Jump to content

DAN_DAN

Фен
 • Мнения

  186
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

21 Neutral

Относно DAN_DAN

 • Ранг
  Потребител
 • Рожден ден 3.04.1971

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna
 1. Това е само напомняне, просто трябва да се ресетне. Става от бутоните на волана. Имаше в една тема как се прави, ама не мога сега да се сетя в коя беше.
 2. А някой има ли представа от къде може да се закупи въпросната втулка показана в клипчетата? Аз съм питал в Бултрако, обаче ми казаха, че не я предлагат като резервна част. Предложиха ми нова рейка, не попитах колко струва, просто си тръгнах. И другото интересно е, какви са размерите на ключа за развиване/навиване на втулката?
 3. "- радиото не може да търси половинки честоти, например едно радио знам, че се хваща например на 98.45, но аз мога го хвана на 98.40 или 98.50 и съответно звука не е толкова чист" Е тука вече преиграваш. В България няма радиостанции на които честотите да са на половинка, справка тук: http://www.predavatel.com/bg/spravochnik/fm-freq-bg-875-899 ПП. Не се заяждам, просто обичам всичко да е точно.
 4. USB размер и формат

  В моята кола съм боднал една флашка 32GB, на която има около 1000 песни и работи безпроблемно.
 5. код за радиото

  Бултрако.
 6. 8-ма генерация Акорд

  А звука й промени ли се?
 7. Колега smirky, Бъркаш бутоните, когато искаш да се свържеш с блутута трябва да натиснеш и пуснеш бутона с отворената слушалка а не този за гласовите команди на колата.
 8. Да допълня и аз. Ключът за горивния филтър е: 90х15. Казано на разбираем език - 90 мм., петнадесетограм или петнадесетостен (на който както му харесва). А ключът за масления филтър е: 76х14. Иначе казано - 76 мм., четиринадесетограм.
 9. Ако си спомням правилно караш Акорд 8. Мога да потвърдя, че и на Акорд 8 и на Акорд 7 имаш поне 5 литра оставащо гориво след като стигнеш "0 оставащи километра до зареждане", което в зависимост от пътните условия и вида гориво може да са още 50-100км. Но тъй като не е хубаво за горивната помпа да пресъхва, индикацията е направена да те накара да заредиш навреме. Точно така, и аз смятам, че при показание на борда "0 оставащи километри". В резервоара има достатъчно гориво за около още 50 километра. Един единствен път съм го правил, просто любопитсвото надделя над разума. По принцип зареждам малко преди да светне лампата, точно за да не остане помпата на сухо. А и не знам как стои въпроса с обезвъздушаването на горивопровода на 8-ма генерация, дизел ако случайно глътне въздух.
 10. И при мен е абсолютно същата ситуация. Винаги зареждам до гърловината, нулирам дневния километраж и се стремя да мина възможно най-много километри преди следващото зареждане. С калкулатора разделям литрите на километрите и резултата винаги е с 0.5 лтр/100км по-малък от показанието на борд компютъра. Правил съм и експеримент. Един път нарочно оставих колата почти без гориво в резервоара, така, че компа да покаже 0 оставащи километри. И след това изминах още 10 километра докато заредя и колата не угасна.
 11. Моята е с ръчни скорости и топката се развива, резбата е права. Хващаш топката и започваш да въртиш на ляво (обратно на часовниковата стрелка). Не знам как е при автоматиците.
 12. PC Card за Навигация

  Колега, виж тук: http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Не е точно което търсиш, ама има много полезна информация.
 13. Не ти се разглобява, ама ще се наложи. Ако искаш да свети де. Започваш от пластмасите около скоростия лост, леко и внимателно, на щипки са. Развиваш топката от лоста. От там по ред на номерата тръгваш нагоре, като много добре се оглеждаш за винтове. Всеки панел застъпва следващия и след като го отстраниш виждаш винтовете които държат поредният. И така до панела с бутона За буксите не казвам нищо, сам ще се досетиш, че трябва да се разскачат. Там няма какво да се обърка. Крушката JapCar, я е показал. Ако нещо не е ясно, питай, ще помагаме. Успех.
 14. Копчето трябва да свети когато се включат габаритите. На колегите на които не им свети им е изгоряла лампичката вътре в копчето. Когато се включат аварийките копчето не мига както при някои други марки автомобили.
 15. Здравей колега, За стелките виж тук: http://www.stelki.bg/category/215/moketni-stelki-za-honda-accord.html Твърдят, че са с качеството на оригиналните и са почти на половина по-евтини. За прахосмукачката не мога да ти помогна.
×