Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/10/19 in all areas

 1. 4 points
  Реално имаш да си купиш две вериги, един оптегач и един банан. Които и ое не са скъпи. До сега от ка серия само банана на оптегача съм вадил износен и разтегнала верига. Въпреки че и оптегача може да се върне ноаз го сменям задължително заради маслото.
 2. 1 point
  Остави ги тампоните ами направо приготвяй пари за демпфер.
 3. 1 point
  Климатична уредба Система с допълнителен подгревател с горещ газ Само за модели с дизелов двигател Вашият автомобил е оборудван със система с допълнителен подгревател с горещ газ. Той подпомага работата на основния подгревател, докато двигателят загрее, но след като запалите двигателя. Тази система използва за затопляне на въздуха климатичната уредба на Вашия автомобил. При дадените по-долу условия системата с допълнителния подгревател с горещ газ ще работи автоматично: • Когато двигателят е студен (под около 75˚ C). • Когато външната температура е ниска (под около 5˚ C) • Копчето за управление на температурата от страната на шофьора се задава на всяко положение с изключение на положението за максимално охлаждане. • Когато за вентилатора е зададена желаната скорост. След като двигателят загрее или външната температура се повиши, системата на допълнителния подгревател с горещ газ ще се изключи автоматично. Вие можете да чуете известен шум откъм двигателното отделение. Това е нормално, тъй като се дължи на задействането на допълнителния подгревател с горещ газ. Системата с допълнителния подгревател с горещ газ няма да се задейства, ако външната температура е прекалено ниска:-30 градуса целзий.
 4. 1 point
  Грешката е "непозната" защото проверката не е направена с HDS. Ключа може да се обучи само дистанционно да отключва и заключва колата, за паленето процедурата е доста по-сложна.
 5. 1 point
  https://h-tune.co.uk/club/guides/accord-2003-2008-7th-generation-upper-lcd-display-repair.1692/
 6. 1 point
  Абе дали веригата е D.I.D или както в офертата на Бултрако DAIDO няма значение защото е едно и също. Демек оригиналните за вграждане и наистина не са скъпи, ама без пари няма.
 7. 0 points
  В Сряда в 8 вечерта на Историческия музей пак ще се видим. Който може да заповяда!
 8. 0 points
  Колата я дават с 0w30 да движи :)) Аз лично ползвам и оригиналното масло на хонда (да знам, че хонда не произвеждат масла). Поръчвам си го от англия и ми идва на 130-150лв за 6л. Също така установих голяма разлика между оригиналния въздушен филтър и разни афтърмаркет (пример: на Ман). Също така го сменям на 10000 км или година. Веригата няма точно предписание за смяна. Разни мнения гласят, че издържат 200000км, после малко се разтягала и можела до още толкова да изкара, но според мен е много относително и много зависи от това как е карана колата, с какво масло, колко често е обслужвана и тн.. с други думи дали са сменяли маслото или са чакали да им светне надписа който ти търсиш
 9. 0 points
  А бе бъзикам се с маниаците, които държат всички консумативи да са върхови, всички части/аксесоари оригинални...
 10. 0 points
  Благодатя, ти. Хванах го, като задържа бутона TA/RDS и ми излязоха доста неща за активиране. Тепърва ще ги пробвам кое за какво е, но вече rds имам! А днеска правя една година със CR V -то! По добре късно от колкото....по-късно!
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×