Jump to content

tony®

Фен
  • Мнения

    187
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от tony®

  1. В къщи Елдом-а кара 18-та година,като миналата го отворих за първи път.След почистване на котлен камък и кал(пълен леген) и смяна на комплект фланец с нагревателя и анодната+тръбата за топлата вода топли като нов.
  2. Точно преди или точно след поставяне на ГИ нищо няма какво да стане на колата.Колегата не знае кога последно са регулирани и е препоръчително да го направи профилактично,а след като после е на газ-на 20-25к е добре да се проверяват и регулират при нужда,
  3. Здравей, Линк: https://www.ato24.de/en/shell-helix-ultra-5w-30.html Вид и количество: SHELL HELIX ULTRA 5W-30 - 9x1L Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-scheibenfrostschutz-konzentrat-bio-1-l.html Вид и количество:RAVENOL SCHEIBENFROSTSCHUTZ KONZENTRAT -2x1L Стойност на поръчката: 9*6.96 = 62.64 - 15% = 53.24 * 1.9775 = 105.30лв. 2 * 2.99=5.98 - 20% = 4.78 * 1.9775 = 9.46лв. Всичко: 114.80лв. Начин на плащане - Преведени в ОББ Начин на получаване - Куриер
  4. Колегата,задал въпроса е с RD1 т.е. 1ген.-Карпера там трябва да се произнесе.
  5. За жалост и аз по празниците влязох в отбора на откраднатите катализатори .Колата е толкова ниска,а отреза е хирургичен.
  6. То тогава ги пуска,но после не ги гаси!За да изгаснат връща се ключа до 0 и после връткаш за радио.И аз съм взел от запалката и правя тази процедура от 8г.Все не остава време да го оправя.
  7. Търсете Бранко(Маркони). https://forums.hondabg.com/profile/1082-markony/
  8. Разгледай тази тема-има телефони: Моята кутия също имаше шум при покупката,смениха два лагера на първичния вал.Ремонта го прави Дидо,който работи в цветния квартал.Ако при натиснат съединител шума изчезва,проблема е от тях.
  9. Карам с втори комплект накладки Текстар вече 85 000км.нищо не свири.Дисковете са същата марка,карам с тях 8-ма година.Може на накладките да не им харесват дисковете,но при мен драми няма.
  10. Това е по-добрата сервизна история.Аз също имам лична такава.
  11. Аз бих прескочил до Дупница при Фена(Иван).Има телефони за контакт в форума.
  12. Нещо около или в завод Метал ми се върти в главата,но нищо не се сещам повече.И в Виница имало на ул. Морски звуци 9.
  13. tony®

    Виц на деня

    Малко помощ от колега,ама тоя е за петия етаж Агент Мълдър и агент Скъли се срещнали с някакъв екстрасенс: - Господине, Вие твърдите, че имате паранормални способности! Какви по-точно? Оня обяснил: - Моята дарба е да внушавам мисли! Де факто мога да наредя наум на всеки човек да направи каквото аз искам! И той ми се подчинява безпрекословно! Двамата се усъмнили: - Ще ни направите ли една малка демонстрация? Екстрасенсът кимнал: - Разбира се! Виждате ли онзи колоездач ей-там? Сега ще му внуша да падне от велосипеда! И наистина, собственикът на двуколесното возило тупнал на паважа! Агент Мълдър коментирал скептично: - Господине, това беше чиста случайност! В момента вали дъжд, пътната настилка е мокра и гумите поднесоха! Оня отговорил: - Не ми вярвате, така ли? Добре, да опитаме отново! Виждате ли младежа и девойката, които весело разговарят? След малко тя ще му шибне един як шамар! И наистина, след няма и минута мацката зашлевила силно пича! Агент Скъли вдигнала поучително пръст: - Господине, това беше въпрос на психологически усет! Добре знаете, че при младите двойки настроенията се люшкат от едната крайност в другата! Просто извадихте късмет! Покажете ни нещо по-сложно! Психофеноменът се амбицирал: - Е, добре! Виждате ли оная сграда? Погледнете към петия етаж! А сега наблюдавайте третия прозорец отляво-надясно! След една минута оттам един човек ще си изхвърли телевизора! Служителите на "Досиетата Х" зачакали нетърпеливо. Изнизала се минута, две, три, пет, десет... Накрая агент Мълдър въздъхнал: - Знаех си, че сте най-обикновен мошеник! Да си вървим, колежке! В това време прозорецът на петия етаж се отворил. Един образ с измъчено изражение погледнал надолу и се провикнал отчаяно: - Нямам телевизор, бе човек! Разбери - НЯМАМ ТЕЛЕВИЗОР!!!
  14. Добре е да ги провериш след като не се знае кога последно са правени.А то може и никога да не са регулирани.За 50-60лв. не си струва риска.
  15. Съжалявам ако съм те подвел,но моите държат още.От предния ми пост още 10к км съм минал.
  16. Втулките са 2 размера като за "+"е по-голяма от тази на "-".Аз карах 4г.така с медна пластина като теб и сега на 2-3 месеца чистя от патина,понеже се събират 3 метала и тръгва реакция.Клемата от едната страна е като отхапана вече.Това за размера стана случайно като се загледах в един върнат акумулатор с втулки.След като сложих "правилната"втулка няма проблем с стягането.Вземи си втулка и махни медната пластина,да не береш ядове по-нататък като мен.Дано оправиш и основния проблем.
  17. Ако си сменял при обслужването ангренажен ремък-провери зацепването.Ако е неправилно зацепен и не върви,и разхода се вдига.
  18. Карам с EXCELL вече 6-та година.В четвъртък реших да го заредя(карам на къси разстояния и рядко извънградско) с лидълското и след час светна зелената лампа.Това е първо дозареждане.През първата му година,поради недоглеждане в сервиз е бил изтощен и зареден.По тези данни можеш ли да сметнеш аджеба ще изкара ли още 6г?
  19. Когато развия капачката изсъсква,с спринцовка връщам 100мл за да покрия ламелите.Парно има,държи работна температура,която достига сега на студеното за 4-5км.Обръща на газ(35*) за километър макс.Къде може да е заровено кучето?
  20. Ако се не вижда антифриза,капачката ли е виновника?
×
×
  • Създай нов...