Jump to content

Класация


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 18.03.2019 in all areas

 1. 1 точка
  Поръчах и ляво каре и тая седмица се надявам да го сменим и ще напиша какво се случва.
 2. 1 точка
  Чека не може да се изключи софтуерно,но може да му се среже управляващия кабел.Най добре е да се мине през професионална диагностика.В живите данни се вижда инструкция за запалване на лампата ,така че ще има малко по-голяма яснота по въпроса.Всички грешки свързано с опасност за нещо се отразяват през чека.
 3. 1 точка
  Здравейте, Малко късно, но да се похваля. От една година се радвам на Honda Accord 4-door sedan 2.4 executive+navi автомат 2009, преди това се радвах на Honda Civic 3-door hatchback 1.4 ръчна 1999. След покупката смених: масло двигателно, маслен филтър, въздушен филтър, купе филтър, горивен филтър, свещи, пистов ремък, 2 ролки, масло скоростна кутия, скоростна кутия филтър, антифриз, спирачна течност.
 4. 0 точки
  Колега @CARPERA,ти си огЪн.Ако бяхме на фронта щях да те сложа на първа линия (до мен)😉
 5. 0 точки
 6. 0 точки
  Колега @CARPERA пак предупреждавам за тона и тънките намеци! Но да - колегата да поиска разграфка кое колко от сервиза. Иначе ако сам си ги смениш можеш да спестиш, но е според зависи какво ще сложиш. Без да претендирам за 100% точност: Само едно хубаво масло 6 литра ти е 120-130 лв. Филтри както дойде, но поне 70-80 лв ги виждам за читави Труд? Вече какво са ти сложили от варела е друг въпрос. Това, че колегата кара бензиново ЦРВ 1 генерация с евтино обслужване и му се виждат много е друг въпрос. Масло да не се обсъжда и в тази тема, моля!
 7. 0 точки
  Здравей, Имам същата, но Акюра TSX 2010. Всъщност сега я кара жената. 2.4 л. Купих я 2015 на 4 години. Гореше масло. Въпреки , че винаги слагам най-скъпото. Няма газова, тука не се слагат : ). Отидох до Акюра и смениха сегменти и др. безплатно. Сега не го пипа. Аз карам RL2006. По стар е, но не го заменям за нищо. Той гори, но аз много го юркам. И двете коли са невероятни в завои. Почти няма кой да кара близо отзад. С Paddle shifters не ми липсва ръчката. Много здраво е направена отдолу. Единствено мястото отзад е недостатък. В България определено бих си я взел. 2.4 201к.с. е напълно достатъчно. RL ми е 3.5 но харчи много повече, SH-AWD.
 8. 0 точки
  Имам 6 броя NGK izfr6k13 12290-rb1-003 по Хонда Купени са от Honda Bay Ridge Brooklyn и са брандирани за Хонда
 9. 0 точки
  Не си грешил с диагноза до сега.! Надувам се с кристалната топка.
 10. 0 точки
  Ще вкара бенэина на неработещия цилиндър в маслото, иначе нищо, промивка, семеринги, ремонти... Фен, эа бубината аэ съм първи, не се надувай! Ето, викат ме, ела эа малко...
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×