Jump to content

tony®

Фен
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tony® last won the day on November 16 2020

tony® had the most liked content!

Community Reputation

93 Neutral

About tony®

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/14/1973

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic VII D14Z6+LPG 2005г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

2379 profile views
 1. Това е по-добрата сервизна история.Аз също имам лична такава.
 2. Аз бих прескочил до Дупница при Фена(Иван).Има телефони за контакт в форума.
 3. Нещо около или в завод Метал ми се върти в главата,но нищо не се сещам повече.И в Виница имало на ул. Морски звуци 9.
 4. Малко помощ от колега,ама тоя е за петия етаж Агент Мълдър и агент Скъли се срещнали с някакъв екстрасенс: - Господине, Вие твърдите, че имате паранормални способности! Какви по-точно? Оня обяснил: - Моята дарба е да внушавам мисли! Де факто мога да наредя наум на всеки човек да направи каквото аз искам! И той ми се подчинява безпрекословно! Двамата се усъмнили: - Ще ни направите ли една малка демонстрация? Екстрасенсът кимнал: - Разбира се! Виждате ли онзи колоездач ей-там? Сега ще му внуша да падне от велосипеда! И наистина, собственикът на двуколесното возило тупнал на паважа! Агент Мълдър коментирал скептично: - Господине, това беше чиста случайност! В момента вали дъжд, пътната настилка е мокра и гумите поднесоха! Оня отговорил: - Не ми вярвате, така ли? Добре, да опитаме отново! Виждате ли младежа и девойката, които весело разговарят? След малко тя ще му шибне един як шамар! И наистина, след няма и минута мацката зашлевила силно пича! Агент Скъли вдигнала поучително пръст: - Господине, това беше въпрос на психологически усет! Добре знаете, че при младите двойки настроенията се люшкат от едната крайност в другата! Просто извадихте късмет! Покажете ни нещо по-сложно! Психофеноменът се амбицирал: - Е, добре! Виждате ли оная сграда? Погледнете към петия етаж! А сега наблюдавайте третия прозорец отляво-надясно! След една минута оттам един човек ще си изхвърли телевизора! Служителите на "Досиетата Х" зачакали нетърпеливо. Изнизала се минута, две, три, пет, десет... Накрая агент Мълдър въздъхнал: - Знаех си, че сте най-обикновен мошеник! Да си вървим, колежке! В това време прозорецът на петия етаж се отворил. Един образ с измъчено изражение погледнал надолу и се провикнал отчаяно: - Нямам телевизор, бе човек! Разбери - НЯМАМ ТЕЛЕВИЗОР!!!
 5. Добре е да ги провериш след като не се знае кога последно са правени.А то може и никога да не са регулирани.За 50-60лв. не си струва риска.
 6. Съжалявам ако съм те подвел,но моите държат още.От предния ми пост още 10к км съм минал.
 7. Втулките са 2 размера като за "+"е по-голяма от тази на "-".Аз карах 4г.така с медна пластина като теб и сега на 2-3 месеца чистя от патина,понеже се събират 3 метала и тръгва реакция.Клемата от едната страна е като отхапана вече.Това за размера стана случайно като се загледах в един върнат акумулатор с втулки.След като сложих "правилната"втулка няма проблем с стягането.Вземи си втулка и махни медната пластина,да не береш ядове по-нататък като мен.Дано оправиш и основния проблем.
 8. Ако си сменял при обслужването ангренажен ремък-провери зацепването.Ако е неправилно зацепен и не върви,и разхода се вдига.
 9. Карам с EXCELL вече 6-та година.В четвъртък реших да го заредя(карам на къси разстояния и рядко извънградско) с лидълското и след час светна зелената лампа.Това е първо дозареждане.През първата му година,поради недоглеждане в сервиз е бил изтощен и зареден.По тези данни можеш ли да сметнеш аджеба ще изкара ли още 6г?
 10. Когато развия капачката изсъсква,с спринцовка връщам 100мл за да покрия ламелите.Парно има,държи работна температура,която достига сега на студеното за 4-5км.Обръща на газ(35*) за километър макс.Къде може да е заровено кучето?
 11. Ако се не вижда антифриза,капачката ли е виновника?
 12. С този http://andi-98.com/index.php?route=product/product&product_id=227 карам моята,не съм имал проблеми.С две литровки за 23-24лв.и си свиркам.
 13. То и предишният собственик никога не я е сменял,и той никога е нямал проблеми.
×
×
 • Create New...