Jump to content

Митко Йотов

Фен
 • Content Count

  734
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Митко Йотов

 1. Точно.Той колегата пак е минал метър.
 2. Точно. Повечето са така,пък и това е най лесният начин да се стигне до мястото без да се ръчка по колата.Даже на някои флакони производителите са си го написали с прикачени снимки.
 3. То и акумулатор не се сваля така.Сваля му се масата а не плюса,а ако се наложи да се разкачи и плюса пак първо масата и тогава плюса.Поставянето по обратен ред,първо плюса и после минуса.Следващият път колега ако пак ти пречи плюса разкачи първо минуса,иначе пак ще препрограмираш ключове.
 4. Митко Йотов

  Лятна среща в Плевен

  Хондаджии.
 5. Митко Йотов

  Лятна среща в Плевен

  Ела в Неделя на Флирта,кафето пред медицинският.Момчетата се събират след формулата към 17/17.30
 6. На флакона няма ли упътване със снимки.Би трябвало.На повечето които съм гледал имат.
 7. Митко Йотов

  Смяна на верига на K24Z3,Въпрос?

  Колко и искат в Бултрако ?
 8. Точно. На мен също така ми казаха, - че на всяка смяна филтъра се сменя задължително. Не се сменя този който е вътре в кутията и е метален. Прочел си правилно.Колегите от Рено почти всички ревът от техните автомати.Така е като слушат дилърите си,че консумативите са им до живот. Не ревът само от от автомата който се монтира на големия мотор 3.0 който е японски.
 9. Точни са и с Хонда се занимават.
 10. Звъниш тук - 0878580015.Търсиш Мариян.
 11. Митко Йотов

  Нива на оборудване - разлики

  А в жабката имаш един бутон "on/off" с които се заключва багажника. Така е само при седана.
 12. Митко Йотов

  Нива на оборудване - разлики

  Така и предполагах,но комфорт модула е този на шофьорската врата и остава впечатлението,че и той не ти работи. Вижда се,че си решил неизвестното за теб.Това е добре.Наслаждавай се.🍻
 13. Митко Йотов

  Нива на оборудване - разлики

  Кой модул наричаш така?
 14. Митко Йотов

  Нива на оборудване - разлики

  За плафона.
 15. Щом си запознат значи трябва да си на ясно,че такива втулки не се избиват.Минава се на струг. Проблеми с рейката нямам,пу,пу.Но понеже повечето колеги споделят,(а аз нямам причина да се съмнявам в тях)че не карат дълго и да се презастраховам като част която я имам в наличност. Както и да е.Сигурен съм,че ще се оправиш някак си.Успех. С поста си по горе не съм искал да се хваля а да покажа на колегите,че за някои е лесна работа стига да се попадне на точният човек и,че трудното по някога е доста елементарно.
 16. Митко Йотов

  Неизвестен детайл

  Здравейте колеги. Да попитам някой колега да разпознава въпросната част за какво служи и къде стои на автомобила. Бях си поръчал крепежни (клипсове) елементи за Хондата (Акорд 8 ) и в плика имаше и това,което не съм го поръчвал. Изглежда ми на някаква шлаух с различна резба според модела,отчупва се излишната и се навива тази която ти трябва.
 17. Днес приятел ми донесе втулката с ключа който поръчах.Направена е от стомана по скицата а самата вътрешна част от фосфорен бронз.Всичко е по схемата.
 18. ЕГРаа не можеш да го чуеш,чуваш нещо друго. Иначе щто се отнася до това да го бъде или не,аз съм на мнение,че колкото по рано изхвърлиш копелдака от мотора толкова по добре.
 19. Не се ли получаваше теч от климатика там.Някои от момчетата се оплакваха нещо точно там.
 20. За де тресе от един км. то някоя главина се мята.Качваш се на друга и след нея киризиш кВо става.Макар,че смятам,че не си откровен с километрите.
 21. Митко Йотов

  Тежка катастрофа с Хонда

  Предполагам.Ирония вложих,макар,че поводът да е много не подходящ.
 22. Трябва да е на самата брава.
 23. Митко Йотов

  Тежка катастрофа с Хонда

  А със седмиците казвате,че нямате спирачки.
 24. Митко Йотов

  CRV III I-CDTI - Шум от хидравликата

  А казват,че не се сменя. Няма течност която да не се подновява.
×