Jump to content

DAN_DAN

Фен
 • Content Count

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DAN_DAN last won the day on January 16

DAN_DAN had the most liked content!

Community Reputation

85 Neutral

About DAN_DAN

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/03/1971

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2 i-DTEC, EX.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

1365 profile views
 1. @BOKLUK_CHOVEK Ориентацията на стрелката зависи от мащаба на картата който си избрал. До колкото се сещам, при мащаб до 1км. стрелката винаги сочи по посока на движението и горе в ляво ти показва като на компас накъде е север. При по-големи мащаби ти показва екрана като геогравска карта. Север винаги е нагоре, а стрелката сочи посоката в която се движиш. В случая на снимката която си показал, се движиш на запад/югозапад.
 2. Оставащи дни до обслужване.
 3. След победата на Гришо над Надал. В Хасково се поздравяват с Григор Воскресе.
 4. Как се нарича любовник на китайски? - Чук-чук-чао. А как се нарича съпруг? - Чат-пат-чук.
 5. Истинският мъж може да е прасе. Но не го е страх от чумата. Той живее с нея.
 6. Както е писал @sashua провери копчето в жабката да не е повредено или разскачено. Не би трабвало да е предпазител, щом можеш да отвориш дистанционно от ключа. Ръчната спирачка в случая не играе никаква роля. С и без нея трябва да може да се отвори. Също така няма и значение дали ти е отключена цялата кола или само шофьорската врата. Единственото което забранява багажника да се отваря от бутона на шофьорската врата и от бутона над задния номер е копчето в жабката. Това е направено с цел ако оставиш колата например на автомивка и имаш нещо ценно в багажника да изключиш прекъсвача в жабката и след това да я заключиш (жабката) с ключа. По този начин само този който има ключ в себе си може да отвори багажника, дистанционно, или механично от ключалката зад лявата задна седалка.
 7. Щом е така сменяй докато не те е оставила на пътя.
 8. @Cyreon а твоята протекла ли е, или нещо друго има?
 9. Разговор между китаец и българин: Китаеца: Колко е населението на вашата държава? Българина: Няма и 7 милиона. Китаеца: Ооо, толкова малко! Сигурно се познавате по физиономия? Българина: Не, но си знаем ЕГН-тата и заплатите.
 10. Толкова много светло пиво съм изпил, че хората се обръщат вече към мен с Ваша Светлост.
 11. Преговори за Брекзит: UK: Искам еднорог! ЕС: Еднорозите не съществуват, но вместо това можете да имате пони. UK: Гласувам против понито ви! ЕС: Вече обсъдихме това подробно. Пони или нищо. UK: Гласувам против понито ви! ЕС: Добре тогава не получавате нищо. UK: Аз гласувам против вашето нищо! ЕС: ...наистина не разбирате, нали? UK: Искам повече време да мисля за това! ЕС: За понито или за нищо? UK: Искам еднорог!
 12. Малко актуални вицове по повод на кокаина който морето изхвърли тези дни: Шабла не случайно е нос. С този кокаин в Черно Море, цацата тази година ще струва 50 лв. порцията. Във Варна не си купуваме кокаина както в София. Ние просто слизаме до плажа. Кокаинът вече не е наркотик, а морски дар. Варна, морето, белите вълни...
 13. Пост #4705 в тази тема.
 14. Който го е страх от мечки, не ходи с жена си. Светльо Витков
×
×
 • Create New...