Jump to content

kvd74

Модератор
 • Content Count

  1618
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by kvd74

 1. Релето на фаровете, може би е за смяна.
 2. kvd74

  Разлепена емблема на багажника

  Тънко двойнозалепящо тиксо, след добро почистване със спирт, или с черен силикон за стъклопакети.
 3. kvd74

  Какво е това ?

  А има ли възможност да се сипе маслото от там?
 4. Прави се ремап и отива мотара на 180 к.с. и 400 н.м., мисля, че @Veseliq го беше правил на предишната му кола.
 5. И на мен ми се струва незначителен разхода на масло за 10 год. кола, но хората се интересуват от причината, смятам я знаеш, остава и да се обясни. Накрая може и съвет да се даде, както "emod" го направи вече.
 6. Ака не бъркам, ограденото е "канистър" и май служи са улавяне на бензиновите изпарения от резервоара.
 7. Само да отбележа, че с лошо впечатление от форума може да остане автора на темата, който е новорегистриран потребител така, както си отговаряте и върви темата. Едни се опитват да помогнат, колкото знаят, други които знаят само се репчат и говорят с половин уста. Аз бих послушал съветите на "Emod", който е с спец в пробите с масла.
 8. Привет и честито. Все пак смени поне маслото на мотора с подходящо за него, и по възножност качествено. По-нататък и другите течности. Мотора е с верига, но се ослушвай за шумове от нея, и тя подлежи за смяна, не е вечна. Накладки при свалени гуми също може да се види колко феродо има.
 9. Бих казал термостата, но пишеш, че е сменен, все пак го провери/ свари / да видиш колко е хода на клапана. Моя на сивика отваряше 3мм. и само натоварен с климатик тръгваше стрелката нагоре. Ориентирай се къде е проблема от това кога се е появил.
 10. @D-D Казвай я марката, но без да споменаваш от къде е купена.
 11. Познавам човек от София, който се занимава с ремонт на шибидаси. Колко е добър не знам, предполагам е. Пратих ти ЛС с номера.
 12. Едва ли някой със скапал се Форт транзит, дето няма сила да дърпа натовареното, го интересува екологията, и за това да монтира уредба. Там ( при бусовете) е заради допълнителната мощност, при леките автомобили на бензин се монтира газова заради по-евтиното гориво. Освен колегата от първия пост, който отбелязах, друг случай не знам за монтирана газова на лек автомобил дизел.
 13. На бусове и камиончета чист дизел, знам, че слагат метанови уредби, просто за да увеличат мощността им.
 14. Този @batzerga колега преди пишеше за 7 Сивик дизел + газова уредба, в тези теми:
 15. @barsi e 2м. висок и се събира в Сивик комби, колко му е удобно не знам. Аз като си пусна седалката назад, за по-голямо удобство на краката, волана ми идва далече- 180см.съм и малко отгоре. В заключение- ако си късокрак и дългорък това е твоята кола.
 16. Ново тапициран кожен волан от Хонда Сивик 7 ген. /01-05г./, трилъчевия модел на ЕP2 Sport и EP3 Type R. Става за Сивик 6 хеч и 7 ген., S 2000 и може би други с 33 бр.шлици. Изпълнението е естествена кожа с плетен полиестерен восъчен конец, ръчен шев, тип "рибена кост". Направен по модела на Сивик Тайп Р 9 и 10 генерация. Цена 300лв. Не е слаган да се ползва. Цената е с еърбега. Възможна продажба и само на обръча. Намира се в Перник, тел.0877661006.
 17. kvd74

  Контакт на колегата zlatin807

  Готово.
 18. kvd74

  Kaкво слушаме в момента ...

  Аз я свързвам песента с филма Терминатор 2, но може и в друг да я има.
 19. Добавям и една кожена топка към волана.
 20. kvd74

  Photos

  😄
 21. kvd74

  Виц на деня

  -В Англия се родил нов принц. -Айде бе, кой пък го реши, че е принц? Може да е принцеса. -Е, малко му е още дупето да е принцеса.
 22. kvd74

  Странен теч

  Както се казва- от каране няма време да се счупи. За 2.0 от около 117лв. са радиаторите, за 3.0 от 150лв., или там някъде, на място може и по- евтино.
×