Jump to content

sashua

Фен
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 Neutral

About sashua

Profile Information

 • Кара
  Accord Tourer 7th gen 2.4 Executive
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  s1nglee

Recent Profile Visitors

998 profile views
 1. Айде сега пак да гледаме клипа, аларма се включи, тва с ключа, ако отваряше щеше ши да стане?? И да естествено че ще изхвърчи нагоре, нали е насочен на там, една проста тел го държи надолу...Аз пак ти казвам че тва е пробван начин, и ти пак спориш, повече няя смисъл.
 2. Дърпа се под ъгъл, хем настрани, хем нагоре, самия бутон е грапав, с чембер лента се хваща и изплъзване няма, и да, отваря се за 1 минутка по тоя начин. Тия теоретични измислици бая повече време им трябва да не говорим за намиране на правилните прибори.
 3. Понеже не разбрах може ли отново- Като тръгне да прехвърля от бензин на газ, отново връща на бензин, или прехвърля на газ успешно, и сменя на бензин след натискане примерно до ламарината? При първия вариант клапан на изпарител или сонда има задръстен, при втория диференциалното налягане може да пада и да си действа защитно софтуера. При всички положения за тия години и км си трябва някво обслужване, но бял кахър е всичко свързано с газста.
 4. Щом е изпищяла за пробелеми с него значи генераторът не е зараждал и просто си го доуморил с последното каране и така…
 5. Пробвай леко да я побутваш, повтарям- леко, при отваряне с дистанционното, ако се отвори без проблеми виж си алортисьорите на багажника. При мен е същото свикнал съм леко да я побутвам, затваря се без пробеми сама, понякога спрямо наклона, под който съм спрял успява и сама да се отваря, просто и трябва адски малко усилие и успява.
 6. Не, както и може да не надува, общо взето нямаш мн варианти, вдигнете я на подемник загряла и работеща и наблюдавай за течове за да си сигурен, че действитвлно няма и след това се насочвай към гарнитурата.
 7. Само забележка, че тоя тест в определени случай нищо няма да покаже и проблема пак ще е там.
 8. Няма течове, губи антифриз, следва гарнитура на глава, въпреки, че е рядко срещано.
 9. Кви камъчета кви пет лева, след 10 метра каране на асфалта всяко камъче ще изчезне, тва е от удар на нещо в метал, по аспусите единствено ламарината, която е покрай катализатора може да има някви камъчета, че да създава такъв шум или евентуално нещо вътре.
 10. Нито тия 600 грама, нито газовата може да причинят подобни неща, и понеже все още вярваш, че има проблем, просто хвърли боба другаде или я заведи при някой, който действително да ти каже каква е истината и да се успокоиш, бих послушал @fenabg.
 11. Батерията е първото и най-просто нещо, което трябва да провериш и смениш.
 12. Споменах, че файда няма да има, не ме послуша, дали ОЕМ, дали шарнир за 12 кинта, все тая, няма общо с тия проблеми. Сега ще ти кажа, че тоя лек луфт е нормален, пък нека ми скачат гурутата, на които разбитите им шарнири лопат наляво и дясно.
 13. Нищо и няма, тва е повърхностна ръжда по шасито, измии я хубаво отдолу, огледай крайно ръждивите неща за смяна и не се вкарвай във филми. И да го оправиш някой ден, смятай тия пари за хвърлени на вятъра, защото пак ще се появи същото, или колата няма да е изобщо при теб, а за да създаде изобщо каквито и да е проблеми в тва и състояние, бая години трябва да минат.
 14. Да, ама твоя случай не се коментира в тая тема, както и моя отговор не е насочен към теб. И само да вметна, че всеки шарнир сам по себе позволява въртене около оста си, но не и нагоре и надолу, при разбиване можеш сам да познаеш какво се получава, и интересно как ще повлияе именно ходенето му надолу и нагоре на сходимостта, но тия размисли и страсти на теб оставям. Та.. карал съм с разбити шарнири, сменял съм разбити шарнири, нито един от проблемите със сходимостта на автора няма да се оправи със смяната на разбити шарнири, единствено лопане и скърцане. Ии за последно, ако добавим, че напрактика немския ти термин spurstange е чисто и просто казано, с и без тва в скобите, (кормилен) накрайник, вече доста неща се изясняват, а разлика между термина, които използваш на немски и шарнир - огромна.
×
×
 • Create New...