Jump to content

nupi

Фен
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Neutral

About nupi

 • Rank
  Ако има гуми или цици, ще ти създава проблеми!
 • Birthday 02/06/1973

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V 1 gen 147Hp.
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Варна

Recent Profile Visitors

762 profile views
 1. Привет Чавдаре, 1.Линк : https://www.ato24.de/en/amsoil-100-synthetic-4t-performance-motorcycle-oil-10w-40.html Вид и количество:AMSOIL 100% Synthetic 4T Performance Motorcycle Oil 10W-40 0.946 L три броя- около три литра. 2.Линк: https://www.ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html Вид и количиство: Honda Synthetic Blend 5W-30 0.946 L пет броя. 3. Линк :https://www.ato24.de/en/ravenol-4-takt-gardenoil-hd-30.html Вид и количество : RAVENOL 4-Takt Gardenoil HD 30 един брой 4. Линк: https://www.ato24.de/en/amsoil-power-foam-0-510-kg.html Вид и количество: AMSOIL Power Foam 0,510 Kg един брой Стойност: 1 3*8,95*0,95=25,50 2. 5*6,49*0,95=30,83 3. 1*5,95*0,95=5,65 4. 1*10,35*0,95=9,84 Тотал 71.83€ или 141,31лв. Парите ще донеса на ръка в "Боила" както и ще взема нещата от теб пак там. Поздрави.
 2. Привет колеги, Не знам какво стана, но спря да работи кандилото вътре при отваряне на вратите. При положение постоянно включено лампата свети, тоест не бушон или друго. Другото, което ме тревожи, че е ако е кабел на врата, то трябва да е една врата, а не всичките. Ако някой се е сблъсквал с подобен момент, нека сподели. Имам и ел. схемата, но нещо не мога да я кача тук. Поздрави.
 3. Карай си, стой си в каютата и така! Японците са го измислили! Включва, малко се усеща, изключва, пак се усеща. Това е! Нали е хладно! Някои колеги се супер много се оглеждат в обороти и т.н. Трябва да се разсъждава потребителски- караш, чупиш, хвърляш за консерви. Времето на ремонтите пред гаража, ключове, крикове, телове отдавна мина! И аз искам да си карам и ремонтирам "Жигулата", но нито ще ме вози така, нито пък беше толкова здрава и икономична и бърза като Хондата. Те са го казали хората: "Почнеш ли много да разбираш от една кола-продавай я!" Явно си сменил всичко.
 4. Чавдаре, следваща поръчка кога планираш, защото не можах да се класирам с плащането и поръчването.
 5. За оригинална не искам и да помисля! Булграко не познават парите! О тях само специфични масла. Нищо друго!
 6. Привет колеги, Моля за мнение за марка гарнитура, защото при мен тече отгоре като лейка. Последната не помня каква беше, но беше сложена внимателно/ изчистено, обезмаслесо и т.н/ В началото беше ОК, но напоследък имам петно под колата . Питането ми е каква да взема, защото има 7-8 вида и производители. Поздрави.
 7. А според симптомите на прозорчето на дехидратора как се диагностицираха нащата? Имам спомен, че когато се виждат рядко мехурчета при работещ компресор нещата са ОК. Ако има много мехури, значи е намалял фреона. Ако има някакви бели тиняци на джама, положението е за фреон и търсене на пробиви и т.н. Така ли е или бъркам? Чел съм го в руското ръководство по спомен. А относно включването и изключването, така работи и при мен. Понякога дразни, защото го усещам по ускорението, но пък в "каютата" е хладно.
 8. Да напиша, че смених пружините преди месец! Много съм доволен и колата е много по-стабилна вече в завой. Усеща се коренна разлика и съм доволен. Като цяло трябва да знаете, че не се вдигна и остана колкото си беше реално. Момента, който мразех и исках да избегна вече го няма- туба с вода и 20-30 кг багаж+две деца и задницата е паднала с 10 см. Вече го няма този момент! Реално проблема е в омекването на пружините. Новите /Каяба/ не можех и да ги огъна, а старите си ги свивах на ръка и крак помалко. Така, че подложки, гъдели- не си заслужава. Ако някой иска стари пружини, подарявам ги!
 9. "Газена" уредба да си слагал скоро? Ако си, търси проблема там. Газаджиите не знаят от къде да вземат отопление за редуктора или изпарителя и затова загрява.
 10. За Хонда ЦР-В ли говорим? RD1? Какви писукания и датчици. Квичи само за светлини и 5 пъти за ключа, ако е забравен.
 11. Колега, не си ли я предобрил във височина? При мен най-голямото дразнение е не, че е много паднала отзад, колкото, че кляка от багаж 50-60кг. и от две деца на задните седалки. Както си снимал колата, която е стъпила на наклон, е доста висока. На равно ще е още по-висока! Истинското положение на купето спорен мен и сервизните тефтери е равно отпред и отзад, даже отзад е по-ниско с 10-15мм.
 12. Умората на пружините няма как да компенсирам с подложки. Имам чертеж на тези втулки, но не мисля, че ефекта ще е кой знае какъв с тези + 20-30мм подложки. Още повече, че отзад не е разкрачена. Просто е ниска от умора, бензин и газената бутилка. Омръзна ми като кача 4 човека и тръгна на море примерно колата да заприличва на "Варшава" и да опира отзад ако въобще има тампони някакви или директно отива на противоударните на амортисьорите. Пружините са по 120лв. без отстъпка. Като гледам са три болта+ скобата за пружините. Малко да става за работа и ще разчекна пусти макферсони. Винаги когато съм искал да мина тънко/примерно втулките/, съм плащал скъпото + тънкото, което не е много готино. Поздрави на всички!
 13. Да, да ....отивам към смяна на задните пружинки. За разкрачване, не е разкрачена, но се вижда, че отзад е по ниска. Реално е винаги с пълен резервоар+ газта, която и тя си тежи. Не знам предишниат горд собственик какво я е тормозил но има и теглич, което говори, че е била товарно добиче. Между другото това е голяма работа- теглича! Досега съм нямал кола с теглич, но вече вземам назаем ремарке от съсед и си е голямо удобство.
 14. Между другото това си е cruiser. Не очаквай да караш успешно в трафик и да се мушкаш между автомобилите. То как да се мушкаш, като е с широчина на ATV или половин кола. За града ще ти е сложно със сигурност, но като го лепнеш на магистралата, кеф ти Гърция и къде ли не! И аз с 200 кг. се оправям, но от там нагоре си е сложничко. T-max-а, който карам се оказа доста тежък, с нисък център на тежестта и реално задна и предна гума не можеш да придърпаш, а пък съм 187см и 95 кг. Където е тясно го мъча на централната стойка с някакви набирания, приплъзвания и клизми.
 15. Лоша работа! Пробвай при Станимир в "Дружба". Държи хондаджиска морга. Ако нямаш телефон ми пиши на лично и ще ти пратя. "Ариста партс" беше май. Мангалите придобили ли са летеж? Flight born gypsies made by Honda.
×
×
 • Create New...