Jump to content

nikolasko

Фен
 • Мнения

  32
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

5 Neutral

Относно nikolasko

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  Honda CR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. няма я ролка Т всичко друго си е както на първата схема .... и ремъка е по-къс.
 2. И обтяжната е разглобяемя
 3. Здравейте колеги, Може ли някой да сподели опит от демонтаж на алтернатор HONDA CR-V 2.2 ICTDI. Няма смисъл да откривам топлата вода :) След като се поразмислих се насочих към демонтаж на горния десен тампон( след като се подпре двигателя),с цел да се освободи място. Но може би има и по-лесен начин.
 4. Може би имаш въздух в системата - щом се налага няколко пъти да напомпваш. Провери маркучите, връзките. Вероятноста с маркуча е " много вероятна"
 5. nikolasko

  Вибрации при 120км/ч

  ъгъла на сходимост "държи " колелото под някъкъв ъгъл спрямо пътя, а съпротивлението на пътя се опитва да го "изправи". От това условно движение на колелото "наляво - надясно" осигурено от разбития кормилен накрайник, се усеща почукване и вибрации във волана.
 6. nikolasko

  Вибрации при 120км/ч

  Причните са няколко: 1. ъгъл на сходимост 2. съпротивление на пътя
 7. nikolasko

  Вибрации при 120км/ч

  При изкривени дискове, когато се натисне съвсем леко спирачките тресенето се усеща доста добре, но по време на движение................ няма логика. Кормилен накрайник - усеща се леко на волана м/у 80 - 120км/h. Ако се пусне волана (което не е съвсем безопсано ) се вижда как волана " играе".
 8. nikolasko

  Вибрации при 120км/ч

  аз залагам на разбити кормилни накрайници
 9. nikolasko

  Авариен режим VSA+

  ако има възможност да се пръсне в самия сензор и по този начи да се почистят контактите му.
 10. nikolasko

  Авариен режим VSA+

  Здравей Преди няколко дена ми се случи същото и на мен. Само че, грешките бяха само Р2138 и 83-1 - свързани с сензора на педала. Преди това с малко подадена газ колата "предърпваше". Реших да тръгна по-най лесния начин - извадих буксата и я напръсках с контактен спрей..... и о чудо засега всичко е окей. Иначе като се зачетох из чуждите форуми решението е нов сензор който сигурно няма да е много евтин. Пробвай това.
 11. nikolasko

  Относно спирачни апарати

  Ако е от спирачни апарати коелата трябв да греят.... пък и от време на време
 12. nikolasko

  Верига - N22A2

  Ако колата е над 180000 км, започвай да се ослушваш за верига и внимавай да не ти светне червената лампа за маслото - почти сигурен знак за скъсана верига. И смяната на веригата не като да се смени ремък - поне в цифрово изражение като пари.
 13. Би трябвало да се намира в дясното огледало.
 14. По-практично е ( и по-изгодно) при такъв проблем първо да се проверят гумите, накрайниците и най-накрая каретата.
 15. nikolasko

  Налягане на климатика

  Сложил съм точно толкова фреон и 5% масло. Машината има Автоматичен режим и просто се задава марка , модел .... и т.н. Заложеното к-во в базата данни на машината е толкова 475 гр. Направих ресет ( с комбинацията от копчетата - само този начин знам), но положението е същото (може и аз да си внушавам).
×