Jump to content

milenium200

Фен
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно milenium200

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    isperih

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колеги какво двигателно масло препоръчвате за хонда црв 2 генерация досега съм карал с castrol 10/40
  2. Колега май ще излезеш прав за веригата ако може да ми кажеш цена на веригата и марка и да ли е възможно бтора ръка благодаря.
  3. проблемът е бил следният нямало синхронизация между разпределителният вал и коляновият вал. Няколко причини разхлабена верига клапани и др
  4. проблемът е бил следният нямало синхронизация между разпределителният вал и коляновият вал. Няколко причини разхлабена верига клапани и др ??????????
  5. На бензин по слабо а свещите не съм ги пипал от когато е купена минах около 100 хиляди километра.
  6. Благодаря ви днес ми казаха че показвало на компа датчик на вала уре при друк майстор ще проверя мерси много на всички!
  7. Здравейте имам проблем нуждая се от вашият съвет имам джип хонда црв 2 генерация автоматик газ бензин 2003 гд забива ми предницата когато потеглям и после се подобрява и на газ и на бензин регулирани са клапаните сменен е датчик за разпределяне на горивото катализаторът е изчистен свети ми чека форсирам я на место повече от 5 хиляди оборота не ще? и една специфична миризма на кабел на бакелит. При потегляне мисли сменени са маслата на деф и на скоростната кутия също така при натиснат педал до края също не набира не поема моля за съвет благодаря ви предварително.–(При почистване на катализатора значително се подобри набирането но не е достатачно)
×
×
  • Създай нов...