Jump to content

tony®

Фен
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About tony®

 • Rank
  Начинаещ
 • Birthday 04/14/1973

Profile Information

 • Кара
  Honda Civic VII 1.4 D14Z6 2005г.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

1368 profile views
 1. Няма причина да не стане.Виждал съм как е станало на СРВ 2 и Сивик 7.Лайсните са метални и отгоре гумирано,което от жегата се напуква.За модела те питаха за да преместят темата в правилния раздел.Могат да се напрвят без и със сваляне, като при второто ще се получи по-добре.
 2. Здравей.Свали и зашкури твоите си лайсни-да не остават неравности,обезмасли и после фолио за външна употреба по твой избор.Кеф ти карбоново,кеф ти друго.Става доста добре.
 3. Има и други-пише,че на сивик,хрв,срв е еднаква смяната.От къде и за колко го купи,ако не е тайна?
 4. tony®

  Врата багажник!

  Пробвай се на моргата в Виница-само за Хонда е.
 5. tony®

  Имобилайзер

  В ибей има кутийки за 2-5лв.Единствено губиш екстрата капаче за смяна на батерията.Моята чукна 3 години-изработката е добра.
 6. tony®

  Данък 2019

  По тези цени и коефициенти ги смятат.Въпроса е,че уж щели да взимат по електронен път еконормата от КАТ,а се получава,че някой го е домързяло или нарочно е направено да смучат повече.И накрая се получава ако сам не си помогнеш,няма кой друг-плащаш и оставаш с чувството,че си прекаран.
 7. tony®

  Данък 2019

  Колегите от Варна,които карат коли с евро 4 и нагоре е хубаво да си сметнат данъка преди да се засилят да плащат.При мен беше калкулиран с евро 3,а в големия талон си пише,че е евро 4 от 5 години,даже съм подавал декларация за преизчисляване същата година.Та днес с талона в изчислителния център си поговорихме с каката от гише информация.Влиза на 3-4 места в програмата си,накрая намери,че наистина имам евро 4 и ми казва:"Интересна работа в старата програма ви е записан автомобила с евро 4,а в новата програма не е отразено."Направи необходимите промени и сега всичко е точно.
 8. Здравей Чавдар. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 – 2х4L Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-5w-30.html Вид и количество: Petro-Canada Supreme 5W-30 – 4х1L Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-scheibenfrostschutz-konzentrat-bio-1-l.html Вид и количество: RAVENOL Scheibenfrostschutz Konzentrat 1 L – 3х1L Стойност на поръчката: (2*€25.96 + 4*€3.65+3*€2.99)*0,95*1,9675 = 142 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - Офис Еконт
 9. Малкото е за съединителя,голямото за спирачките.
 10. На Сивик-а зад жабката има гумен тампон,вижда се от двигателния отсег.Ако те устройва пускай там жицата.
 11. H1-за късите, HB3- за дългите.Мисля,че с една жица ще стане работата-твърда маса към късите.Трябва когато пуснеш дълги да светят и 4-те крушки.
 12. tony®

  Акумулатор

  Ако има автоматично сваляне/вдигане на предно стъкло също иска обучение.
 13. Може да си монтирате едно ключе 1-0 на закътано място и да си ползвате екстрата вечер.
 14. Попълни в профила си какво караш,коя година за да може колегите да те насочат какво да се направи.Преди фейслифта и след него фаровете са различни(с Н4 къси+дълги и двусекционен).Доколкото знам има и малки разлики в инсталацията.
 15. Куплунга от кутията е с кабелчета,които да си запоиш към оригиналната инсталация.С преходника е слагаш и забравяш.
×