Jump to content

sashua

Фен
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 Neutral

About sashua

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Accord Tourer 7th gen 2.4 Executive
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Contact Methods

 • Skype
  s1nglee

Recent Profile Visitors

777 profile views
 1. Нищо и няма, тва е повърхностна ръжда по шасито, измии я хубаво отдолу, огледай крайно ръждивите неща за смяна и не се вкарвай във филми. И да го оправиш някой ден, смятай тия пари за хвърлени на вятъра, защото пак ще се появи същото, или колата няма да е изобщо при теб, а за да създаде изобщо каквито и да е проблеми в тва и състояние, бая години трябва да минат.
 2. Да, ама твоя случай не се коментира в тая тема, както и моя отговор не е насочен към теб. И само да вметна, че всеки шарнир сам по себе позволява въртене около оста си, но не и нагоре и надолу, при разбиване можеш сам да познаеш какво се получава, и интересно как ще повлияе именно ходенето му надолу и нагоре на сходимостта, но тия размисли и страсти на теб оставям. Та.. карал съм с разбити шарнири, сменял съм разбити шарнири, нито един от проблемите със сходимостта на автора няма да се оправи със смяната на разбити шарнири, единствено лопане и скърцане. Ии за последно, ако добавим, че напрактика немския ти термин spurstange е чисто и просто казано, с и без тва в скобите, (кормилен) накрайник, вече доста неща се изясняват, а разлика между термина, които използваш на немски и шарнир - огромна.
 3. Нито едно от тия неща няма да ти поправи поведението на пътя. Може да ти намали лопането, скърцането, ама гореописаните проблеми, по-скоро не. Даже и без биалетки и щанга, колата ще си спира нормално в права посока и набира по същия начин, пък лопащ шарнир съвсем, ама нека видим какво ще стане. Интересното е че няма хванати тампони от значение, които да са проблемни, било то на горен или долен носач, както и кормилни накрайници.
 4. По стъпка 4, ако всичко е наред с апаратите, остава да се видят и тампоните на носачите, това е причина да се получава точно такова извъртане на волана при спиране.
 5. Задни дискове треперят при дръпната ръчна, от опит ти говоря именно със същия акорд, вземаш най евтините и си 6, ако проблема е там. Проблема при теб по скоро е от предните, сменяй задължително с накладки и смажи апаратите, за да не стане така, че единия спира повече от другия и да почне да криви волана при спиране.
 6. Моя няма грам ламели останали, 4 години е така, като не съм допълвал дори фреон.
 7. Последно иридиеви или платинени, че малко се пообърках 😁
 8. Дупка на тръбата е причина да се сменя крайно гърне? Съществуват заварки, за 5 лева си готов, не усложнявай нещата.
 9. От къде на къде да следва леко покачване на оборотите? Ако на място са 700 и паднат на 650 при пускане, така ще си останат, и така и може да бъде на D и спирачка, единствено може да станат 800 на N, но със сигурност е нормално да паднат на директна и на място. Лекото тресене, което усещаш е нормално за тия 10-13 годишни коли, с тампони в различно от ново състояние. Какво чистене на дросел кви 5 лева, то ако има проблем с което и да е от двете оборите ще играят, няя бъдат заковани, пък да не говорим, че след тва може да влезе в още по-големи филми. Карай си колата и не влизай в приключения.
 10. Защото подгревните свещи не работят/не подгряват при температура над - 5, ако не ме лъже паметта, при тия хонди. Иначе дори с една, две работещи свещи трябва да запали, с мъка ама ще запали. А ако не изгасва индикацията, както при него, би следвало именно от това да е и чека, и аварийния режим, ако продължим с гадаенето и изключим други проблеми.
 11. Да, правилно е за тях, привидя ми се пущеш аспух, както и да е. Може от повреда свързана с тях да влиза в авариен режим и да свети чека и действително, да няма други проблеми, преди това може да не си имал проблеми заради топлото време.
 12. Влиза в авариен режим, заради него ти е спъната колата, докато не се прочете, само бла, бла и гадаене. Освен чека ти свети в дясно крушка за емисиите.
 13. Какво да ти давам, има поне 20 сервиза, които слагат газ в Търново. Обикаля се, събират се оферти, решава се, прави се. Аз съм взел решение при кого да си направя колата, сам, всеки си носи кръста. Също така нямам намерение да бъда оплюван посочвайки някого, не, че не мога, не, че няя се изкарат едни 200 300 лева от тоя човек, просто смисъла е нулев, защото решението е индивидуално и не бива в никакъв случай да бъде подложено на натиск от външни хора, щото при евентуален проблем, при евентуално несъгласие/нехаресване с извършената услуга, първи кой ще бъде псуван? Не, мерси, тоя съм го ял с други неща, затва всеки да си решава, просто малко в повече идва тая работа в тоя форум с факира на газовото и болченцата на тия изобщо НЕспециални Хонди.
 14. Газ за 3 дни, болченца и скобички Романо, дросели и клапани, компютри и кво ли още не. Кво повече да иска човек.. а да, от цяла България да обикалят при Маркони на семейни пътешествия да карат оборотна кола. Сори ама има и други, и то много, и то добри. Въпрос на избор е, доверие, и това е, нищо специално няма в тия Хонди, ама нищичко, и всеки имащ минимално понятие кво прави ще се справи. Бензиновото еку задава времена, газовото ги следва, ако ще и 5 витека да има. Колко и да гадае повелителя на смените на спирачна течност, може, нито апарат да задържа, нито да имаш квито и да е проблеми със спирачките, ами просто малко ръжда, гадаене ама определено, по вероятно от задържащ апарат, който се усеща. Шибидах много малко сервизи изобщо докосват, тва е факт, но може и нещо дребно да е, което да причинява тоя проблем, просто тряя се види, както и всеки един проблем, които имате, що, щото тук се предполага, а там се установява и лекува. Уплътнението може да се поръча, нищо няма да стане ако е "повредено" , защото на вратата има дупки да си изтича водата, както на всяка кола.
 15. Е грешката 71-01 я трие и след като покара се появява, през тва време генератора да не спи, че да свършва тока? Единствено за 83-01 съм съгласен, че е от акумулатор, защото и при мен излиза, на студ, след като е стояла колата, но в момента, в който комуникацията е ок т.е след 5 сек, изчезва всичко, само, като единствено се записва като грешка.
×
×
 • Create New...