Jump to content

zzfz98

Фен
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Neutral

About zzfz98

 • Rank
  Потребител

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V RD1 147 к.с / Jeep GC WK 5.7 Hemi
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  България

Recent Profile Visitors

520 profile views
 1. Може да се усеща по-твърда смяна, особено между 1 и 2 скорост на ниски обороти (Хонда е издала официален документ за това), когато са зацапани соленоидите. Свалят се и се чистят.
 2. Искам и аз да се включа (ако има време все още). Ако не-остава за следващата. https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html#product-selection-name Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 1х4 литра 25.96€ х 1.9675 = 51.10лв - 2.55лв(5%) = 48.55 (49лв) Ще преведа парите по сметка. Начин на получаване - куриер
 3. Аз съм сигурен, понеже светна преди да съм сложил газ. И двете работят. Обмислям да изтърбуша катализатора и да махна втората. Карам на газ, няма какво да пречисти толкова.
 4. Моята е 2001г и има втора сонда след кат. (както и колегата явно). Моят газаджия каза, че дори 5% под ефективността да падне катализатора, показва грешка. Предложи да се сложи известната втулка да се лъже втората сонда или напълно да се махне (втората не играела роля на компютъра за дозировка).
 5. Включвам се със същата грешка и аз.
 6. Гумите са свалени от CR-V 1ген. Цена 40лв. В момента се намират в Габрово, мога да ги изпратя. Тел: 0894670034
 7. И четирите са M+S, обаче едната е с различна шарка и марка. Диаметър не съм мерил, но реално ако не се въртят правилно при смяна, винаги ще има разлика в мм на грайфера, дори да са еднакви. Може би в сцеплението и тежестта на гумата да има проблем. Също така не знам допустимите граници на разликата в мм.
 8. Имам 3 хубави гуми, но закачих едната и я спуках. Проблем ли ще е да сложа една с различна шарка (пак заводски размер, също M+S,) или ще трябва да ги продавам. Разлика в теглото и сцеплението би ли оказвала голям ефект върху диференциала отзад.
 9. Ами ще трябва да качвате по-фини мадами отзад
 10. На мен ми е писукало 10 пъти. От същото място, от където пищи 5 пъти за ключа. Беше изтекъл антифриза (разхлабен маркуч към блока). Разбрах чак като пристигнах и капеше 😁. Сигурен съм, пищеше няколко пъти докато карах и след като спрях.
 11. Добре, благодаря! А да знаете такива морги из София или другаде, които доставят?
 12. Здрваейте! Пукна се горният воден маркуч, който излиза от радиатора и влиза в блока. ОЕМ 19501-P3F-000. Заменяем ли е с такъв от друг двигател, че където звънях могат да поръчат само оригинален, който се чака много.
 13. Полезно за повдигането, ако знаеш и английски още по-добре.
 14. Според мен не си заслужава 3-400лв за тези стари кошове само за да се вдигне задницата няколко см.
×
×
 • Create New...