Jump to content

CR-V 2

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно CR-V 2

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колега как реши проблема с бензиномера?
  2. Здравейте, колеги! Онзи ден като отварях капака на Хондата забелязах, че моят маркуч е отрязан и затапен с два болта от всяка страна. За какво служи този маркуч? Има ли някакъв проблем с това? Така ли трябва да е? И възможни грешки, ако някой нарочно го е направил. Не снимах моят маркуч, но ето примерна снимка от нета която свалих и съм показал със стрелка къде маркучът е срязан на две и затапен с два болта. Благодаря!
  3. Колеги сега ми пратиха още снимки на хондата, защото в момента не е в мен. На една от тях се вижда и че другият вал(Всмукателен) и той се е наранил малко. Лагерите си въртят добре, но за да се диагностициара проблемът дали са здрави трябва да се махнат валовете. Инче колата си върви много добре, даже дава разход от около 8/100 извънградско, но този проблем ме дразни. Откакто съм я купил не е вкарвана в сервиз защото ми искат 200 лв само да я отворят, а за мен това е много пресилено и аз си я отворих с баща ми, както и той регулира клапаните(правил го е десетки пъти и определено знае какво прави)Сега се чудя дали има смисъл да се прави въобще.Ето и снимките:
  4. Здравейте, колеги! Благодаря на отзовалите се. Искам да спореля, че колата си върви добре, работи добре, но има странен шум от двигателя(едно стържене), само това са симптомите. Правен е реглаж на клапани и няма подобрение, разлика във врвежа и разхода не се усеща, или не е толкова фрапантен, защото друи Хонди цр-в 2 не съм карал освен моята и не мога да направя разлика. Ето и снимките на въпросният износен разпределителен, изпускателен вал при първи цилиндър. Само да вметна, че колата е англичанка и е на реални 200 000 км.
  5. Здравейте, колеги! Нов съм във форума и това е първият ми пост, извинявам се ако темата ми не е в подходящият раздел. Преди 2 месеца си купих хонда цр-в 2 2002 година 2.0 бензин 150 к.с. Когато я купувах колата тракаше, двигателя работеше неравномерно и си помислих, че е за реглаж на клапани, но изтеглих късата клечка и се оказа наранен разпределителен изпускателен вал.От два месеца търся такъв вал в България, но тези на които попаднах продават цялата глава с валовете а на мен всичко това не и е нужно. Поразрових се и ето какво открих https://www.ebay.com/itm/CAMSHAFT-EXHAUST-HONDA-K20A1-3-6-i-VTEC-FOR-ACCORD-CRV-CIVIC-2-0-LTR-01-07/182945558905?hash=item2a9867b179:g:tKUAAOSwA3dYkbCQ&vxp=mtr Та питането ми е следното: Този въпросния вал ще стане ли на моята Хонда и ако някой е поръчвал да изкаже мнение за валовете. Благодаря!
×
×
  • Създай нов...