Jump to content

DAN_DAN

Фен
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DAN_DAN last won the day on January 16 2019

DAN_DAN had the most liked content!

Community Reputation

86 Neutral

About DAN_DAN

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/03/1971

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2 i-DTEC, EX.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

1423 profile views
 1. @Hit the Lights Бултрако могат, но не искат да кажат сервизната история. Или по-скоро не им е разрешено. Постави се на тяхно място, обажда се някой си по телефона и иска информация. Да допуснем, че му я дадат. След това може да се появи собственика на колата и да ги държи отговорни за действията им. А по въпроса: Както е писал @Angelov_88 обажда се човек в сервиза където последно е обслужена колата и казва че я е закупил, но не знае дали трябва да я обслужи веднага. Ако може да му кажат кога и на колко километра са я обслужвали последно. Дори за да са по-разговорливи може да вметне, че смята за напред и той също да я обслужва при тях. Разбира се ти е нужен човек с добър "швейцарски", един от четирите говорими там езици. И е желателно да се обади от тамошен номер, за да е по-достоверно. Тази схема е пробвана в Италия и свърши много добра работа.
 2. Вървят ли двама по дълъг път? И път да няма, винетка ще платят!
 3. Знаете ли тази година на Богоявление кой хвана кръста в Перник? - Най-бързият спринтьор.
 4. Свети както и всички останали бутони, тоест когато включиш габарити. Най-често изгаря крушката вътре. И аз имах този проблем преди няколко години, дори бях пуснал тема тук. Но тогава а и до сега никой не каза как се достига до бутона. Та се наложи да откривам топлата вода сам. Работата е следната: За да достигнеш до бутона трябва да разглобиш цялата централна конзола, като започнеш отдолу нагоре. Вече не се сещам дали се започваше от отделението за чаши между седалките или направо от панела около скоросния лост. Принципа при сглобката е такъв, че като отстраниш първия елемент се осигурява достъп до винтовете които държат следващия и така нататък докато достигнеш до панела с бутона.
 5. @CARPERA Само дето в темата всичко написано е в сферата на предположенията и не става ясно от какво точно се е повредило таблото. В първият случай джъмп стартер не е използван, а във втория проблема се е появил няколко дни след това. Така, че всеки сам може да си направи извод до колко са опасни тези устройства.
 6. Аз преди няколко месеца си купих ето това: http://elimex.bg/product/114884/ured-za-avariyno-startirane-na-avtomobili-505y-13800mah.html Но все още не ми се е удал случай да го пробвам. Ако на някой от Варна му е "умрял" акумулатора може да го изпробваме дали ще стартира.
 7. @BOKLUK_CHOVEK Ориентацията на стрелката зависи от мащаба на картата който си избрал. До колкото се сещам, при мащаб до 1км. стрелката винаги сочи по посока на движението и горе в ляво ти показва като на компас накъде е север. При по-големи мащаби ти показва екрана като геогравска карта. Север винаги е нагоре, а стрелката сочи посоката в която се движиш. В случая на снимката която си показал, се движиш на запад/югозапад.
 8. След победата на Гришо над Надал. В Хасково се поздравяват с Григор Воскресе.
 9. Как се нарича любовник на китайски? - Чук-чук-чао. А как се нарича съпруг? - Чат-пат-чук.
 10. Истинският мъж може да е прасе. Но не го е страх от чумата. Той живее с нея.
 11. Както е писал @sashua провери копчето в жабката да не е повредено или разскачено. Не би трабвало да е предпазител, щом можеш да отвориш дистанционно от ключа. Ръчната спирачка в случая не играе никаква роля. С и без нея трябва да може да се отвори. Също така няма и значение дали ти е отключена цялата кола или само шофьорската врата. Единственото което забранява багажника да се отваря от бутона на шофьорската врата и от бутона над задния номер е копчето в жабката. Това е направено с цел ако оставиш колата например на автомивка и имаш нещо ценно в багажника да изключиш прекъсвача в жабката и след това да я заключиш (жабката) с ключа. По този начин само този който има ключ в себе си може да отвори багажника, дистанционно, или механично от ключалката зад лявата задна седалка.
 12. Щом е така сменяй докато не те е оставила на пътя.
 13. @Cyreon а твоята протекла ли е, или нещо друго има?
 14. Разговор между китаец и българин: Китаеца: Колко е населението на вашата държава? Българина: Няма и 7 милиона. Китаеца: Ооо, толкова малко! Сигурно се познавате по физиономия? Българина: Не, но си знаем ЕГН-тата и заплатите.
×
×
 • Create New...