Jump to content

tony®

Фен
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About tony®

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/14/1973

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic VII D14Z6+LPG 2005г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

1686 profile views
 1. На моята кола има 10% довпръскване след 4500 оборота по мое настояване.Доколкото знам служи за охлаждане на клапаните.Не съм забелязал разлики преди и след тази настройка.
 2. От вътрешната страна на кората има правоъгълен капак-сваляш,бъркаш и си готов.Крушките са безцокълни като габарита w5w.
 3. Днеска,както и повечето дни от последния месец я гледах през прозореца.Това не пречеше да ми вземат едни пари за ГО.
 4. С номер на рама и сериен номер на радиото(даваш на контакт и при изкл.радио се задържат заедно бутони 1 и 6 и тогава вкл. радиото-появява се U1234,после L5678-това е номера на радиото ти)отиваш до Бултрако.Там за ден-два срещу скромна сума ти дават кода.Можеш да пробваш и в някои сайтове също-имаше споменати в форума,трябва да се потърсят теми за радиокод.Също разгледай това видео,макар да не е като твойто,процедурата е същата(може да се пробваш и на сайта от клипа) Успех.
 5. В темата е написан и телефон и е обяснено как се стига до сервиза.Дерзай колега.
 6. Чашков тест №1(да вземем да направим и една чашкова тема за масла ли ).Маслото е микс 5/30 Petro-Canada Supreme Synthetic-1,8л и RAVENOL DXG-1,5л по щека е на макс,не съм изтеглял несливаем остатък.Две градски обиколки,общо 22км. Последните 3-4 смени са само Petro-Canada Supreme Synthetic 5/30,сменяно на 5-7000км.За капка може би по-нататък,че с това градско по 4-5км в посока маслото не може да се стопли.
 7. Не съм изтеглял остатък,но седя без пробка докато спря да капе.Ще изтегля малко в чашка след 20км 😉 и ще снимам.Държа го на средата от практически опит с едно СРВ 2ген.Та колегата все доливаше до макс и след време падаше до средата и така докато му свърши маслото за доливане.От там до смяната не беше мръднало и милимунда.Та така,иначе сега го сложих на макс и ще следя положението.
 8. Здравейте колеги.Днес смених маслото PC SS 5/30 на 4 935км(12.09.19 до днес),чисто градско+ четири прехода по 150км извънградско.Колата се кара на газ и маслото си беше доста тъмно.Явно си е,че както споменаха и други,масло с ILSAC сертификат толкова си му е ресурса.Колата я карам с масло на средата между мин и макс и преди смяната беше на мин.Имам въпросче-доколкото разбрах около 200 моточаса е ресурса на РС SS,та занулих часовете на газовия комп.и го настроих на 200 да ми свирне.Ще бъде ли меродавно след като минат тези 200 м.ч. да е следващата смяна на маслото?Тогава мога да напиша колко като км са тези м.ч-ве.Благодаря,капки нямам.
 9. Опред съм с дискове и накладки Textar слагани от мен.На 60 000 сменени с същите накладки-спират добре и е тихо.След провека на гуру от форума са окачествени като меки и износването на дисковете е минимално.Купувани са от тук.
 10. Щеше да е хубаво да има и трета чашка с петро.Като ще сравняваме да е както си трябва.
×
×
 • Create New...