Jump to content

Nikito82

Фен
 • Content Count

  775
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Nikito82

 1. Здравейте, интересувам се какви са допуските за реглажа на клапаните на Honda Civic 8 1.8 140к.с. (R18A)?
 2. Ами аз вече я смених и използвах нипели и стана.
 3. Здравейте, някой сменял ли е тая помпа и с каква? Може ли да ми кажете колко е резбата на входа и на изхода на помпата? Взех една трв, но се оказва с М10резба а на тръбите е М14. Гледаме и други помпи всички са с М10.
 4. Коя е вяената стойност за изпускателните? 0,25-0,29. Или 0,28-0.32?
 5. Моите сега ги мерих, не знам дали са оригинални, бош са. 700 на 580мм.
 6. И при мен е така след поставянето на мултимедия, включвам фаровете и дисплея там свети слабо, на изключени фарове се усилва, но не може да се регулира от бутона за увеличаване на подсветката.
 7. Интересното при мене е следното. До сега повече от 9.2 на борд не е по казвало, след 450км пробег в града отивам да зареждам и на борда пише 8.7, а реално е от 9.6 до 9.8 на колонка. След последното зареждане ония ден започна да показва между 9.5 9.7, а уж що годе е по-топло. Та дали ми качи сега разхода или просто показва реалния, не знам. На другото зареждане ще разбера и ще споделя.
 8. Вчера зарадих, 9.6/100км даде разход. Ще видя когато се стопли времето дали ще е така или ще падне.
 9. Да подчертая, че нашето градско си е малко... На ден минава жената 15км, като отива до градината 2.5км.гаси,после обратно 2.5лм, чак гаси. После до работа 5км, след това на обратно. До някой магазин 2-5км и така. Отделно като е залеснво сутрин работи на място докато изчисти стъклата.
 10. Лук ойл в каргона, винаги на един и същ пистолет.
 11. Мда и при мене е така. 3 засичания имам на Сивика 9.78 - 9.88 това ми дава в града, само в града.
 12. Да речем че е с грешен. Дават и 36Ач. Но ако стартовия ток е един и същ, кво значение има Ач. Например на акорда 48Ач ли го дават, все върти мудно. А Сивика пали от четвърт, студ - 10 и пак пали така. Не съм сигурен на жената на Сивика какъв е точно, гледам сменян е, но си пали чакмак.
 13. Здравейте, какъв ви е разхода в града на този мотор с ръчна скоростна кутия.
 14. В книжката за 1.8 го дават 35Ач
 15. http://tpetrov.com/search.php?prod=Ключ+KCD1-5C Ето това ползвам аз!
 16. Предполагам няма да има нулева. Освен когато не спира веригата, а я прехвърля да се шашка модула. Аз като свързах директно за двете неща, работеше само едното.
 17. Тва се го направили така, ако си го взел от Велико Търново, заради мене. Щото инъче не работи. Но явно не е свързано правилно или копчето не е подходящо. Моето копче е с 3 позиции. 1 верига, нулева и 2 верига. И си работи така.
 18. Кое копче като е включено? Сложи си отделно копче са включваш 2 вериги ли?
 19. @CiVic8GEN, ти ползваш ли модула, който се продава отделно, за да ти работи дисплея на климатроник?
 20. Не е кой знае какво таблото да разглобиш. Съветвам те са си купиш пластмасовите шанги, да не дереш и скапваш таблото с отверки. Ако ще слагаш камера тогава е филма. И цялата 5 врата от вътре разглобяваш, част от кората на задната греда, праговете и най-изнервящото е пустия кабел с чинча да мине през гофрето.
 21. Не знам как, не знам дори дали това е някакъв проблем изобщо. Аз лично си карам така. Според мене това са си зъбчетата, които когато завърти обратно волана да изключат мигача, непосредствено след завъртането му, а не чак в изходна позиция.
 22. Тва се чува при всички. Поне на 3 различни модела Хонда се чува при пуснат мигач и въртене на волана щракане, няколко пъти. Не зависимо дали е ляв или десен.
 23. Избрах най-скъпият, не помня 530лв ли беше 550лв ли и отделно модула 140лв. Не знам като навигация как се справя, мисля ще е ок. Само я пробвах. Аз си инсталирах Waze и я направих по подразбиране. Igo, което беше инсталирано така и не тръгна. Колата е на съпругата ми и аз рядко я карам. Музиката стана по-добре от оригиналната. Панела не пасва идеално на таблото, но не болка за умиране. Обаче искай, ако я купуваш да ти разменят пиновете на захранването, ако не можеш ти. Аз си ги размених сам. Понеже като изгаси колата и после дадеш пак на контакт нищо не остава запаметено и навито се стартира от начало и иска време. Това се получава така, понеже, малко по спомен, на червения кабел трябва да има 12в ток при контакт, а на жълтия постоянно 12в, за да си пази настройките. Има си опция до мисля 2ч, може и повече, навито да стои активно, т.е. гасиш ходиш някъде, качваш се палиш и веднага тръгва. Поискай да ти запоят адаптера на антената към модула инъче ти трябва да си го правиш, за да може да ти работи радиото. Аз не разбирам много, комуникирах с тях, понеже не бяха пратили схема и нещата се получиха, ама... Третото нещо, което трябва да знаеш, е че с тоя модул ти работи дисплея на часовника, обаче когато е активен не работи мулти волана. И ме караха да пробвам да свържа единия кабел от захранващ ата букса към модула, за да му подам сигнал, но не става. Или работи дисплея или бутоните на волана. И реших с едно ключе, което монтирах долу до педала на газта да превключвам когато искам да си настройвам дата и час. През останалото време си стои активно за волана. Камерата е оки, вижда се нормално, върши си работата. Монтажа ми стана добре, не се забелязва къде е, трябва да се за гледаш доста. Но да знаеш, тя най - трудно да се прекарва. Особено да вкараш буксата и през гофрето на багажника. Нервите ми скъса.
×
×
 • Create New...