Jump to content

Класация


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 14.01.2019 in all areas

 1. 2 точки
  Много лесно се установява пораженията от антифирз който не е за Хонда маркучето което е в разширителния съд, започва за става като желе не прилича на пипане на гума. Но тогава е вече късно всичко по системата е в същия вид и спестените 20-30лв стават с няколко нули отзад. Това синьо повярвайте не е като другото синьо
 2. 2 точки
  Така няколко неща: Крушката я смениха в сервиз и я смениха толко куцо.Дразни ме но без топъл гараж не смятам да се разболявам и да ме пратят да спя на хотел заради малкия. Положението не е толкова зле колкото го изкара колегата.Колата е пробвана на тъмен път и съм преценил че нещата са окей.При първа възможност за топъл гараж ще бъде поправена. А иначе аз обмислям да търся оригинален фар с ксенон,определено не ми се занимава с китайски изделия.А отностно леда четох по нагоре че филипса бил добър. Мерси на всички за помоща и обещавам да не създавам условия за ПТП-та.
 3. 2 точки
  Послушай ATOMA . Щом има HDS , влезте на живи данни и гледайте при подаден контакт какви са стойностите на педала . Много плавно започвате да го натискате и следете дали има момент в който стойноста вместо да се качва , се колебае и дори пропада. Ако няма такова нещо, значи компютъра е мокрен от климатика и проблемът е в него. Обикновено когато е в педала , го прави когато е натиснат леко ( Между 15-35 % ) защото там е най интензивната работна среда. Щом вече не се трие грешката и я записва веднага при подаване на контакт , е компютър 99.8 %.
 4. 1 точка
  @mimors Като каза обикновен син антифриз веднага се сетих за Мотокс. При това положение втелясването си е в плюс.
 5. 1 точка
  Не знам @ogi28b, може и да съм наивен оптимист, но аз вярвам в доброто у хората. Сигурен съм, че колегата @Кристиан много добре разбра къде му е грешката след като @JHM и @romborak му обясниха толкова изчерпателно. И в най-скоро време ще фокусира лампата във фара, за да не създава предпоставки за възникване на ПТП. Все пак вече е родител и би трябвало да е станал по-отговорен. Също съм и на мнение, че няма нищо лошо човек сам да си смени крушката на фара. Пък бил той и неспециалист. Как ще се научи иначе, вярно сега ще стане по трудния начин, ама това е натрупване на опит. Пък и се вижда, че човека има желание и не го е срам да пита.
 6. 1 точка
  И на мен разхода на Accord-а (2.4i, АТ), се припокрива с този на gmarinov. Газ - 14-15 градско, 10-11 извънградско, 11-12 магистрално (140-160).
 7. 1 точка
  Полуоската беше излязла с 5см, явно, че не е била щракнала зегерката, сега всичко е точно.
 8. 1 точка
  Те тарикатите от бензиностанциите са го сметнали... няма да се оставят току-така да зареждаш по-хубав бензин и да ти излиза по-евтино.. Бай Ганьо е голяма работа!
 9. 0 точки
 10. 0 точки
  и накрая погледни гарнитурата на главата най вероятно се е предала
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×