Jump to content

MLK

Фен
  • Мнения

    141
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MLK

  1. Здравей, колега! Включвам се и аз. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 - 4 бутилки по 1 литър Стойност на поръчката: (4*€4.95)*1,9675= 38,96 лв. Начин на плащане: Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаване:  - чрез Куриер
  2. Късно се включвам, но искам да споделя мнение. С Геолендър съм от миналата есен. Не съм имал никакви проблеми зимата, макар да нямаше много сняг. Много по-тихи са и са с по-добро сцепление от предишния ми Kleber Citilander. Изглеждат страхотно на колата и не съм забелязал износване към момента. Ще видим как ще е втората зима...
  3. Колега, колко пари ти излязоха Билщайна и как са, два еднакви или ляв и десен. Да не отварям нова тема..., препоръки за предни амортисьори?
  4. Здравей, колега! Включвам се и аз. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 - 5 бутилки по 1 литър Стойност на поръчката: (5*€5.59*0,95)*1,9675= 52.25 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (02.09) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване:  - чрез Куриер
  5. Ще следя развитието, колега. Успех!
  6. Колега, разбра ли дали това е цедката, че и аз се интересувам?
  7. В Алиекспес вероятно има, но те съветвам да си вземеш оригиналната от някоя морга. Побеснявам като видя някоя такава кокошкарска кражба. Майка им шибана и негодници. На мен ми изчезна капачката на джантата, преди време и някой се е опитвал да ми сваля капачките за багажник. Сега съм маркирал всички подобни елементи с газовия поялник и ако барна някой с нещо от моята кола ще му пръсна тиквата. Извинявам се за излиянието, но не се стърпях!
  8. И моята поръчка е при мен. Благодаря за добре свършената работа!
  9. За него ти писах по-горе. Моят е залепен полиуретан.
  10. Задното се включва само при превъртане на предните колела. Не би следвало да е от там, освен ако не въртиш гуми. Да не е някой тампон на двигател, скоростна кутия или генерацията. Има и един демпферен тампон на задния диф, който се къса и е възможно да дрънчи металната му сърцевина, при по-резки промени на скоростта и лашкане.
  11. Здравей, колега! Извинявам се за безпокойството, но съм допуснал грешка. Не съм обърнал внимание, че поръчаното масло няма ILSAC 5 сертификат. Ще помоля, ако е възможно, разбира се, да го заменим с: Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-0w-30-1-l.html Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 0W-30 - 5 бутилки по 1 литър Стойност на поръчката: (5*€6.79*0,95)*1,9675=63.44 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (01.10) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване:  - чрез Куриер
  12. Здравей, включвам се и аз!Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-sso-sae-0w-30.html Вид и количество: RAVENOL SSO SAE 0W-30 - една туба от 5 литра Стойност на поръчката: (€42.95*0,95)*1,9675=80.30 лв. Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в понеделник (01.10) (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване:  - чрез Куриер Пращам лично за данните. Благодаря!
  13. А, не. Като изключим разбитата уличка в която живея (около 50 метра по нея ежедневно), която си чист лайт офроуд, не мисе налага често да влизам в дупките. От време на време за риба и по някой още по-лош път. Няма смисъл от тякакви all terrain или бусови гуми.
  14. Благодаря за отговорите! Мисля да продължа като до сега, пък ще видим дали ще прецакам някоя гума, някъде...
  15. Никой друг колега ли не излиза извън пътя? Няма ли ловци, рибари или такива, които обикалят чукарите?
  16. Моята е преди фейслифта и е с 15 инча. Ръководя се по това:
  17. Здравейте, колеги! Имам едно питане към тези от вас, които излизат извън асфалтираните пътища. Знам, че производителят препоръчва 1.8 бара налягане на гумите и карам с 1.9 бара (заради "хубавите" ни пътища). Забелязвам, обаче, че при по-остри неравности (големи камъни, бордюри), гумата се сплесква много. Притеснява ме да не се нарани. Питането ми е с какво налягане карате вие, най-вече, когато се движите "офроуд"?
  18. Да, така е. Ако махнеш аварийния бутон, мигачи няма.
  19. Според мен въпросният цвят идва от поддръжката на автомобила. Кафявото, като гледам, са налепи. С малко обезмаслител и киснене ще станат и те сиви.
  20. Според мен е задължителна промивка и смяна на маслото, ако ще се кара. Прилагам снимка на моя двигател, когато го обслужвах (на 280 хиляди реални).
  21. Неприятна гледка... Има доста тъмен нагар. Вероятно не са спазвани интервалите за смяна и/или са сменяли с неправилно масло.
  22. На втора генерация карам на 1.9 и на четирите.
  23. Не е пределна скорост.
  24. Никога не е работило при мен. Дори сед опит за обучаване, пак си отваря само.
×
×
  • Създай нов...