Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  811
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Митко Йотов

 1. От шоурум ли е взета колата,с гаранция.Или от търговец и разчиташ на думите му,че нищо не е доливано? Ако е второто поемаш риск. Ако е първото - да, на 200 000 хиляди или десет години. Мен преди години ме прекара един земеделец от Тоскана с кола на 6 години,че нищо не е пипано а първата зима пръсна маркуча на охладителната система.Беше замръзнал. Ти си знаеш.
 2. Стига бе.След маслото,това е второто.
 3. Появи се нещо изгодно.Ако колеги проявяват интерес.... https://en.comparis.ch/carfinder/marktplatz/details/show/25414814
 4. Как е била без катализатор и не е светвал чека?
 5. Няма начин.Не можеш да ги спреш.
 6. Той колегата така и не казва какво и как прави, за да не рабти акуратно. И кой от бутоните му създава проблеми.
 7. Има по тънки гайки месингови,използват се във ВиК (не ръждясват) .Сложи от тях и ще заспи. На планката на носача можеш да пробиеш друга дупка по ниско и пак ще стане.
 8. Трябва да е от гедоре ,малко.Имам такова.Предпазен пръстен да не се дере рамото при въртене на камъка.Често пада при смяна на камъка.През отвора минава четириграма на който се слага камъка. Може и да не е това но на такова ми изглежда.
 9. Екстра се е справил юнака.
 10. Ви-тек пие масло,той и с масло се храни.Няма драма тук.Прочетох другата тема където по детайлно е описано в какви обороти е каран мотора последните километри.Колкото по често е във витека толкова по често се налага да се поглежда щеката.
 11. Знам,че в доста страни това е задължително условие. Колегата да отиде в Бултрако и да попита това което пита тук.Ако ЕКУТО позволява такава интервенция да я пипнат и психото ще му се размине щом го влудява.А може да имат бюлетин да не го пипат,те ще му кажат.
 12. Здравей колега.По принцип всичко е възможно. Такова пукане при въртене на волана на място или малка скорост,са две/три неща.Едното е лагера на тампона на амортисьора (горе на бомбето) , шарнир,или тампони на носача.Това е.Но си иска разглобяване и ще трябва да инвестираш в едно такова да локализирате проблема.Иначе ще се сменя до безкрай до като се открие. А рейката е ясна,откачва се от главината, хваща се рамото и се клати в във всички посоки,тропа ли и тя е.
 13. Има разлика от гаражна и не гаражна кола.
 14. Моето скромно мнение е колежката да си вземе дизел.Следващият път да не пита. Учи живота,учи,болезнено но разбираемо.🔧
 15. Той какво да и гледа.и да я гледат какво да ти кажат колега. Дали има някой шарнир за смяна,или някой амортисьор е изпуснал. Единственото нещо което се гледа по един автомобил втора ръка е да се огледа за удари,корозия и чека. Всичко това можеш да го направиш с приятел защото четири очи виждат повече от две.
 16. Минусите са му толкова малко а плюсовете са му толкова много, че с радост се преглъщат.
 17. Тъй като няма нищо случайно на този свят,предполагам ( тъй като си втори случай във форума все си мисля) ,че при разкачане-закачане на клемите на акумулатора при "прецъркването"/изкренето както се изрази един колега си е заминало някое съпротивление или кондензатор на платката на таблото което отговаря точно за долният дисплей. Щом от Бултрако са казачи,че си трябва друго табло значи,че там е проблема. Колега на твое място виж в тубата при руснаците, те качват такива неща и показват кое е изгоряло и как се подменя.По всяка вероятност е нещо елементарно но трябва да знаеш къде да пипнеш.Виж в испанския форум,в английския,чехите също качват такива неща. Ако решиш проблема качи тук нещата как са се получили.
 18. Пак ще потретя 0/40 Потвърждавам. С такова карам от пролетта яко.Не знам колко съм минал вече но и до морето ходих като не съм жалил мотора.Миналата седмица го гледах и не е мръднало нито като количество нито като цвят.Даже едвам го различавам на пръчката.Тази кола ме кефи.
 19. Волана не е гаранция за малтретиран автомобил колега.Не се отказвай така лесно.Сложи си един пръстен на ръката и пошофирай един месец и глЕй кВо става с волана.
 20. Токио подценяваш ме.Знаеш много добре,че не е така.Това беше глупаво и определено не колегиално.Имам други впечатления за теб,иначе нямаше да пазя номера ти в телефона си. Продължавам да го твърдя,дизела не е за всеки в БГ.Мога да изкарам една дузина причини за да се обоснова.А ти можеш ли да ми дадеш две с които да ме убедиш да го купя?
×
×
 • Create New...