Jump to content

DAN_DAN

Фен
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DAN_DAN last won the day on January 16 2019

DAN_DAN had the most liked content!

Community Reputation

108 Good

About DAN_DAN

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/03/1971

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2 i-DTEC, EX.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

1706 profile views
 1. Кумчо Вълчо изял бабата, облякъл пижамата и, скрил се под юргана и зачакал. След малко влязъл дядото на три ракии и две виагри. КРАЙ!!!
 2. Благодаря за изчерпателната информация @megamind Сега вече всичко е ясно .
 3. Колега @megamind не, че съмнявам в думите ти. Но никъде в така приложените скрийншотове не става ясно, че се отнасят за един и същ автомобил. Би било добре да поясниш как точно правиш справката (по VIN или по регистрационен номер или по някакъв друг начин). Та да е полезно за всички, нали за това е форума.
 4. Това последното иска да ти каже, че си просрочил техническото обслужване с 6 дни.
 5. Тази година в България няма да празнуваме Halloween, поради заболяване на Тиквата.
 6. Не са Елимекс, тези са: http://cardrl.eu/index.htm
 7. Потвърждавам, на осма генерация управлението е по плюс. @storish05 точно в Пловдив има една фирма която произвежда такива модули.
 8. Съединител, турбина и други. Започва яко да дими отзад и след време ако затегнат положението, може и да не можеш да минеш ГТП.
 9. Говорят си двама Евреи: - Аврам, знаеш ли, че нашият приятел Муше е станал педерас? - Какво?!!! Да не би да е спрял да си плаща? - Не бе, в добрия смисъл на думата.
 10. Както си писал колега най-вероятната причина за теча е от "О" пръстена. По-малко вероятно, но не и невъзможно е да е от свръзката между шланга и пласмасовия щуцер. Също така както предполагаш смяната е: развиваш, сменяш, завиваш. Няма нищо сложно, просто трябва да имаш под ръка съответния размер "О" ринг. Разбира се ще протече и малко масло при разглобяването и по мое мнение точно сега е момента да подмениш хидравличната течност ако не си го направи до сега. Налива се само оригинална течност и нищо друго, за да не шурне после цялата система като лейка. Също така имай предвид, че мястото което си посочил като омазнено е входа на помпата и когато теча се увеличи при работа там се образува вакуум и започва да смуче въздух който кара маслото да се запенва. Следствие на което обема му се увеличава и започва да "ври" и да излиза през отдушника на казанчето.
 11. Инспекторе! Нищо не си разбрал от поста ми. Къде прочете, че съм карал въпросният автомобил само няколко месеца. Виждам и ти си от Варна, та те каня да си "премерим" двигателите. Не искам да ме разбираш погрешно, изпълнен съм с най-добри намерения.
×
×
 • Create New...