Jump to content

sashua

Фен
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sashua

 1. Айде сега пак да гледаме клипа, аларма се включи, тва с ключа, ако отваряше щеше ши да стане?? И да естествено че ще изхвърчи нагоре, нали е насочен на там, една проста тел го държи надолу...Аз пак ти казвам че тва е пробван начин, и ти пак спориш, повече няя смисъл.
 2. Дърпа се под ъгъл, хем настрани, хем нагоре, самия бутон е грапав, с чембер лента се хваща и изплъзване няма, и да, отваря се за 1 минутка по тоя начин. Тия теоретични измислици бая повече време им трябва да не говорим за намиране на правилните прибори.
 3. Понеже не разбрах може ли отново- Като тръгне да прехвърля от бензин на газ, отново връща на бензин, или прехвърля на газ успешно, и сменя на бензин след натискане примерно до ламарината? При първия вариант клапан на изпарител или сонда има задръстен, при втория диференциалното налягане може да пада и да си действа защитно софтуера. При всички положения за тия години и км си трябва някво обслужване, но бял кахър е всичко свързано с газста.
 4. Щом е изпищяла за пробелеми с него значи генераторът не е зараждал и просто си го доуморил с последното каране и така…
 5. Пробвай леко да я побутваш, повтарям- леко, при отваряне с дистанционното, ако се отвори без проблеми виж си алортисьорите на багажника. При мен е същото свикнал съм леко да я побутвам, затваря се без пробеми сама, понякога спрямо наклона, под който съм спрял успява и сама да се отваря, просто и трябва адски малко усилие и успява.
 6. Не, както и може да не надува, общо взето нямаш мн варианти, вдигнете я на подемник загряла и работеща и наблюдавай за течове за да си сигурен, че действитвлно няма и след това се насочвай към гарнитурата.
 7. Само забележка, че тоя тест в определени случай нищо няма да покаже и проблема пак ще е там.
 8. Няма течове, губи антифриз, следва гарнитура на глава, въпреки, че е рядко срещано.
 9. Кви камъчета кви пет лева, след 10 метра каране на асфалта всяко камъче ще изчезне, тва е от удар на нещо в метал, по аспусите единствено ламарината, която е покрай катализатора може да има някви камъчета, че да създава такъв шум или евентуално нещо вътре.
 10. Нито тия 600 грама, нито газовата може да причинят подобни неща, и понеже все още вярваш, че има проблем, просто хвърли боба другаде или я заведи при някой, който действително да ти каже каква е истината и да се успокоиш, бих послушал @fenabg.
 11. Батерията е първото и най-просто нещо, което трябва да провериш и смениш.
 12. Споменах, че файда няма да има, не ме послуша, дали ОЕМ, дали шарнир за 12 кинта, все тая, няма общо с тия проблеми. Сега ще ти кажа, че тоя лек луфт е нормален, пък нека ми скачат гурутата, на които разбитите им шарнири лопат наляво и дясно.
 13. Нищо и няма, тва е повърхностна ръжда по шасито, измии я хубаво отдолу, огледай крайно ръждивите неща за смяна и не се вкарвай във филми. И да го оправиш някой ден, смятай тия пари за хвърлени на вятъра, защото пак ще се появи същото, или колата няма да е изобщо при теб, а за да създаде изобщо каквито и да е проблеми в тва и състояние, бая години трябва да минат.
 14. Да, ама твоя случай не се коментира в тая тема, както и моя отговор не е насочен към теб. И само да вметна, че всеки шарнир сам по себе позволява въртене около оста си, но не и нагоре и надолу, при разбиване можеш сам да познаеш какво се получава, и интересно как ще повлияе именно ходенето му надолу и нагоре на сходимостта, но тия размисли и страсти на теб оставям. Та.. карал съм с разбити шарнири, сменял съм разбити шарнири, нито един от проблемите със сходимостта на автора няма да се оправи със смяната на разбити шарнири, единствено лопане и скърцане. Ии за последно, ако добавим, че напрактика немския ти термин spurstange е чисто и просто казано, с и без тва в скобите, (кормилен) накрайник, вече доста неща се изясняват, а разлика между термина, които използваш на немски и шарнир - огромна.
 15. Нито едно от тия неща няма да ти поправи поведението на пътя. Може да ти намали лопането, скърцането, ама гореописаните проблеми, по-скоро не. Даже и без биалетки и щанга, колата ще си спира нормално в права посока и набира по същия начин, пък лопащ шарнир съвсем, ама нека видим какво ще стане. Интересното е че няма хванати тампони от значение, които да са проблемни, било то на горен или долен носач, както и кормилни накрайници.
 16. По стъпка 4, ако всичко е наред с апаратите, остава да се видят и тампоните на носачите, това е причина да се получава точно такова извъртане на волана при спиране.
 17. Задни дискове треперят при дръпната ръчна, от опит ти говоря именно със същия акорд, вземаш най евтините и си 6, ако проблема е там. Проблема при теб по скоро е от предните, сменяй задължително с накладки и смажи апаратите, за да не стане така, че единия спира повече от другия и да почне да криви волана при спиране.
 18. Моя няма грам ламели останали, 4 години е така, като не съм допълвал дори фреон.
 19. Последно иридиеви или платинени, че малко се пообърках 😁
 20. Дупка на тръбата е причина да се сменя крайно гърне? Съществуват заварки, за 5 лева си готов, не усложнявай нещата.
 21. От къде на къде да следва леко покачване на оборотите? Ако на място са 700 и паднат на 650 при пускане, така ще си останат, и така и може да бъде на D и спирачка, единствено може да станат 800 на N, но със сигурност е нормално да паднат на директна и на място. Лекото тресене, което усещаш е нормално за тия 10-13 годишни коли, с тампони в различно от ново състояние. Какво чистене на дросел кви 5 лева, то ако има проблем с което и да е от двете оборите ще играят, няя бъдат заковани, пък да не говорим, че след тва може да влезе в още по-големи филми. Карай си колата и не влизай в приключения.
 22. Защото подгревните свещи не работят/не подгряват при температура над - 5, ако не ме лъже паметта, при тия хонди. Иначе дори с една, две работещи свещи трябва да запали, с мъка ама ще запали. А ако не изгасва индикацията, както при него, би следвало именно от това да е и чека, и аварийния режим, ако продължим с гадаенето и изключим други проблеми.
 23. Да, правилно е за тях, привидя ми се пущеш аспух, както и да е. Може от повреда свързана с тях да влиза в авариен режим и да свети чека и действително, да няма други проблеми, преди това може да не си имал проблеми заради топлото време.
 24. Влиза в авариен режим, заради него ти е спъната колата, докато не се прочете, само бла, бла и гадаене. Освен чека ти свети в дясно крушка за емисиите.
×
×
 • Create New...