Jump to content

Ra6ko

Фен
 • Мнения

  3
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Ra6ko

 • Ранг
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  mosquitos1992

Profile Information

 • Кара
  Honda Cr-v 2.0 147hp
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 1. Благодаря на колегата CARPERA, но преди да пиша темата съм прегледал и не успях да намеря подобен на моя проблем, понеже дросела ми е почистен, разменях стъпкови моторчета с такова каквото е работещо, бобината ми е нова, палеца е нов, както и капачката, а клапаните са регулирани. Видях, че се споменава за някакъв регулатор на бензина, но като подам газ нямам проблем със заглъхване или падане на оборотите, а по скоро когато те почнат да падат и подам газ се оправят и корегират.
 2. Здравейте колеги имам следният проблем, при студено време и най-вече сутрин първото палене, след 20-на секунди работа почва да мени оборотите като стига почти до изгасване понякога и изгасва ако е по студено и отделно в движение когато е колата и е освободена държи високи обороти дори когато вече си е загряла в оптимална температура държи около 1200 оборота, но след като спра на място си ги смъква до 800. Прикачам клип със сутрешно палене при температура 3 градуса. А сега по делкото е сменено бобината ( понеже изгоря), като смених и капачката и палеца с Bosch. Отворих капака и регулирах клапаните като имаше само 2 на изпускателните и два на смъкателните( но имаше поне промяна във вървежа). Пробвах да сменя стъпковия мотор или клапан не знам кое е правилния термин, понеже имам втора хонда за която си работи идеално и моторчето е здраво, но нямаше промяна. От тука на сетне моля за предложения и идеи от какво може да е и някой имал ли е такъв проблем. Прикачам линк с клипа като проблема с оборотите се поевява след 25та секунда. https://www.youtube.com/watch?v=l24RdFkDmXM Забравих да добавя, че нямам загуба на мощност колата си реагира и ускорява нормално без да заглъхва или да не и достига мощност дори доакто е студена.
 3. Колеги имам монтиран сензор нивомер A.E.B на бутилката и от сензора излизат три кабела съответно бял, син и черен. Черният си е маса, но за другите не съм сигурен предполагам белият ще е сигнален, а синия трябва да му се подаде напрежение, но +5в или 12. Ако някой може да ми разясни ще съм много благодарен.
×