Jump to content

DAN_DAN

Фен
 • Content Count

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DAN_DAN last won the day on January 16

DAN_DAN had the most liked content!

Community Reputation

82 Neutral

About DAN_DAN

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/03/1971

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2 i-DTEC, EX.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

1341 profile views
 1. DAN_DAN

  Виц на деня

  Истинският мъж може да е прасе. Но не го е страх от чумата. Той живее с нея.
 2. Както е писал @sashua провери копчето в жабката да не е повредено или разскачено. Не би трабвало да е предпазител, щом можеш да отвориш дистанционно от ключа. Ръчната спирачка в случая не играе никаква роля. С и без нея трябва да може да се отвори. Също така няма и значение дали ти е отключена цялата кола или само шофьорската врата. Единственото което забранява багажника да се отваря от бутона на шофьорската врата и от бутона над задния номер е копчето в жабката. Това е направено с цел ако оставиш колата например на автомивка и имаш нещо ценно в багажника да изключиш прекъсвача в жабката и след това да я заключиш (жабката) с ключа. По този начин само този който има ключ в себе си може да отвори багажника, дистанционно, или механично от ключалката зад лявата задна седалка.
 3. Щом е така сменяй докато не те е оставила на пътя.
 4. @Cyreon а твоята протекла ли е, или нещо друго има?
 5. DAN_DAN

  Виц на деня

  Разговор между китаец и българин: Китаеца: Колко е населението на вашата държава? Българина: Няма и 7 милиона. Китаеца: Ооо, толкова малко! Сигурно се познавате по физиономия? Българина: Не, но си знаем ЕГН-тата и заплатите.
 6. DAN_DAN

  Виц на деня

  Толкова много светло пиво съм изпил, че хората се обръщат вече към мен с Ваша Светлост.
 7. DAN_DAN

  Виц на деня

  Преговори за Брекзит: UK: Искам еднорог! ЕС: Еднорозите не съществуват, но вместо това можете да имате пони. UK: Гласувам против понито ви! ЕС: Вече обсъдихме това подробно. Пони или нищо. UK: Гласувам против понито ви! ЕС: Добре тогава не получавате нищо. UK: Аз гласувам против вашето нищо! ЕС: ...наистина не разбирате, нали? UK: Искам повече време да мисля за това! ЕС: За понито или за нищо? UK: Искам еднорог!
 8. DAN_DAN

  Виц на деня

  Малко актуални вицове по повод на кокаина който морето изхвърли тези дни: Шабла не случайно е нос. С този кокаин в Черно Море, цацата тази година ще струва 50 лв. порцията. Във Варна не си купуваме кокаина както в София. Ние просто слизаме до плажа. Кокаинът вече не е наркотик, а морски дар. Варна, морето, белите вълни...
 9. DAN_DAN

  Виц на деня

  Пост #4705 в тази тема.
 10. Който го е страх от мечки, не ходи с жена си. Светльо Витков
 11. Всички които се къпят ги мързи да се чешат. Луи XIV
 12. DAN_DAN

  Виц на деня

  Говорят си три момченца как са се родили. Първото казало: - Аз съм се родил естествено. - И откъде излезе? - От оная работа на майка ми. Второто казало: - Аз съм се родил с Цезарово сечение. - И от къде те изкараха? - Ами с операция през корема. А третото казало: - Аз пък съм се родил извънбрачно. - И от къде и излезе на майка ти? - През носа.
 13. Направо ми изтекоха лигите. Той много арен Ве Танасе (както се казваше в една реклама, пък и нали днес е Атанасов Ден).
 14. DAN_DAN

  Познай колата

  Всъщност първото поколение на Рапид излиза малко по-късно. През 80-те години на миналия век. Тази от снимката е по-стара.
×