Jump to content

MLK

Фен
 • Мнения

  137
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

13 Neutral

Относно MLK

 • Ранг
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V RD_ K20A4
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Ще следя развитието, колега. Успех!
 2. Колега, разбра ли дали това е цедката, че и аз се интересувам?
 3. В Алиекспес вероятно има, но те съветвам да си вземеш оригиналната от някоя морга. Побеснявам като видя някоя такава кокошкарска кражба. Майка им шибана и негодници. На мен ми изчезна капачката на джантата, преди време и някой се е опитвал да ми сваля капачките за багажник. Сега съм маркирал всички подобни елементи с газовия поялник и ако барна някой с нещо от моята кола ще му пръсна тиквата. Извинявам се за излиянието, но не се стърпях!
 4. И моята поръчка е при мен. Благодаря за добре свършената работа!
 5. За него ти писах по-горе. Моят е залепен полиуретан.
 6. Задното се включва само при превъртане на предните колела. Не би следвало да е от там, освен ако не въртиш гуми. Да не е някой тампон на двигател, скоростна кутия или генерацията. Има и един демпферен тампон на задния диф, който се къса и е възможно да дрънчи металната му сърцевина, при по-резки промени на скоростта и лашкане.
 7. 64 лева са внесени на каса в банка Пиреос.
 8. Здравей, колега! Извинявам се за безпокойството, но съм допуснал грешка. Не съм обърнал внимание, че поръчаното масло няма ILSAC 5 сертификат. Ще помоля, ако е възможно, разбира се, да го заменим с: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 - 5 бутилки по 1 литър Стойност на поръчката: (5*€6.79*0,95)*1,9675=63.44 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (01.10) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер
 9. Здравей, включвам се и аз!Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-sso-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL SSO SAE 0W-30 - една туба от 5 литра Стойност на поръчката: (€42.95*0,95)*1,9675=80.30 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (01.10) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер Пращам лично за данните. Благодаря!
 10. А, не. Като изключим разбитата уличка в която живея (около 50 метра по нея ежедневно), която си чист лайт офроуд, не мисе налага често да влизам в дупките. От време на време за риба и по някой още по-лош път. Няма смисъл от тякакви all terrain или бусови гуми.
 11. Благодаря за отговорите! Мисля да продължа като до сега, пък ще видим дали ще прецакам някоя гума, някъде...
 12. Никой друг колега ли не излиза извън пътя? Няма ли ловци, рибари или такива, които обикалят чукарите?
 13. Моята е преди фейслифта и е с 15 инча. Ръководя се по това:
 14. Здравейте, колеги! Имам едно питане към тези от вас, които излизат извън асфалтираните пътища. Знам, че производителят препоръчва 1.8 бара налягане на гумите и карам с 1.9 бара (заради "хубавите" ни пътища). Забелязвам, обаче, че при по-остри неравности (големи камъни, бордюри), гумата се сплесква много. Притеснява ме да не се нарани. Питането ми е с какво налягане карате вие, най-вече, когато се движите "офроуд"?
 15. Да, така е. Ако махнеш аварийния бутон, мигачи няма.
×