Jump to content

zezo21

Фен
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно zezo21

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    в момента никаква
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Асеновград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Няма ли ЧЕНГЕТА каращи хонди да кажат аджеба какво пише във закона (ако изобщо пише нещо за тази част от колата). Нашите закони са от времето на москвич, чайка, волга и т.н. та незнам странно ще са законите ни и как се тълкуват от хората.
  2. Колега питам нещо конкретно ! А ти защо се бъркаш на кое било минало модата ? То и твойта мода най вероятно е минала, но мен ме боли левия фар. Когато не можеш да помогнеш, замълчи !
  3. Колеги някой може ли каже със сигурност дали е забранено затъмняване на фарове, стопове, мигачи, халогени ? За предни и задни стъкла съм на ясно със закона ! Но има ли закон и може ли цитат на него, ако някой знае ? Аз лично не намерих нищо никъде за фарове и стопове във закона.
  4. Колега ще проверя копчето. Някой друг ако е имал подобен проблем да сподели моля.
  5. Колеги сивика е 1.8 2006г. и скоро пътувах към София по "магистрала" тракия и пускам си аз автопилота и след малко колата забива муцуната и поглеждам аз, тя втората зелена лампичка на таблото е изгаснала ? Карам колата 3-та година и обиколох Гърция на автопилот и такова нещо не беше ставало до сега, да се самоизключи ! А сега след загасването на едната лампичка неможе да се включи ведна пак, а изчакваш една идея и тогава започва и след малко пак изключва. Като да поясня, че не се самоизключва след определено време или километри, а когато му хрумни. Краката си ги прилепям до седалката ( някой да не помисли, че несъзнателно натискам спирачка или съединител). Някакви идеи къде да проверя аз за нещо което може да е елементарно ? грешки няма.
  6. Благодаря, ще кажа на майстора какво да гледа, че до там я докарахме:) “няма грешки” значи всичко е ок.
  7. Бах мама му ! Аз ли съм най големия карък незнам ? Нещо не ми се получават нещата с тази хонда....... чак се замислям, дали да я махам. Вече трети месец правя и сменям и резултат няма. Сега освен да дам още 100-тина лева за свещи denso и ако пак прави така незнам вече..... на пазара
  8. Със отстъпката на монтьора за 25.50 лв. бройката.
  9. Ето снимки на кутията ! Купи ми ги познат монтьор, незнам от къде.
  10. Амииии незнам. И незнам как да разбера дали са читави ? Утре ще кача снимка на опаковката.
  11. R18A2 с газ ! Колеги... придърпването “лашкането” не е кой знае колко сериозно, но ме дразни Прави го и на бензин и на газ. Значи карам на 3-та или 4-та с 1500 оборота и настъпвам педала до край и започва да придърпва до 2500 оборота да кажем. Сменени свещи с ngk по каталог. Адаптация на дросел в бултрако.... ( макар и това не ми реши проблема със стабилни обороти, ПАК ИГРАЯТ ? Идеи и за това ? ) реглаж на клапани направих и няма промяна и придърпването и оборотите. ? И като я настъпя нещо понамирисва странно ? Някой да даде насока къде да търся проблема с придърпването ? И за другите неща може акъл ?
  12. Със това масло беше карана и аз със него продължих ! А това за филтъра..... има някаква логика да ти кажа. Чак се замислям да го сменя преди смяната на маслото от любопитство не е и скъп. Благодаря за насоката колега. Така или иначе като дойде време за смяна няма да е това масло.
  13. Не се сърдя ! Надявах се някой с подобен проблем (а и без подобен) да сподели нещо което да ме насочи към нещо конкретно. За кадърни майстори..... посочи ми такъв във околието на Пловдив ? Защото аз не знам някой чак толкова кадърен за хонди. За бултрако пък на тази тама абсурт.
  14. БЛАГОДАРЯ БЕ КОЛЕГИ ЯВНО ИМА САМО 2-3-4 ЧОВЕКА С ХОНДИ ВЪВ ФОРУМА ! МНОГО СТЕ ОТЗИВЧИВИ ( КАТО ИЗКЛЮЧИМ 3-ма ) БЛАГОДАРЯ ИМ. ПРОБЛЕМА СИ ОСТАВА НО ЯВНО ТРЯБВА ДА ПИТАМ ПО ДРУГИ ФОРУМИ, ЧЕ ТУКА НЕЩО НЕ РАЗБИРАТ ЯВНО И НЕ ГИ ИНТЕРИСУВА ЗА ХОРСКИТЕ ПРОБЛЕМИ. АДМИНИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ФОРУМА
×
×
  • Създай нов...