Jump to content

Nikito82

Фен
 • Content Count

  783
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nikito82 last won the day on November 17 2019

Nikito82 had the most liked content!

Community Reputation

55 Neutral

About Nikito82

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 05/28/1982

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord 2.4 i-Vtec 2004 седан
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Ямбол

Recent Profile Visitors

2286 profile views
 1. С тънките полюси е акумулатора и съм взел и въпросните втулки, просто явно клемата вече си е износена.
 2. Владо, топно от там купих аку и тия оловни втулки. Но не стягаше добре. Сложих и лахтун. Преди 2 седмици и вида навих, явно клемата вече е износена. Като паля сутринта и стрелката на бензина играе. Не знам вече и аку може да е пътник.
 3. Здравейте, от къде може да се намери оригинална клема за плюс и лесна ли е смяната й? Моята не затяга добре и искам да я сменя.
 4. Нищо не съм пренатягал. Птодъо исках да я разглобя да я видя, но единия болт беше замазан и не успях да я демонтирам.
 5. Здравейте, някой знае ли как се решава проблема с предната дръжка на врата? Самата пластмаса към ламарината си играе доста, а на последък почна да излиза навън при опит за отваряне на врата. Миналата година си спомням, че разглобявах вратата, но не видях начин да я затегна. Даже май исках да я сваля цялата да я огледам, но единият болт беше превъртян и не можах да я демонтирам.
 6. @fenabg ами не знам, късия трим нормално ли е на обороти да е 18 25?
 7. Клапана го смених преди година пак си беднее. Не знам какво означава как е реализирана сондата. Но газовия комп не е свързан със сондите. Някакви съвети? Как да разбера дали е мапа или сондата проблема? Диагностика Делфи ще може ли да прочете стойностите и какви трябва да са те? Мислих да взимам спрей да чистя мап, но повечето ме съветват да не го правя, че след това се скапвал, а един такъв е 500лв. Като я гледам на място си беднее сместа, само при ускорение отива на малки стойности или към богата смес.
 8. И в аутодата това са стойностите!
 9. Здравейте, интересувам се какви са допуските за реглажа на клапаните на Honda Civic 8 1.8 140к.с. (R18A)?
 10. Ами аз вече я смених и използвах нипели и стана.
 11. Здравейте, някой сменял ли е тая помпа и с каква? Може ли да ми кажете колко е резбата на входа и на изхода на помпата? Взех една трв, но се оказва с М10резба а на тръбите е М14. Гледаме и други помпи всички са с М10.
 12. Коя е вяената стойност за изпускателните? 0,25-0,29. Или 0,28-0.32?
 13. Моите сега ги мерих, не знам дали са оригинални, бош са. 700 на 580мм.
 14. И при мен е така след поставянето на мултимедия, включвам фаровете и дисплея там свети слабо, на изключени фарове се усилва, но не може да се регулира от бутона за увеличаване на подсветката.
 15. Интересното при мене е следното. До сега повече от 9.2 на борд не е по казвало, след 450км пробег в града отивам да зареждам и на борда пише 8.7, а реално е от 9.6 до 9.8 на колонка. След последното зареждане ония ден започна да показва между 9.5 9.7, а уж що годе е по-топло. Та дали ми качи сега разхода или просто показва реалния, не знам. На другото зареждане ще разбера и ще споделя.
×
×
 • Create New...