Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/19 in all areas

 1. 1 point
  Изненадан съм, че в Сивик 8-ма няма лумбална опора. Моят Акорд от 99-та има тази глезотия, а и всички други, които съм виждал, я имат.
 2. 1 point
  Добро показно, за всички онези, които възприемат автомобила като нещо хомогенно и монолитно, в което сядат като на фотьойла в хола - само че се движат с него. Тук се сбират стотици компоненти (всеки с камара детайли) и всеки трябва да функционира безотказно с години, но винаги е възможен пропуск, а тея дето си "распасват коня" по шосетата, не си дават сметка за това, и живеят с мисълта че всичко е "ток и жица" - докато сами не си "дръпнат шалтера".
 3. 1 point
  Аа, моя грешка е че разводнявам нещата, но понеже на въпроса ми има ли паралелен режим на 2-та вида задвижване отговори "НЕ", та за това реших да поясня. Може и на другите да им е полезно или поне интересно. Иначе като си "там", може направо да я тестваш при някой дилър и да споделиш преки впечатления. Ние тук само четем, но не пипаме. Картофите вече ги извадихме. :) (майтап)!
 4. 1 point
  Да, ролките симулират лед. Реално в калта (за където не са тези коли) се окопават бързичко и "лягат по корем". Иначе ЦР-В-то преразпределя усилие според терена и наклона, което е в + но по сухо и евентуално при диагонален кантар.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...