Jump to content

note

Фен
 • Content Count

  338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

note last won the day on January 28

note had the most liked content!

Community Reputation

117 Good

About note

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V III 2.0 R20A2 AT EX
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

870 profile views
 1. Все пак реших да търся нещо (уж) по-добро от Фебест и съм се ориентирал към: ACDelco Professional Adjustable или Hardrace camber kit Първите по описание стават за нашия модел, но гледам на картинката са малко по-различни? Вторите виждам, че са ги слагали колеги от форума и моля за отзиви.
 2. Трудно е да се препоръча сервиз в София, защото първо са страшно заети всички и второ - работят малко на конвейер. Защо не звъннеш на Бултрако за цена? Чувал съм добри неща и за Трансексперт на Околовръстното, но лично не съм ходил.
 3. Това си е телефонът, просто трябва да бъдеш много...много настоятелен. По-лесният вариант ти е Бултрако.
 4. И моите седалки на трета са така - електрическа и ръчна.
 5. На мен при реглаж ми казаха - смяна на щангите/носачите или поне на тампоните им. Въпросът е, че с оригинални носачи май решението ще е временно. Затова мисля да поръчам раздвижни ако се влоши. Провисване засега май нямам.
 6. Разбирам те много добре, и аз наскоро направих един доста ирационален избор за втора градска кола. Ма много офтопик отидохме.
 7. По мое скромно мнение рационалният избор ти е CRV III или Акорд комби. Не че човек винаги трябва да постъпва рационално, но...
 8. P.S. Хванах му цаката! При опит за свързване никъде не иска pairing код. Но пробвах да го сменя ръчно от Bluetooth менюто на медията. В моя случай с "0000" не работеше, а с "1234" се свърза. Т.е. Dasaita поддържат необходимата функционалност, сега остава да намеря читава програмка.
 9. Колеги, на последния реглаж и моят заден мост нещо е избягал от зелените стойности! 😒 Моля, дайте мнение конкретно за тези раздвижни щанги на Febest. Някой слагал ли е на 2.0 R20, понеже не пише изрично, че са съвместими? Как са като надеждност втулките, да не се разбият след една година и да си отворя повече разправии?
 10. Тези Isudar гледам имат някои модели на склад в Германия и може да се окажат нелош бюджетен вариант. Мен продължава да ме терзае следното: Някой свързвал ли е успешно мултимедията чрез блутут с OBD2 четец? Изглежда повечето китайски устройства не поддържат необходимия протокол за свързване. При мен открива четеца, но не може да се свърже. Иначе с телефона се свързвам без проблем, но там връзката е от устройството към медията.
 11. Добре са си насочени, вижте моя пост от предходната страница.
 12. За следващ автомобил бих си взел отново Хонда или Лексус. Мазда не ме впечатлява откъм комфорт на возията, качество на интериора и т.н. -субективно мнение. Отделно, ръждата - оправиха ли я? Тойота...защо, като може Лекс? Акордът е класика в жанра, но вече си имаш и ти е омръзнал. По-добре Legend, ако се намери читава. Акура, Камри и други екзотики за нашия пазар - не се знае на какво ще попаднеш. Друг е въпросът, че с ограничен бюджет човек трябва да избере: 1. По-нов автомобил, по-нисък клас, по-ниско оборудване 2. По-стар, запазен, по-висок клас, високо ниво на оборудване. Аз лично избирам второто.
 13. Възможно е, все пак в сферата на услугите се случва да има доволни и недоволни. Би ли споделил кои са другите или кой е сервизът, ще е полезно за колегите? Че в София е малко тегаво с майсторите.
 14. Може в Бултрако. Не знам в момента дали работят в събота. Може и в Мотобокс/Овча купел, но трябва да отидеш на място да се уговориш с момчетата. Другият вариант е чрез Cars Help - могат да направят документална проверка + оглед за удари + оглед в някакъв техен доверен сервиз. Аз даже тях съм ги ползвал за първоначален оглед на място и съм много доволен.
 15. Вземи си универсална Dasaita като мен, с врътки. На другите според мен просто фабрично им вграждат рамката и ги продават по-скъпо. Качеството на изработката е добро. След година ползване съм доста доволен. Стартира много бързо. Напоследък се случва радиото/музиката да забие, но се оправя с рестарт от копчето. Веднъж ми се случи да угасне екранът, оправи се на следващото стартиране. Единственият недостатък е, че не мога да свържа диагностиката Veepeak чрез Bluetooth, не я открива изобщо.
×
×
 • Create New...