Jump to content

MLK

Фен
  • Мнения

    141
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

14 Neutral

Относно MLK

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V RD_ K20A4
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей, колега! Включвам се и аз. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 - 4 бутилки по 1 литър Стойност на поръчката: (4*€4.95)*1,9675= 38,96 лв. Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване:  - чрез Куриер
  2. Късно се включвам, но искам да споделя мнение. С Геолендър съм от миналата есен. Не съм имал никакви проблеми зимата, макар да нямаше много сняг. Много по-тихи са и са с по-добро сцепление от предишния ми Kleber Citilander. Изглеждат страхотно на колата и не съм забелязал износване към момента. Ще видим как ще е втората зима...
  3. Колега, колко пари ти излязоха Билщайна и как са, два еднакви или ляв и десен. Да не отварям нова тема..., препоръки за предни амортисьори?
  4. Здравей, колега! Включвам се и аз. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 - 5 бутилки по 1 литър Стойност на поръчката: (5*€5.59*0,95)*1,9675= 52.25 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (02.09) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване:  - чрез Куриер
  5. Ще следя развитието, колега. Успех!
  6. Колега, разбра ли дали това е цедката, че и аз се интересувам?
  7. В Алиекспес вероятно има, но те съветвам да си вземеш оригиналната от някоя морга. Побеснявам като видя някоя такава кокошкарска кражба. Майка им шибана и негодници. На мен ми изчезна капачката на джантата, преди време и някой се е опитвал да ми сваля капачките за багажник. Сега съм маркирал всички подобни елементи с газовия поялник и ако барна някой с нещо от моята кола ще му пръсна тиквата. Извинявам се за излиянието, но не се стърпях!
  8. И моята поръчка е при мен. Благодаря за добре свършената работа!
  9. За него ти писах по-горе. Моят е залепен полиуретан.
  10. Задното се включва само при превъртане на предните колела. Не би следвало да е от там, освен ако не въртиш гуми. Да не е някой тампон на двигател, скоростна кутия или генерацията. Има и един демпферен тампон на задния диф, който се къса и е възможно да дрънчи металната му сърцевина, при по-резки промени на скоростта и лашкане.
  11. Здравей, колега! Извинявам се за безпокойството, но съм допуснал грешка. Не съм обърнал внимание, че поръчаното масло няма ILSAC 5 сертификат. Ще помоля, ако е възможно, разбира се, да го заменим с: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 - 5 бутилки по 1 литър Стойност на поръчката: (5*€6.79*0,95)*1,9675=63.44 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (01.10) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване:  - чрез Куриер
  12. Здравей, включвам се и аз!Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-sso-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL SSO SAE 0W-30 - една туба от 5 литра Стойност на поръчката: (€42.95*0,95)*1,9675=80.30 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (01.10) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване:  - чрез Куриер Пращам лично за данните. Благодаря!
  13. А, не. Като изключим разбитата уличка в която живея (около 50 метра по нея ежедневно), която си чист лайт офроуд, не мисе налага често да влизам в дупките. От време на време за риба и по някой още по-лош път. Няма смисъл от тякакви all terrain или бусови гуми.
  14. Благодаря за отговорите! Мисля да продължа като до сега, пък ще видим дали ще прецакам някоя гума, някъде...
×
×
  • Създай нов...