил?
 14. Според търговеца са произведени януари 2022г
×
×
 • Create New...