Jump to content

zzfz98

Фен
  • Мнения

    81
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zzfz98

  1. Може да се усеща по-твърда смяна, особено между 1 и 2 скорост на ниски обороти (Хонда е издала официален документ за това), когато са зацапани соленоидите. Свалят се и се чистят.
  2. Искам и аз да се включа (ако има време все още). Ако не-остава за следващата. https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html#product-selection-name Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-30 1х4 литра 25.96€ х 1.9675 = 51.10лв - 2.55лв(5%) = 48.55 (49лв) Ще преведа парите по сметка. Начин на получаване - куриер
  3. Аз съм сигурен, понеже светна преди да съм сложил газ. И двете работят. Обмислям да изтърбуша катализатора и да махна втората. Карам на газ, няма какво да пречисти толкова.
  4. Моята е 2001г и има втора сонда след кат. (както и колегата явно). Моят газаджия каза, че дори 5% под ефективността да падне катализатора, показва грешка. Предложи да се сложи известната втулка да се лъже втората сонда или напълно да се махне (втората не играела роля на компютъра за дозировка).
  5. Включвам се със същата грешка и аз.
  6. Гумите са свалени от CR-V 1ген. Цена 40лв. В момента се намират в Габрово, мога да ги изпратя. Тел: 0894670034
  7. И четирите са M+S, обаче едната е с различна шарка и марка. Диаметър не съм мерил, но реално ако не се въртят правилно при смяна, винаги ще има разлика в мм на грайфера, дори да са еднакви. Може би в сцеплението и тежестта на гумата да има проблем. Също така не знам допустимите граници на разликата в мм.
  8. Имам 3 хубави гуми, но закачих едната и я спуках. Проблем ли ще е да сложа една с различна шарка (пак заводски размер, също M+S,) или ще трябва да ги продавам. Разлика в теглото и сцеплението би ли оказвала голям ефект върху диференциала отзад.
  9. Ами ще трябва да качвате по-фини мадами отзад
  10. На мен ми е писукало 10 пъти. От същото място, от където пищи 5 пъти за ключа. Беше изтекъл антифриза (разхлабен маркуч към блока). Разбрах чак като пристигнах и капеше 😁. Сигурен съм, пищеше няколко пъти докато карах и след като спрях.
  11. Добре, благодаря! А да знаете такива морги из София или другаде, които доставят?
  12. Здрваейте! Пукна се горният воден маркуч, който излиза от радиатора и влиза в блока. ОЕМ 19501-P3F-000. Заменяем ли е с такъв от друг двигател, че където звънях могат да поръчат само оригинален, който се чака много.
  13. Полезно за повдигането, ако знаеш и английски още по-добре.
  14. Според мен не си заслужава 3-400лв за тези стари кошове само за да се вдигне задницата няколко см.
  15. Може първоначално преди да ходиш до майстори да смениш капачката и палеца. Корозират и се изтъркват с времето и без това. Евтини са и става бързо.
  16. Не ми даде да редактирам поста. 73-73.5см с 10л бензин и съвсем малко газ
  17. Малко късно, но...около 72см от земята до ръба на калника. Стандартен размер джанти и гуми с 1.9-2.0 налягане
  18. Интересното е, че лятото също миришеше така
  19. Да, и при мен я има тази миризма на гориво от ауспуха. В този регулатор трябва да е проблемът.
  20. Ако е термостата не трябва ли стрелката да не отчита правилно, а тя си отчита вярно?
  21. Моята не е клекнала толкова в сравнение с другите все още. Ще измеря колко е. Има тороидална бутилка
  22. Същият проблем, да. Ако е вече много студено след второто запалване също може да паднат обоотите и да ги мени, но не гасне
  23. Здравей! Има ГИ, проверих клапата и беше чиста. Колкото е по-студено, толкова повече се усеща проблемът и съответно като е топло намаля
  24. Не знам дали има отношение за компютъра и дозирането. Възможно е и само ламбда сондата да е заминала и да не отчита правилно.
×
×
  • Създай нов...