Jump to content

tony®

Фен
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About tony®

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/14/1973

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic VII 1.4 D14Z6 2005г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

1502 profile views
 1. Здравей Чавдаре, бих искал да поръчам: https://www.ato24.de/en/ravenol-dxg-sae-5w-30.html Вид и количество: Ravenol DXG SAE 5w30 2x5L Стойност на поръчката: (2х42.36)*0,95*1,9675 = 159 лв Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: чрез Куриер Поздрави!
 2. Waeco MS 50 - в гуглето има доста инфо,включително и за монтаж в СРВ 1ген.от друг автофорум.
 3. Колегата е писал-от Ангия,а решетката я има на 8-ца фейс.
 4. Компютъра на газовата-АГУ не е инжекцион т.е. няма.Филтъра да не си сменял скоро и да е задръстен?Връзките на кабелите към ключа и/или самият ключ.Ако не си наясно по-добре да я погледне газаджия(ако може да е и момъка,инсталирал АГУ-то ще е най-добре ).
 5. Реле електрическо требе да е това.За надписите-някой си е направил майтап.Все пак не му подавай ток-5.6 калибър е.
 6. Няма причина да не стане.Виждал съм как е станало на СРВ 2 и Сивик 7.Лайсните са метални и отгоре гумирано,което от жегата се напуква.За модела те питаха за да преместят темата в правилния раздел.Могат да се напрвят без и със сваляне, като при второто ще се получи по-добре.
 7. Здравей.Свали и зашкури твоите си лайсни-да не остават неравности,обезмасли и после фолио за външна употреба по твой избор.Кеф ти карбоново,кеф ти друго.Става доста добре.
 8. Има и други-пише,че на сивик,хрв,срв е еднаква смяната.От къде и за колко го купи,ако не е тайна?
 9. Пробвай се на моргата в Виница-само за Хонда е.
 10. В ибей има кутийки за 2-5лв.Единствено губиш екстрата капаче за смяна на батерията.Моята чукна 3 години-изработката е добра.
 11. По тези цени и коефициенти ги смятат.Въпроса е,че уж щели да взимат по електронен път еконормата от КАТ,а се получава,че някой го е домързяло или нарочно е направено да смучат повече.И накрая се получава ако сам не си помогнеш,няма кой друг-плащаш и оставаш с чувството,че си прекаран.
 12. Колегите от Варна,които карат коли с евро 4 и нагоре е хубаво да си сметнат данъка преди да се засилят да плащат.При мен беше калкулиран с евро 3,а в големия талон си пише,че е евро 4 от 5 години,даже съм подавал декларация за преизчисляване същата година.Та днес с талона в изчислителния център си поговорихме с каката от гише информация.Влиза на 3-4 места в програмата си,накрая намери,че наистина имам евро 4 и ми казва:"Интересна работа в старата програма ви е записан автомобила с евро 4,а в новата програма не е отразено."Направи необходимите промени и сега всичко е точно.
 13. Здравей Чавдар. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 – 2х4L Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme 5W-30 – 4х1L Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-scheibenfrostschutz-konzentrat-bio-1-l.html Вид и количество: RAVENOL Scheibenfrostschutz Konzentrat 1 L – 3х1L Стойност на поръчката: (2*€25.96 + 4*€3.65+3*€2.99)*0,95*1,9675 = 142 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - Офис Еконт
 14. Малкото е за съединителя,голямото за спирачките.
×
×
 • Create New...