Jump to content

Nikito82

Фен
  • Мнения

    807
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Всичко публикувано от Nikito82

  1. Линк: https://ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html Вид и количество: Honda Synthetic Blend 5W-30 0.946 L 11x0.946L Стойност на поръчката: (11*8.49)*2.15 =200.80 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване: - чрез куриер
  2. А успяхте ли да я ремонтирате? Продават се нови на някаква Маркс Blick, но е знам дали са надежни и дали може да се прехвърли патрона?
  3. Втулките в магазините не са по-дебели от акумулатор със стандартни полюси. Даже новият ми Yuasa си идват с тънки полюси и втулки на тях, но минусувата е доста тънка и извадих от стария втулката, една идея е по дебела. Но проблема вече идва в износените клеми от престягане, та смених и клемите.
  4. Ами то хубаво, ама ква е цената, а и не съм от София.
  5. Ето как изглежда моята запалка, като исках да свия клемите пластмасата зад тях започва да се разпада.
  6. Как се проверява дали работи запалката, ако я търся втора употреба!
  7. След като изсъхнаха отвътре не остаха ли на капки? Сешуара през отвора на лупата ли го пускаш и на топло или студено да духа? Че имам проблем с единия ксенон и така или инъче ще свалям бронята. Вътре само с вода, без някакви парцалчета ли го изми? Да попитам и друго, по-добре ли е да занеса свалените фарове за полиране, че единият е леща или е по-добре да са на колата?
  8. Здравейте колеги, миналата седмица и при мен се появи този проблем, не запалваше едната крушка, свалих я сложих старата, запалия изгасих фаровете слес 10секунди пуснах ги и не я запали. Размених крушките с другия фар, рабори крушката. Почостих малко запалката, напръсках я със спрей и воаля светна. Гася цъкам свети си. Супер, но за 1 ден. Днес отново не запалва. Преди да попистя запалката и като светеше крушката се чуваше жужене, след попистването спираше да се пува слес 5-6 секунди. Та запалката или баласт да сменям? От къде мога да ги поръчам тия части?
  9. Никой ли не е сменял клемите? Взех аку yuassa ybx5053 ам минуса ходи направо, плюса ми и той зле. Бях слагал на плюса досега и аз видия и отделно имат лахтун и преходни втулки. Искам да си сменя клемите и тогава новия акумулатор да сложа. Даже ако някой каже от къде да си купя масите в купето да ги сменя, много ще съм му благодарен. Едната маса направо си идва с клемата.
  10. В крайна сметка взех днес Yuasa YBX5053 50Ah 450A с тънки клеми е и с фабрични втулки. Оставих го на зарядното и след час ще го монтирам. Ще видим във времето как ще се представи. Малко офтопик, някой сменял ли е плюсовата клема и ако да с каква? Лесно ли се сменя или трябва да се запоявя? Сменял ли е някой и масите на купето и от къде ги е закупил?
  11. Според търговеца са произведени януари 2022г
  12. @CARPERA@CARPERA ти нали имаше yuasa, колко изкара с него? Ето снимка на печата, ако някой може да каже.
  13. http://akumulatori.bg/335/Product/1301/YUASA 48Ah YBX5053 #info Здравейте, някой слагал ли е този модел на акорд 7 2. 4? Събирали се в кутията и доволни линсте от него? Има ли смисъл да е той или черната серия на Яса да взема? Как мога да разбера дата на производство на акумулатора?
  14. Снощи ги пробвах, голяма разлика сорямо старите ми крушки. Но нормално с времето отслабват и трябва да се сменят.
  15. Смених крушките с Osram Xenarc Original , че да видим как ще е сега. Още не съм я карал вечер, надявам се да има разлика.
  16. Гледах и лазер версията ама скъпо идва. 100лв за брой с 1 година гаранция.
  17. https://fenix-light.bg/osram-d2s-xenarc-original-ksenonova-krushka-za-predni-farove-na-kola-soft-cover-box-66240-1scb-35w-p32d-2-scb1.html Тива намерих с 4150К и с цена около 100лв за 2. Въпросът ми е кой от къде си поръчва и кои сайтове са надеждни. Да не взема някой ментак с гаранция франция.
  18. Така като гледам, лявата си е заминала. Оригинално крушките с каква светлина идват на акорда? 5000к?
  19. Ето как светят, като лявото ми стъкло е много зле и ше ходя да ги полирам.
  20. Товя ли е оригиналният, класически Осрам? https://www.emag.bg/ksenonova-krushka-za-far-osram-d2s-35w-1-broj-66240/pd/DM2LLBBBM/
  21. За Акорд 7 2.4 2004г пак ли са DS2 крушките? В момента от къде ги купувате хубавите крушки? Аз не съм забелязал да ми сверят розово, но напоследък нещо ми са слаби фаровете. Че единият иска полиране иска, но чак пък толкоз. Ксенона отслабва ли с времето? На жената на сивика, обикновени крушки светят по-силно от ксенона ми. При дъжд да не говорим, направо нищо не свети. Каква марка ще ми препоръчате, и 4300К ли да търся или 5000к? Благодаря ви.
  22. С тънките полюси е акумулатора и съм взел и въпросните втулки, просто явно клемата вече си е износена.
×
×
  • Създай нов...