Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  1461
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Митко Йотов

 1. Мини през гугъл хром и той ще си кашира страницата, не ползвай транслатора.
 2. https://clubhondaspirit.com/foro/topic/150364-solución-definitiva-dpf-fap-en-nuestros-accord-parte-ii/ Изглежда дълга но се чете като приказка, леко и без да се прескача. Много полезно инфо има в нея за колеги с дизелови мотори.
 3. Здравей колега. Благодаря ти за доверието което показваш към мен за тази проблем но мисля, че не го заслужавам. До сега каквито и теми да съм чел за ДПФ всичките накрая са завършвали само с едно мнение нов само ОЕМ (тоест БУЛТРАКО) всичко друго е хвърлени пари на вятъра, тоест не става. Наскоро се зачетох в испанският форум за този филтър и видях, че имат много интересно решение на него и то трайно. Ако искаш мога да ти пратя на лични линк към тяхната тема а ако други колеги проявят интерес ще я кача тук.
 4. Да бе Владо, никой нищо не ти оспорва, още по малко да ти заства "напреки", става на въпрос, че неясният обем на една течност не е критерий за това да не смее човек да и посегне, още повече както казва @Krasi-mir - Краси на всякъде имаш маркери. Ти не си виждал кутия без щека и без маркери, визирам френската DPO. Е там каква драма е не е истина. Толкова и е кофти обслужването, че оторизираните френски представителства се принудиха да я обявят за не обслужваема, кара 180 000/200 000 и за тотален ремонт, е това е драма. А ти на кутията на Хонда се мръщиш където всичко е от ясно по ясно. Ей за туй ставаше на въпрос. Пий си пиенето и знай, че си късметлия и дано ти оценят труда. А колегата lupo007 трябва да знае, че всеки един пост в тази тема е изцяло в негова полза и интерес.
 5. Гледай как четеш евангелието като дявола. Просто няма драма в това, че не знаеш обема, както виждам и други колеги не знаят. На щеката има горен маркер горещо но има и долен студено. Искаш да направиш нещо-намираш начин, не искаш-намираш причина.
 6. Владо не те разбирам, може би не само аз. Извени ме но да не се обидиш нещо, но мотора си има щека и си гледаш по нея колко да налееш. За мен няма проблем, че не намираш колко е обема. Колегите с дизелови автомати и те си сменят маслото пък не правят драма.
 7. Ми те да му кажат на колегата, но какво да му кажат. Казват това което показва компа, тя диагностиката не е разглобяване,зглобяване и подмяна на части до като се уцели. Това нито един оторизиран сервиз в света не го прави, нищо, че на нас така ни се иска. Колегата трябва да си намери някой сервиз който се наема и му се занимава да ръчка и да пробва и после сметката ще трябва все пак някой да я плати.
 8. https://automedia.investor.bg/a/2-novini/44491-noviyat-civic-type-r-shte-e-poslednata-chista-benzinova-honda?fbclid=IwAR0u5eW_t-SnvznPsxr1JaHss2lCJEhdxxJ4DOgYVZs1jzlpxrVOU9ix0DI
 9. Джеймс Бонд в Несебър: – Ммм, кафе. Дълго кафе. – ...три лева. Двадесет и три лева.
 10. Мъж на средна възраст обядва. в крайпътно заведение. По едно време в заведението влезли трима рокери. Първият отишъл при мъжа и угасил фаса си в чинията му. Вторият се изплюл в чашата му. За капак третият съборил обяда му на пода. Без да каже нито дума, мъжът станал и си излязъл. - Тоя не беше никакъв мъж, а? - презрително казал единият рокер на сервитьорката. - Като гледам и за шофьор не става - отвърнала тя. - Току-що прегази три мотора с тира си.
 11. Незнам какви пари излиза,но съм сигурен, че Милен няма да вземе повече от 30/40 лв, да не е и с модулчето даже.
 12. Защо не отидеш в тоягата? Никога не можеш да го направиш като тях. http://www.findglocal.com/BG/Pleven/164167216943623/Toyaga-Pleven
 13. Това може да го каже само колега монтирал такава. Някъде четох, че няма разлика та даже звучи и по хубаво, но тук ли беше, при испанците ли го четох не мога със сигурност да го потвърдя.
 14. https://es.aliexpress.com/item/10000235225126.html?ug_edm_item_id=10000235225126&edm_click_module=item_detail&tracelog=rowan&rowan_id1=user_browse_remind_1_1_en_US_2021-01-09&rowan_msg_id=0357biz_search_product:3001:391c2691dbda462c9856eac1c408e99c_899830$e3f5252a9be44ceabc079dbcf5ab8406&ck=in_edm_other Това изглежда много добре.Като го гледам има си всичко и даже в повече,а това,че са дали нагледно и монтажа е голям плюс.
 15. То в дизела има повече вода от колкото може да събере този "папирус". И овлажнен да е, какво от това. И едва ли някой прави цвета на хартията по шаблон. Ако някой колега вижда конспирация в това може и да не се ваксинира.
 16. Това което съм ти качил колега е просто инфо да видиш какво предлага Бултрако и на каква цена за този мотор, нищо повече и нищо ангажиращо. Колегата Pavel_Pavlov ти написа много изчерпателно за свещите, все пак те не са извънземни а са си просто свещи, изборът ще си го направиш ти според това дали мислиш дълго да караш колата и финансовото си състояние в момента. Аз лично предпочетох да ги взема от Бултрако защото (заради няма и стотина лева разлика) не исках да поема излишни рискове, а това е нещо което не се сменя често (слагаш и забравяш).
 17. Това са свещите и цената за твоя мотор: Има теми за повечето неща колега. Пишеш свещи и излиза, пишеш антифриз и за него излизат резултати.
 18. Хамака май ще почива една година. Няма отбор който да му плати 50 милиона за сезон. Става интересно. Дали биковете не избързаха с Перес, а може и за това Мерцедес да се дърпат с Хамилтън за заплатата защото знаят, че вече няма свободно място за него. От цялата работа май ще пострада Уйлямс за съжаление. https://clubs1.bg/news/hamiltan-e-othvarlil-novo-predlozhenie-ot-mertsedes/?fbclid=IwAR2Nl_dxI6i7Y9juS9JOqCUxr8NOMR4HFWNHN5ewjT8TbmXF_XAB3Eymkzo
 19. +1 Абсолютно! Тука има нещо гнило, или колегата са го излъгали или е поискал да мине тънко и аматьорите са оакали нещата.
 20. https://forums.hondabg.com/forum/48-алтернативни-горива/
 21. Чувствам, че Мерцедес ще се опита да ми открадне хлапето GeorgeRussell Както викат бабичките в наше село - чума да ги тръшне. https://tribune.bg/bg/sport/problem-s-dogovora-na-hamiltan/?fbclid=IwAR36CN-bXBcPje2Lq7hyuZ6kN0mr7-N8AP32ZXK5f9pmNrNKNKqA8aPpxWE
 22. Може и така да беше.Карах по спомен. Ако беше така, допълнението е правилно.
 23. Фена беше постнал снимка по какво може да се прецени. Сваля се капака на веригата и ако има явно разминаване на белезите на двете зъбни колела едва тогава може да се мисли за верига. Така по слух си е егати смехорията.
×
×
 • Create New...