Jump to content

DAN_DAN

Фен
 • Content Count

  434
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DAN_DAN last won the day on January 16 2019

DAN_DAN had the most liked content!

Community Reputation

100 Good

About DAN_DAN

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 04/03/1971

Profile Information

 • Кара
  Accord 2.2 i-DTEC, EX.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Varna

Recent Profile Visitors

1580 profile views
 1. @Велислав Дай малко по-вече информация. Колата каква е? (Предполагам Акорд 8 щом си писал тук). Ама маторя не мога да ти разгадая, че и аз да се изкажа по темата.
 2. Ключът за масления филтър е: 76х14. Иначе казано - 76 мм. четиринадесетограм. Това за двигател i-DTEC, но ако не се лъжа и на i-CTDI е същият.
 3. Кара си мутра скъпият автомобил по междуселски път. Изведнъж от страничен черен път с мръсна газ излиза трактор и му сече пътя. Мутрата едва не катастрофирал. Като се освестил настигнал трактора и започнал да свири, по едно време го изпреварил, засякъл го и този път тракториста едва успял да спре, за да не го удари. Слязъл нашия от колата и се запътил да се саморазправя. Обаче от трактора слязъл един здрав българин има-няма 2.0 - 2.2 метра висок, и го попитал: "Кво има бе момче?". Като го видял мутрата се стъписал и първото което му дошло на ум да каже, било: "Ааа извинявай да ти се намира ключ 17 - 19?". Погледнал го тракториста и измърморил: "Ние у наше село до 32 ги развиваме на ръка".
 4. При 2.2 i-DTEC пробката на картера се стяга на 39 Nm. Предполагам, че и при 2.2 i-CTDI ще е същото.
 5. Някъде в менюто на таблото имаше опция за корекция на температурата, но сега не се сещам точно къде е. Имаше и тема във форума, но не мога да я намеря.
 6. Ефекта от носенето на предпазна маска на брадата (за отбиване на номера). Е същият като поставянето на презерватив на топките.
 7. Имам много хубаво име, обаче нямам нищо на мое име.
 8. @Penev1 Жалко, че си я изтървал, но не съжалявай. Може да се появи по-хубава нужно е само търпение. Това още веднъж доказва,че читавите автомобили "заминават" много бързо и, че в такива случаи трябва да се действа на момента. п.п. Какъв модел е търсената Хонда, та ако се появи нещо подходящо някой услужлив колега та ти сигнализира своевременно.
 9. Това е много хубаво, ама не стана ясно колата взе ли я. И няма да е зле да споделиш къде си я проверявал, за да е от полза на други които в бъдеще ще купуват употребявани автомобили.
 10. @Penev1 Поискай да ти даде Италианския регистрационен номер да видим дали ще излязат километрите.
 11. Синът ми участва в социален експеримент. В продължение на една седмица трябва да ходи навсякъде с тениска с надпис "Обичам ГЕРБ". До момента резултатът е: Два шамара, един ритник, някой го наплю и го замериха с празна бутилка. Много ми е интересно, какво ще се случи когато излезе навън.
 12. След като един пълничък бизнесмен "дари" едни пари на един футболен клуб. Ръководството на отбора реши да го прекръсти на ЛеЕвски.
 13. Колкото и бързо да се развиват съвременните технологии. Средният пръст си остава лидер за бързи съобщения.
×
×
 • Create New...