Jump to content

MNED

Фен
 • Мнения

  24
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно MNED

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sf

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Премерил съм го не е така пуска само + явно се очаква че минуса е постоянен.
 2. Здравейте, Купих модул от алито за автоматично вдигане на прозорци, но нещо имам трудности с връзването му.Някои монтирал ли е досега нещо подобно.Следвайки схемата ми гори бушон.На снимките се вижда самата схема за вдигане и сваляне за по лесно показвам само за 1 прозорец.Свързал съм жълто/бял за позиция 1 и само жълт за позиция 2, но така гори бушон на стъклото.Жълт на позиция 1 и директна маса на позиция 2 вдига стъклото както трябва.Всички връзки са на буксата преди управлението на шофиорската врата и тестовете са правени с управлението закачено.Модула е замерен и пуска само + по жълт кабел(предполагам че ги върти по което да пуска + жълт или жълто/бял за вдигате или сваляне на стуклото).Ако е така трябва ли да свържа позиция 2 с постоянна маса и ако е така няма ли да попречи на нормалното функциониране на мотора при команда от фабричния модул на колата?Мерси.
 3. Релето е едно и за двете виж него
 4. Здравейте, Някои пробвал ли е да си направи кабел за диагностика?След ровичкане из нета намерих тази тема https://www.d-series.org/forums/diy-forum/128285-diy-datalogging-cable.html някой пробвал ли е и ако да какви са преимуществата по добре ли е от ELM-овете?
 5. Колега дай един линк към твоето че искам и аз да взема.До колкото знам обаче маи не работят на всички CD-та.Моито е със CD-та като на снимката на nedjalko1.
 6. MNED

  проблем

  В Autodata-та ги пише 0,21-0,25 / 0,28-0,32 всмукателни / изпускателни.Кое е правилното?
 7. MNED

  P0174 , P0171 Заедно

  Стар бензин може би. Нулирай всичко като откачиш акумулатора мини 100км на бензин и виж пак тримовете.
 8. Моята също дърпа на дясно, но всичко изглежда ок.Малко се съмнявам в самите гуми маи нещо не ми ги балансираха правилно.Може ли от това да е дърпането?
 9. Мисля че е вакум това но несъм сигурен.Не трябва да е така със сигурност.Колата има ли грешки?
 10. Мислех че само аз съм толкова луд да го сменям от доло определено не бих повторил Аз торкнах с малък торкренч и кролфут.
 11. Звънях на колегата които продава валове но цената беше като за 3 вала явно ще се продължава с търсенето.Само това ли са последиците че неможеш да регулираш клапъни и от там колата става неизползваема.Моя има севсем малко изтъркване.Колко бързо прогресира износването може ли да бъде спряно на това ниво?И моита е италянка защона тях е простено
 12. И аз се интересувам от симптомите моя също е наранен.
 13. Ясно там ще се пробива благодаря за отговорите.
 14. MNED

  Липса на мощност

  Накъде да се насоча, какво да погледна?На диагностика не вади грешки.
 15. MNED

  Липса на мощност

  Смених и детонацйонния датчик чека спря да свети, но пак няма промяна в поведението на колата.Едвам едвам дигам 140км по надолнище и то за много време 3-4км.Иначе колата набира бързо, но по високи скорости не мога да достигна.
×