Jump to content

wwalker

Фен
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About wwalker

 • Rank
  Начинаещ

Contact Methods

 • Skype
  St_stanev164

Profile Information

 • Кара
  CR-V
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Въпросът ми е от къде пркарваш кабелите за да стигнеш до там, как ги вкарваш в бронята?
 2. Камерата е WiFI, т.е. откъм мултимедията и камерата по един трансмитер, което поне значи, че не е изгорял входа. Както писах точно от стопа взима ток от светлината за заден ход. Някой може ли да даде реална снимка на кабела, който влиза в мултимедията, който съм закачил в предното мнение. Подозирам него, защото двата средни кабела, които всъщност предават сигнала (жълт и черен) се бяха измъкнали от буксата и не съм сигурен, че съм ги върнал точно в правилните дупки.
 3. Това представлява кабела към мултимедията. Интересно тези двата крайни просто така стърчащи ли си стоят?
 4. Вече по-внимателно свързах камерата към задната и двата трансмитера светнаха, както и диодите на самата камера. Проблемът е, че на екрана нищо не излиза. Мултимедията е с андроид 9.1 и въпросът в някакъв софтуер ли трябва?
 5. Бушона за таблото 7.5А се оказа. Долния ред най-вдясно. Взех същия от мигачите и таблото светна и колата си запали, както и задните светлини работят. Благодаря за бързата реакция на колегите. Темата може да е полезна за други, които сами си монтират камерата за задно виждане. ПС: Няма ли някаква щипка за сваляне на бушончетата, че бая зор видях с проверката?
 6. Привет, Опитах да свържа камера за задно виждане към светлините за задната и след това колата само върти и не пали. На таблото светва само иконката за ключа и също така светлините за задна не светят. Предполагам, че нещо съм окъсил. Веднага разкачих кабела на камерата, но без промяна. Пробвах и с втори ключ и пак същото. Къде да търся проблема?
 7. Прекарах го в жабката без да се пробива.
 8. Някой може ли да покаже къде точно е най-удобно за монтаж?
 9. Няма как да знаем, без някой да е пробвал. Даже на FEBI са още по-евтини. Тук една камара се изказаха против KYB И никой нищо за тампони от марки като SNR, FEBI или дори Delphi. Някои от посочените точно като оригинала имат ляв и десен.
 10. Разбрахме, че KYB не стават, а някой пробвал ли е с нещо марково, доста по-евтино от оригинала, например SNR/NTN за по 60лв. бройката?
 11. Кората може да не се сваля. Аз махнах рапидките и я дръпнах надолу от единия край, колкото да има достъп до пробката за източване, която е единствената там с имбусен с четиристен, както и тази отгоре за наливане. Така че не можеш да я сбъркаш. Смяната става на канал.
 12. Има някакво потропване около 2000 оборота на високите скорости и се чудя за вероятната причина. Под и над тези обороти го няма, както и като отнема газта. Долавям го по слух, не усещам вибрация. Аз съм се насочил към тампон на двигател или скорости, или дюзи. Искам да чуя и друго мнение, най-добре от патил вече.
×
×
 • Create New...