Jump to content

MLK

Фен
 • Мнения

  97
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

8 Neutral

Относно MLK

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V RD_ K20A4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен
 1. Моята се се включва за 3 секунди.
 2. Дано минеш метър с митницата, но се приготви психически и физически за срещата с Български пощи АД, мамица им... Сменяй смело, всичко е наред.
 3. Колеги, няма ли още някой да се похвали, че е решил проблема? При мен чека изчезна "яко дим". Имам чувството, че работи по-добре от преди, дори, когато не светеше чека, но може и да си внушавам. Май и стрелката за горивото почна да спада по-бавно :).
 4. Сменен е вече. След тест по книга (колегата по-горе е писал за него) не вдига код, за разлика от преди. След каране в обороти на загряна кола също не светна.
 5. И при мен е така, но ще го сменям. Играе важна роля и е добре да работи.
 6. Пристигна доста бързо от щатите до милата ни родина и после почнаха мъките. Шибаните негодници от Български пощи вместо да изпратят пакета на митница в Плевен, са го пратили в Горна Оряховица, защото нямало митница за пощенски пратки в Плевен. Пълен абсурд. Предоставиха ми два варианта: единия беше да отида го Ораховица да си освободя пратката, а другият бе да ги опълномощя да ме прядставляват срещу скромната сума от 12 лева. Тук е и уловката, пращат го в някоя забутана дупка, така че да ти е нерентабилно да отидеш до там и от няма накъде да им платиш. На всичкото отгоре цялата глупост е двойно разкарване до пощата и редене на няколко опашки. В крайна сметка всички български такси възлизат на 27 лева. Ще се сменя другата седмица евентуално.
 7. "chy", не мисля, че му липсва време да натрупа новите данни. Вече една седмица карам на къси разстояния (2-5 км.) и я няма никаква грешката. Сигурен съм, обаче, че ако я загрея както трябва ще светне пак. Дали датчика се ебава като се нагрее или е нещо друго, не знам...
 8. Въпрос за старт бутон

  Най-добре иди при някой добър авто-ключар за диагностика. Предполагам, че и при теб смяна на пластините ще реши проблема. Моят трудно влизаше и понякога засядаше в междинна позиция. ПП: Правилният начин за гасене е - завърташ една стъпка (двигателят спира) и след това натискаш ключа навътре и завърташ до положение за изваждане.
 9. Странно... Какво общо има грешка p0325 с бобините? Ето какво би следвало да значи: Possible causes: Faulty Knock Sensor Knock Sensor circuit poor electrical connection Knock Sensor harness is open or shorted Faulty Engine Control Module (ECM). Да не вдига друг код при теб?
 10. Въпрос за старт бутон

  Не бих се доверил на този китаец. На моя му смениха пластините и засега е перфектен. Какъв е проблема при теб?
 11. И аз нещо изпуснах. При тези условия вдига грешката ли?
 12. Наклон на колелата

  Много благодаря! Радвам се, че има хора като теб във форума. Ако попаднеш на схема с размери на подложки за повдигане на предницата, ще съм благодарен да споделиш.
 13. Наклон на колелата

  Май само в комплект ги дават тия болтове. Може наистина да опитам само с въпросния тампон (този набития в тръбата). Все пак искам да видя варианта за преправяне на щангите. Извинявай за нахалството, но можеш ли да ме упътиш към въпросната тема? Не успях да я намеря.
 14. Наклон на колелата

  По окачването са сменени предни тампони на носачите, шарнирни болтове, биалетки, външни кормилни накрайници, тампони на предна и задна стабилизираща щанга и задни биалетки. За предния наклон казаха, че не позволявал (не ги питах дали просто е на максимума или не позволява регулиране). Изказаха мнение, че има малка вероятност да е от тампон на макферсона. Видими удари в тази част няма. Гледах въпросните афтърмаркет болтове - Eibach front camber bolts. Дали ще решат проблема, ако фабричните са до край? Относно задната част, предлеждах преди време споменатите теми. По-скоро ме интересува, някой правил ли е раздвижни щанги от оригиналните и как става или всички, които са с такива са с "купешки". Сякаш не ми се сменят тампоните засега. Най-вече, защото не съм сто процента сигурен, че ще има желания ефект.
×