Jump to content

DAN_DAN

Фен
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DAN_DAN last won the day on January 16

DAN_DAN had the most liked content!

Community Reputation

81 Neutral

About DAN_DAN

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/03/1971

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2 i-DTEC, EX.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

1293 profile views
 1. DAN_DAN

  Виц на деня

  Толкова много светло пиво съм изпил, че хората се обръщат вече към мен с Ваша Светлост.
 2. DAN_DAN

  Виц на деня

  Преговори за Брекзит: UK: Искам еднорог! ЕС: Еднорозите не съществуват, но вместо това можете да имате пони. UK: Гласувам против понито ви! ЕС: Вече обсъдихме това подробно. Пони или нищо. UK: Гласувам против понито ви! ЕС: Добре тогава не получавате нищо. UK: Аз гласувам против вашето нищо! ЕС: ...наистина не разбирате, нали? UK: Искам повече време да мисля за това! ЕС: За понито или за нищо? UK: Искам еднорог!
 3. DAN_DAN

  Виц на деня

  Малко актуални вицове по повод на кокаина който морето изхвърли тези дни: Шабла не случайно е нос. С този кокаин в Черно Море, цацата тази година ще струва 50 лв. порцията. Във Варна не си купуваме кокаина както в София. Ние просто слизаме до плажа. Кокаинът вече не е наркотик, а морски дар. Варна, морето, белите вълни...
 4. DAN_DAN

  Виц на деня

  Пост #4705 в тази тема.
 5. Който го е страх от мечки, не ходи с жена си. Светльо Витков
 6. Всички които се къпят ги мързи да се чешат. Луи XIV
 7. DAN_DAN

  Виц на деня

  Говорят си три момченца как са се родили. Първото казало: - Аз съм се родил естествено. - И откъде излезе? - От оная работа на майка ми. Второто казало: - Аз съм се родил с Цезарово сечение. - И от къде те изкараха? - Ами с операция през корема. А третото казало: - Аз пък съм се родил извънбрачно. - И от къде и излезе на майка ти? - През носа.
 8. Направо ми изтекоха лигите. Той много арен Ве Танасе (както се казваше в една реклама, пък и нали днес е Атанасов Ден).
 9. DAN_DAN

  Познай колата

  Всъщност първото поколение на Рапид излиза малко по-късно. През 80-те години на миналия век. Тази от снимката е по-стара.
 10. DAN_DAN

  Познай колата

  Бих казал Шкода Рапид.
 11. DAN_DAN

  Виц на деня

  Селска къща, през уикенда дъщерята барабар със зетя са дошли на гости. През целия ден бащата и брата на момичето не се спират. Изчистили градината, изринали обора и изхвърлили боклука на сметището. През това време зетя само се моткал напред-назад и нищо не пипнал. Вечерта седнали на масата и майката сложила най-голямата и хубава порция пред зетя. Като видял това синът не издържал и казал: - Мамо, защо така? Цял ден съм работил като вол, виж колко много боклук изхвърлих. Той нищо не свърши цял ден а си му дала най-голямата порция. - Шшшт, тихо сине. Само ако знаеш той какъв боклук изнесе от къщата.
 12. Не ставаше въпрос за каското на автомобила, а за това дали има оригинална аларма или не. Ако в Германия са забранени е напълно нормално всички автомобили произведени за там да нямат заводска аларама. В този случай твоята констатация (гледна точка) е от камбанарията на катедралата в Кьолн. В същото време пък някой друг който наблюдава нещата от камбанарията на Свети Петър в Рим или Саграда Фанилия в Барселона, може да каже противоположното. Водим тази дискусия, за да разберем къде е истината. Факт е, че моята кола има такава аларма и няма причина да мисля, че не е заводска. Същата аларма имаше и предния ми автомобил, Акорд 7 фейслифт. И двете коли са от Италия. Та ако наистина колата е излязла от завода без аларма, то значи, че е монтирана от дилъра. Защото абсолютно всичко е като оригинално.
 13. В Германия може да са забранени, в други държави може да не са. Не е редно да се правят генерални изводи само от една гледна точка. Къде е истината и аз не знам.
 14. Не знам @ogi28b, може и да съм наивен оптимист, но аз вярвам в доброто у хората. Сигурен съм, че колегата @Кристиан много добре разбра къде му е грешката след като @JHM и @romborak му обясниха толкова изчерпателно. И в най-скоро време ще фокусира лампата във фара, за да не създава предпоставки за възникване на ПТП. Все пак вече е родител и би трябвало да е станал по-отговорен. Също съм и на мнение, че няма нищо лошо човек сам да си смени крушката на фара. Пък бил той и неспециалист. Как ще се научи иначе, вярно сега ще стане по трудния начин, ама това е натрупване на опит. Пък и се вижда, че човека има желание и не го е срам да пита.
×