Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  1245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Митко Йотов

 1. Ако някой от държачите е заминал,само нов.С комшията на неговият Авенсис се опитахме с какво ли не да оправим един от неговите но след няколко дена пак отваряше.Накрая го сменихме с нов и за сега не мърда. В тубата има клипове как се сваля предната броня и когато я свалиш тогава ще си наясно кой от тях е заминал,та не бързай да купуваш до като не си сигурен.
 2. Здравей колега. Това изглежда странно.Чел съм темата на руснаците,видял съм доста снимки на провиснала броня,при тях изглежда на леко открехната а при теб направо си зее.Имам чувството,че си я издърпал като си тръгнал на заден и си я закачил и после си се опитал да я наместиш но доста не сполучливо.Това поне аз виждам на снимката,но тя може и да лъже.То и провисването не става от днес за утре а леко с времето се отпуска и е едвам забележимо.
 3. Мигачите мигат по бързо единствено когато някой от тях на съответната страна не работи (не свети).
 4. Колега ако се видиш от страни как изглеждаш няма да пишеш повече. Вкарваш колегите в спорове за да се забавляваш ти самият. Сори за спама но ти просто прекаляваш.Нищо лично. Във форума има 90% от инфото което ти е нужно,просто трябва да СИ го потърсиш или попитай за темата и ще ти се прати.
 5. Здравей колега. Вземи това което искаш,че ще те яд после.Преди години ходих да купувам една кола която и бях мераклия от доста време,човека нещо ми се правеше на тежък и аз в яда си взех друга марка и модел.Години на ред се ядосвах,че направих компромис със себе си.
 6. https://automedia.investor.bg/a/2-novini/42119-honda-uvelichava-garantsiyata-na-motorite-si-na-10-godini?fbclid=IwAR3NeIyon_jCYb69qObzY7TOZBek_YGTOK0aOTuAO0qdOLMJyJZucLwF4b4
 7. Наскоро се бях зачел във форума на руснаците за Акорд .Едно момче се беше оплакало,че е имало Акорд 7 и 8,сега е на деветката и си е направо истинско разочарование.Удобна голяма лимузина но по нищо не може да се разбере,че кара Хонда.Липсвал и спортният дух.Това което е усещал с 7и8 при 9 не намирал.Дали е така аз не го твърдя,просто се опитвам да цитирам.Даже се опитах да намеря точният пост но при три неуспешни теми се отказах да го търся повече.
 8. От няколко дена Бултрако при поръчка от над 30 лв,доставката е безплатна. То какво ли има за под 30 лв но в момента има такава промоция.
 9. По всяка вероятност полуоската ти е сменяване с не каквато трябва.Смени цялата полуоска барабар с каретата.Търси си ОЕМ, ако ще и втора употреба.Има и още нещо характерно при теб колега,това,че не го прави винаги,което ме навежда на мисълта,че маховика и съединителят с притескателят го правят това тупане. Това с лепене на шлици и приказка от 1001 нощ.
 10. Руснаците са прави.Наистина интериора е излязъл от филм на ужасите,а според мен и екстериора.Жал ме обзема.
 11. Това за дизела,даже е задължително.Ако този мотор няма заводско такова е силно препоръчително да се сложи.Хубаво решение,но ще ти трябват още реле за включване/изключване,за време и голям предпазител.Има си схема.Предполагам си се подготвил с инфо и материали.Не е трудно но си е заигравка и си струва.
 12. Възможно е и да са.Никога не съм им ползвал услугите. и не знам какви условия имат.Но мацката която работи при тях ми е близка и надявам се и за в бъдеще да ми остане такава.Става на въпрос за информация,която е безценна в случай на нужда.
 13. Нещо не те разбирам.Какво искаш да ми кажеш?
 14. Всичко това разбира се според мен е нещо много хубаво, защото този модел си има определено своите предимства и качества, но не и на цените, които се искаха преди. +1 За мен също е много учудващо за десет годишна кола да се иска 17/18/20 бона за кола която не е повече кола от другите.
 15. По всяка вероятност сменяте грешният клапан. Попитай този колега - emicha - и той ще ти каже кой клапан трябва да се смени.
 16. Карай още,трябва да се оправи. Крива гума не влачи,кривата гума тресе.
 17. Покарай така около 500 км ,трябва да се оправи,и спри да хвърляш пари и нерви.
 18. Здравей колега.Оправих ти линковете (да не се чудиш) И двете са си екстра (Елеганс са моделите). Историята е много важна,не само при автомобила а и при човека,винаги си с едни гърди напред когато знаеш какво купуваш а и кой ти е на среща. Цените са паднали много,може би няма търговия.Няма да е за дълго,пак ще станат 17/19/21 000.
 19. Здравей колега. Качи снимка на релетата, и кое с какво сте разменили за да е пълна и ползотворна темата ти за другите колеги.Ако ти е възможно разбира се. Интересно съвпадение,и аз в Четвърта ходих да направя една профилактика на климата в колата,че миналата година жената нещо му се мръщише,липсваха 180 гр. от фреона но и аз до сега никога не му бях правил такава.
 20. Че аз като гледам проблем със климатика нямаш а с управлението му.Пуска се климатика,пуска се и перката на вентилатора,спира компресора,спира и вентилатора който е за него.Трябва да се види релето и дали температурните датчици отчитат коректно външна и вътрешна температура.
 21. Е няма. Когато го натиснеш е ОФ,натискаш го пак и е ОН
 22. Възможно е да говорим за две различни неща.
 23. Не е от дюзи 100% Повечето мотори го правят това,и всички знаем за какво говориш.Получава се дис-баланс между мотора и скоростната кутия.Мотора се опитва да наеме, колелата се въртят и между тях предавателното число на което е кутията в момента е не подходящото.Това "къркорене" му викаме ние което идва от коша всъщност е комплексен дис -баланс на мотора и кутията.Избягвай да го правиш,така дизеловото Субару къса вала.
 24. Свали го до долу,после го качваш до горе като при последната степен когато хлопне на пълно задържаш около 3/4сек.Това е.
×
×
 • Create New...